Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Tilburg

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

Waalstraat 12, 5046 AP Tilburg
KVK
63971801
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Onze gecertificeerde personal trainers in Tilburg kunnen jou helpen met het behalen van je doelen. Of je nu gaat voor afvallen of fitter, strakker en sterker worden, bij Personal Fitness Nederland werken we met ons eigen bewezen Fit for Life programma. Hiermee hebben wij al 23.000 mensen succesvol geholpen hebben om hun persoonlijke doelen te realiseren. Dit kan met 1-op-1 begeleiding in de vorm van personal training of in duo- of small group trainingen. Benieuwd wat het Fit for Life programma precies inhoudt en welke manier van trainen het beste bij jou past? Ontdek dan snel wat de personal trainers van Tilburg voor jou kunnen betekenen!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Uitgangspunt Fit for Life programma

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal fitness in Tilburg. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken onze personal trainers in Tilburg een trainingsschema op maat.

Bij het Fit for Life programma zit altijd inbegrepen:

  • Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
  • Voedingsadvies op maat
  • Mental coaching sessies
  • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
  • Diverse werkboeken
  • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis
  • Wij bieden altijd 100% resultaatgarantie want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij zijn meer dan een sportschool in Tilburg, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor een gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Tilburg. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen onze personal trainers uit Tilburg je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Tilburg

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

Studio Tilburg
Klantervaring Guus
9
21 juli 2021

"Ik kreeg mijn levenslust weer terug en begon te genieten van iedere dag"

Guus

Studio Tilburg
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Tilburg
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Jordan personal trainer Tilburg
Jordan Griffiths
Lifestylecoach van Tilburg

Door een goede band op te bouwen, en een plezierige en vertrouwde omgeving te creëren, werk ik graag samen om je doelstellingen te bereiken.

Chris personal trainer Tilburg
Christian Bartholomeus
Studiomanager van Tilburg

Via een persoonlijke aanpak werk ik graag met je aan jouw doelen. Dit gebeurt altijd met veel enthousiasme en plezier. Gezond leven kan immers ook gewoon leuk zijn!

Afvallen met een personal trainer in Tilburg

Onze personal trainers in Tilburg hebben jarenlange ervaring in het helpen van mensen die willen afvallen. Onze coaches kunnen net dat beetje extra motivatie en begeleiding bieden wat jij nodig hebt om je doel te behalen. De trainingsvorm om je te helpen met afvallen kies jij. Zo kun je kiezen voor één op één begeleiding, privé training met je partner, vriend of vriendin of in een groep in de vorm van small group trainingen. Benieuwd wat de kosten zijn? Dit hangt af van welke vorm van trainen jij kiest!

Wij zijn geen normale sportschool of fitness in Tilburg

Kom je bij ons fitnessen in Tilburg dan kies je niet voor een standaard fitness programma. We bieden je een persoonlijke aanpak volgens drie belangrijke pijlers. Dit zijn voeding, mindset en beweging. Door deze drie elementen te combineren in onze Fit for Life programma’s werken we evenzeer aan jouw fysieke als je mentale fitheid. Daarbij focussen onze personal trainers in Tilburg niet alleen op een gezond lichaam maar ook op een gezonde levensstijl.

Wat zijn de kosten voor een personal trainer in Tilburg?

Bij Personal Fitness Nederland hanteren we in plaats van een prijs per training een tarief per week. De weekprijs is een investering van gemiddeld €49 – €99, maar voor ieder budget en doel bieden wij een programma op maat. Of je nu 1-op-1 begeleiding nodig hebt, liever met z’n 2en meedoet of kiest voor de groepstraining, de personal coach informeert je graag over de mogelijkheden en bijhorende kosten.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?