Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Zeist

Personal trainer Zeist
personal trainer Zeist
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Zeist
9,4
uit 5 klantreviews " Ik ben meer dan 10 kg afgevallen in 12 weken tijd! Voel me fitter en ben blij dat ik deze stap hebt gedaan. Ik voel mezelf sterk! "
06 4218 2006 zeist@personalfitnessnederland.nl
Slotlaan 304A, 3701GX Zeist
84076216

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio voor een personal trainer in Zeist! Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Zeist aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Zeist voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Zeist

Een 9,4 uit 5 klantervaringen
9
08 augustus 2023

"Het houdt mij fit en geeft een goede stok achter de deur""

Stephanie van Beest
Wanda Ploeg
10
08 augustus 2023

"Ik voel mij fitter en energieker doormiddel van de juiste begeleiding."

Wanda Ploeg
Mark Schoonheim
10
08 augustus 2023

"Ik ben meer dan 10 kg afgevallen in 12 weken tijd! Voel me fitter en ben blij dat ik deze stap hebt gedaan. Voel me sterk!"

Mark Schoonheim
Karel Colenbrander
9
08 augustus 2023

"Uitdaging met bewegen en afvallen op een gezonde manier. Zeer tevreden met de 1 op 1 begeleiding en het voedingsadvies. Ik ben meer dan 10 kg afgevallen!"

Karel Colenbrander
Francine Boas
9
08 augustus 2023

"Je moet erin geloven dat je het kunt! Ik ben 15 kg afgevallen en voel mij veel beter in mijn vel!"

Francine Boas
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Zeist

Personal trainer Tamim

Tamim Mahbouzbada

Lifestylecoach van Zeist

Met mijn ervaring als personal coach help ik je naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ook heb ik gewerkt als doktersassistent in ziekenhuizen en huisartspraktijken. Ook op dit gebied kan ik je voorzien van adviezen!    

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Zeist

Wij zijn meer dan een sportschool in Zeist, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Zeist werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan honderden mensen uit Zeist gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Werkwijze van Personal Fitness Zeist

De werkwijze van Personal Fitness Zeist richt zich op drie pijlers: beweging, voeding en mentale gezondheid. Wij geloven dat deze drie pijlers samen in balans zijn met onze personal trainer in Zeist, jij je doelen kunt bereiken. Door meer te bewegen zul je je bijvoorbeeld fitter, vitaler en energieker gaan voelen. Dit is de Fit for Life methode van Personal Fitness Nederland.

Fit For Life methode

Onze “Fit For Life” methode richt zich niet op korte termijn resultaten. Wij gaan voor resultaten en doelstellingen waar je je hele leven wat aan hebt. Zo helpen we je om je voedingspatroon te wijzigen én vol te houden: ook als jij je streefgewicht of doelstelling bereikt hebt.

Alleen of samen met een sportmaatje trainen

Bij Personal Fitness kun je kiezen voor personal training, maar ook samen met een sportmaatje komen trainen. Personal training is ideaal omdat je altijd rekent op onze volledige aandacht van onze personal trainer in Zeist. De training wordt bovendien precies aangepast aan jouw doelen. Een DUO training is gezellig en een fijn steuntje in de rug. Samen trainen werkt motiverend en is natuurlijk super gezellig. Train je liever in een groep? Dan kun je je ook aanmelden voor small group trainingen!

Fitness met een personal trainer in Zeist

Ben je op zoek naar een fitness in Zeist waar je écht je doelen gaat behalen? Dan ben je bij Personal Fitness aan het goede adres. Onze gecertificeerde personal trainers in Zeist maken een trainingsschema op maat en denken uitgebreid met je mee. Onze trainingen zijn hierdoor resultaatgericht en super effectief. Wat je wensen of doelstellingen ook zijn!

Kom je uit Bunnik, Odijk, Kerckebosch, Beerschoten, Huis ter Heide, Driebergen-Rijsenburg, Austerlitz, De Bilt of omstreken? Dan staat onze personal trainer ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Zeist komen. Kom je bijvoorbeeld uit Bunnik, Odijk, Kerckebosch, Beerschoten, Huis ter Heide, Driebergen-Rijsenburg, Austerlitz, De Bilt of een ander dorp of stad rondom Zeist? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Zeist en omgeving hierbij geholpen. Dit doen zij door middel van één op één training of een andere vorm van trainen die bij jouw en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Zeist, Bunnik, Odijk, Kerckebosch, Beerschoten, Huis ter Heide, Driebergen-Rijsenburg, Austerlitz, De Bilt of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Contacteer ons voor meer informatie

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over onze trainingen, neem dan contact met ons op. Je bereikt het team in Zeist via het contactformulier, telefoon of e-mail. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio en personal trainers in Zeist. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.