Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Emmeloord

Een gemiddelde score van 9 uit 3 klantenervaringen

Bedrijfsweg 88a, 8304 AA Emmeloord
KVK
74312855
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland en leuk dat je een personal trainer zoekt in Emmeloord! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Emmeloord zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Emmeloord. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuis voelt.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Emmeloord

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Emmeloord. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Emmeloord, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainers in Emmeloord aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Emmeloord. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Emmeloord en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer. Maak kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Emmeloord en kom erachter of Personal Fitness Nederland Emmeloord iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Emmeloord

Een gemiddelde score van 9 uit 3 klantenervaringen

Studio Emmeloord
klantreview personal fitness nederland
8
18 juni 2023

"omdat pfn kijkt naar de persoon wie ben jij .wat wil jij en wat kunnen we samen bereiken"

trea

Studio Emmeloord
klantreview personal fitness nederland
9
31 mei 2023

"Door personal fitness ben ik me weer wat fitter gaan voelen💪💪"

Arjen Weijs

Studio Emmeloord
Ervaring Personal Fitness Nederland van Martine
10
10 augustus 2021

"Ondertussen ben ik een half jaar verder, 12 kilo lichter en bezig met m’n nieuwe doel: 70 kilo squats!"

Martine

Studio Emmeloord
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Emmeloord
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Martin Sibrandi personal trainer
Martin Sibrandi
Studiomanager & Lifestylecoach van Meppel & Emmeloord
Door mijn ervaring in de zorg (gedragsproblematiek) en als fitnesstrainer weet ik jou zodanig te coachen dat jij tot eigen inzichten komt! Samen gaan we naar jouw doel werken!

 

 

Op zoek naar een nieuwe optie voor fitness in Emmeloord? Wij geven je een goed idee

Soms heb je even geen inspiratie met fitness in Emmeloord. Je hebt een plateau bereikt, en dat kan erg frustrerend zijn. Heb je nog geen manier gevonden om dit te doorbreken? Denk dan aan Personal Fitness Nederland. Wij helpen je om sterker te worden. Zeg maar dag tegen elke keer weer tegen hetzelfde obstakel tegenkomen qua gewicht. Via onze hulp wordt het doorbreken van dit obstakel niet langer een onmogelijke opgave.

Fitness in Emmeloord buiten de sportschool

Onze methode staan erom bekend om doordacht, maar ook buiten de bestaande conventies te zijn. Zo zijn wij geen voorstander van sportscholen. Wij vinden dat ze niet genoeg potentie uit je halen. In plaats daarvan train je fitness in Emmeloord bij onze fitness studio’s. Daar kunnen onze personal trainers in Emmeloord wel het maximale uit jezelf halen. Je hebt immers veel minder afleiding hier met onze personal training in Emmeloord.

Benut onze garantie voor personal fitness in Emmeloord

Bij Personal Fitness Nederland kun je altijd gebruik maken van onze garantie. Je weet daardoor altijd dat jij een fitter lichaam zult krijgen hier. Dit komt door ons systeem waarbij we aan de hand van drie pijlers aan jouw fitheid werken. Zo ben jij straks een expert op het vlak van voeding en dieet. Een wasbordje wordt immers niet alleen in onze fitness studio’s gekweekt. Maar met onze pijler gericht op beweging haal je ook op dit vlak alles uit jouw trainingen. Zo weet je zeker dat je jouw best hebt gedaan. Tot slot ontdek je ook bij ons alles over mindset en coaching. Vooral als jij merkt dat je mentaal sterk wilt worden, helpen onze personal trainers in Emmeloord je graag. Met deze basis kunnen wij je garanderen dat je succes hebt.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?