Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Emmeloord

Personal trainer Emmeloord
personal trainer Emmeloord
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Emmeloord
9
uit 3 klantreviews " Ondertussen ben ik een half jaar verder, 12 kilo lichter en bezig met m’n nieuwe doel: 70 kilo squats! "
06 4287 4541 emmeloord@personalfitnessnederland.nl
Bedrijfsweg 88a, 8304 AA Emmeloord
74312855

Welkom bij Personal Fitness Nederland en leuk dat je een personal trainer zoekt in Emmeloord! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Emmeloord zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Emmeloord. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuis voelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Emmeloord

Een 9 uit 3 klantervaringen
8
18 juni 2023

"omdat pfn kijkt naar de persoon wie ben jij .wat wil jij en wat kunnen we samen bereiken"

trea
9
31 mei 2023

"Door personal fitness ben ik me weer wat fitter gaan voelen💪💪"

Arjen Weijs
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Emmeloord

personal trainer Meppel

Martin Sibrandi

Studiomanager & Lifestylecoach van Meppel & Emmeloord

Door mijn ervaring in de zorg (gedragsproblematiek) en als fitnesstrainer weet ik jou zodanig te coachen dat jij tot eigen inzichten komt! Samen gaan we naar jouw doel werken!    

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Emmeloord

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Emmeloord. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Emmeloord, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainers in Emmeloord aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Op zoek naar een nieuwe optie voor fitness in Emmeloord? Wij geven je een goed idee

Soms heb je even geen inspiratie met fitness in Emmeloord. Je hebt een plateau bereikt, en dat kan erg frustrerend zijn. Heb je nog geen manier gevonden om dit te doorbreken? Denk dan aan Personal Fitness Nederland. Wij helpen je om sterker te worden. Zeg maar dag tegen elke keer weer tegen hetzelfde obstakel tegenkomen qua gewicht. Via onze hulp wordt het doorbreken van dit obstakel niet langer een onmogelijke opgave.

Fitness in Emmeloord buiten de sportschool

Onze methode staan erom bekend om doordacht, maar ook buiten de bestaande conventies te zijn. Zo zijn wij geen voorstander van sportscholen. Wij vinden dat ze niet genoeg potentie uit je halen. In plaats daarvan train je fitness in Emmeloord bij onze fitness studio’s. Daar kunnen onze personal trainers in Emmeloord wel het maximale uit jezelf halen. Je hebt immers veel minder afleiding hier met onze personal training in Emmeloord.

Benut onze garantie voor personal fitness in Emmeloord

Bij Personal Fitness Nederland kun je altijd gebruik maken van onze garantie. Je weet daardoor altijd dat jij een fitter lichaam zult krijgen hier. Dit komt door ons systeem waarbij we aan de hand van drie pijlers aan jouw fitheid werken. Zo ben jij straks een expert op het vlak van voeding en dieet. Een wasbordje wordt immers niet alleen in onze fitness studio’s gekweekt. Maar met onze pijler gericht op beweging haal je ook op dit vlak alles uit jouw trainingen. Zo weet je zeker dat je jouw best hebt gedaan. Tot slot ontdek je ook bij ons alles over mindset en coaching. Vooral als jij merkt dat je mentaal sterk wilt worden, helpen onze personal trainers in Emmeloord je graag. Met deze basis kunnen wij je garanderen dat je succes hebt.

Woon je in Bant, Creil, Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Vollenhove, Luttelgeest of Marknesse of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Emmeloord wonen. Of je nu uit Bant, Creil, Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Vollenhove, Luttelgeest, Marknesse of een ander dorp of stad rondom Emmeloord komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Emmeloord en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Emmeloord, Bant, Creil, Urk, Tollebeek, Nagele, Ens, Vollenhove, Luttelgeest, Marknesse of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Emmeloord. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Emmeloord en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer. Maak kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Emmeloord en kom erachter of Personal Fitness Nederland Emmeloord iets voor jou is.