Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Zeist

Een gemiddelde score van 9.4 uit 5 klantenervaringen

Slotlaan 304A, 3701GX Zeist
KVK
84076216
Personal Fitness Nederland Zeist
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Zeist! Wil je getraind worden door een personal trainer in Zeist? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Zeist aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Zeist voor jou kan betekenen.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Zeist

Wij zijn meer dan een sportschool in Zeist, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Zeist werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Zeist. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Zeist

Een gemiddelde score van 9.4 uit 5 klantenervaringen

Studio Zeist
klantreview personal fitness nederland
9
8 augustus 2023

"Het houdt mij fit en geeft een goede stok achter de deur""

Stephanie van Beest

Studio Zeist
10
8 augustus 2023

"Ik voel mij fitter en energieker doormiddel van de juiste begeleiding."

Wanda Ploeg

Studio Zeist
10
8 augustus 2023

"Ik ben meer dan 10 kg afgevallen in 12 weken tijd! Voel me fitter en ben blij dat ik deze stap hebt gedaan. Voel me sterk!"

Mark Schoonheim

Studio Zeist
9
8 augustus 2023

"Uitdaging met bewegen en afvallen op een gezonde manier. Zeer tevreden met de 1 op 1 begeleiding en het voedingsadvies. Ik ben meer dan 10 kg afgevallen!"

Karel Colenbrander

Studio Zeist
9
8 augustus 2023

"Je moet erin geloven dat je het kunt! Ik ben 15 kg afgevallen en voel mij veel beter in mijn vel!"

Francine Boas

Studio Zeist
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Zeist
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Tamim Mahbouzbada personal trainer
Tamim Mahbouzbada
Lifestylecoach van Bergen op Zoom
Met mijn ervaring als personal coach help ik je naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ook heb ik gewerkt als doktersassistent in ziekenhuizen en huisartspraktijken. Ook op dit gebied kan ik je voorzien van adviezen!

 

 

Fitness Zeist waar je je doelen behaalt

Ben je op zoek naar een fitness Zeist waar je écht je doelen gaat behalen? Dan ben je bij Personal Fitness aan het goede adres. Onze gecertificeerde trainers maken een trainingsschema op maat en denken uitgebreid met je mee. Onze trainingen zijn hierdoor resultaatgericht en super effectief. Wat je wensen of doelstellingen ook zijn!

Werkwijze van Personal Fitness Zeist

De werkwijze van Personal Fitness Zeist richt zich op drie pijlers: beweging, voeding en mentale gezondheid. Wij geloven dat als al deze pijlers in balans zijn, jij je doelen kunt bereiken. Door meer te bewegen zul je je bijvoorbeeld fitter, vitaler en energieker gaan voelen.

Fit For Life

Onze “Fit For Life” methode richt zich niet op korte termijn resultaten. Wij gaan voor resultaten en doelstellingen waar je je hele leven wat aan hebt. Zo helpen we je om je voedingspatroon te wijzigen én vol te houden: ook als jij je streefgewicht of doelstelling bereikt hebt.

Alleen of samen met een sportmaatje trainen

Bij Personal Fitness kun je kiezen voor personal training, maar ook samen met een sportmaatje komen trainen. Personal training is ideaal omdat je altijd rekent op onze volledige aandacht. De training wordt bovendien precies aangepast aan jouw doelen. Een DUO training is gezellig en een fijn steuntje in de rug. Samen trainen werkt motiverend en is natuurlijk super gezellig.

Gratis proefweek personal training Zeist

Ben je benieuwd geworden naar ons en onze werkwijze? Vraag dan online een gratis proefweek personal training Zeist aan. Zo kun je geheel vrijblijvend kennis maken met ons en de trainers. Na de proefweek bespreken we graag de mogelijkheden en kunnen we een trainingsschema op maat opstellen.

Contacteer ons voor meer informatie

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over onze trainingen, neem dan contact met ons op. Je bereikt het team in Zeist via het contactformulier, telefoon of e-mail. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?