Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Sneek

06 2907 7268
sneek@personalfitnessnederland.nl
Tingietersstraat 14M, 8601 WJ Sneek
KVK
84214953
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Sneek, wel resultaat!

Geen sportschool met een aanpak zo compleet als Personal Fitness Nederland

Ga je naar de sportschool in Sneek omdat het moet en omdat het gezond is? Probeer je goede gewoonten in je leven in te voeren, maar val je telkens weer terug in je oude routine? Jij bent niet de enige en bij Personal Fitness Nederland bieden we daarom een andere aanpak aan. Zo hebben we al veel tevreden leden aan een gezonde en vitale lifestyle geholpen. Onze drie pijlers – beweging, gezonde voeding, mindset coaching – garanderen niet alleen succes, maar ook het behoud ervan. Met andere woorden: bij ons krijg je je energie weer terug, leer je gezond te leven, voel je je vitaal voor de rest van je leven lang.

Succes door een complete aanpak

De complete aanpak die we in Sneek aanbieden heeft te maken met de definitie van een gezond lichaam. Bij sportscholen gaat men ervan uit dat dit komt door meer beweging, maar als je daarnaast slecht eet en erg veel stress ervaart, ben je nog steeds niet gezond. Wij richten ons daarom op de complete zin van het woord en dat doen we door drie pijlers te hanteren:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Falen is geen optie meer

Door middel van mental coaching helpen we je aan mindset hebt om grote veranderingen in je leven door te voeren en te handhaven. We lichten je voor over gebalanceerde voeding en het maken van de juiste keuzes. De personal trainer stelt uitdagende sessies voor je op in de oefenruimte en duwt je over je grenzen. Bij ons in Sneek is falen dit keer geen optie, want wij bieden je 100% resultaatgarantie aan. We stoppen niet tot jij je doelen hebt bereikt en daar bokst geen sportschool tegenop.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?