Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Tilburg

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

Waalstraat 12, 5046 AP Tilburg
KVK
63971801
Personal trainer
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Tilburg. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Tilburg staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen. 

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Tilburg

Wij zijn meer dan een sportschool in Purmerend, bij Personal Fitness Nederland Tilburg train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Tilburg en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Tilburg voor jou kan betekenen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Tilburg

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

Studio Tilburg
Klantervaring Guus
9
21 juli 2021

"Ik kreeg mijn levenslust weer terug en begon te genieten van iedere dag"

Guus

Studio Tilburg
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Tilburg
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Jordan personal trainer Tilburg
Jordan Griffiths
Lifestylecoach van Tilburg

Door een goede band op te bouwen, en een plezierige en vertrouwde omgeving te creëren, werk ik graag samen om je doelstellingen te bereiken.

Chris personal trainer Tilburg
Christian Bartholomeus
Studiomanager van Tilburg

Via een persoonlijke aanpak werk ik graag met je aan jouw doelen. Dit gebeurt altijd met veel enthousiasme en plezier. Gezond leven kan immers ook gewoon leuk zijn!

Personal training in Tilburg; meer dan een sportschool alleen

Wil jij meer energie, gezond leven, afvallen en fit worden, dan is het personal training Tilburg Fit for Life programma voor jou ideaal. Wij richten ons op de lange termijn successen in plaats van snel gewichtsverlies via shakes, wonderpillen of crash diëten. Bewegen is slechts één van de pijlers van ons Fit for Life programma. Door ons ook op voeding en coaching te richten kun jij je leven voor goed veranderen. Onze personal trainer in Tilburg verzorgt de uitdagende en afwisselende trainingen, onze voedingsdeskundige vertelt je over gezond eten en onze coach helpt je bij de mentale uitdagingen in je leven.

Personal training in Tilburg met een gratis intakegesprek

Wij helpen jou verschillende doelstellingen te realiseren. Afvallen, spiermassa opbouwen, stress- of fysieke klachten verminderen, conditie verbeteren, bloeddruk verlagen, of sporten tijdens zwangerschap of met diabetes; wij bieden steun met personal fitness in Tilburg. Voordat je je bij ons aansluit beginnen we altijd met een intakegesprek waarbij je aangeeft wat je wilt bereiken. We stellen je voor aan ons team, we leiden je rond in de studio en we maken een beoordeling van je gezondheid. Aan de hand daarvan maken we een persoonlijk en realistisch plan voor jou. Vanaf dat moment kijk je niet meer terug.

Beweging, voeding en mental coaching

Door ons te richten op drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching wordt je lichaam niet alleen gezond aan de buitenkant. Je mentale gezondheid en je levensstijl zullen snel verbeteren en dan komt de motivatie vanzelf. Via personal training in Tilburg boek je vooruitgang en kijk je nooit meer terug. Elke personal trainer in Tilburg is gecertificeerd, enthousiast en toegewijd. Ga je liever de buitenlucht in, dan is dat geen probleem en ook sessies voor twee personen zijn mogelijk. Start bij ons en begin een nieuw gezonder hoofdstuk in je leven.

Een fitness programma in Tilburg dat resultaten boekt

Heb jij meerdere malen tevergeefs geprobeerd gewicht te verliezen, dan heb je ons fitness programma in Tilburg nog niet geprobeerd. Wij bieden jou een 100% resultaatgarantie door de oorzaken van overgewicht aan te pakken. Je krijgt een personal trainer die uitdagende en afwisselende sessies met je doet en aan je beweging werkt. De voedingsdeskundige maakt een op maat gemaakte lijst voor je met advies over gezond eten en gebalanceerde voeding. Ook zorgen we ervoor dat je mentaal sterker wordt en geen uitdaging meer uit de weg gaat. Wij zijn dus zeker geen standaard fitness school.

Fitness in Tilburg met drie pijlers

Ons Fit for Life programma werkt met drie pijlers (bewegen, gezond eten, mental coaching) die je helpen je slechte gewoontes te stoppen en te vervangen voor goede. Dit is voor de rest van je leven. Te weinig beweging, slecht eten en weinig wilskracht zijn vaak de redenen voor overgewicht en een ongezond lichaam. Door te fitnessen in Tilburg in onze lifestyle- en fitness studio helpen we je deze gewoonten aan te pakken en een gezonder leven te leiden. Voordat je het weet wordt dit een tweede natuur en gewichtsverlies gaat daarmee hand in hand.

100% resultaatgarantie

We hebben zoveel vertrouwen in ons Fit for Life fitness programma in Tilburg dat we aan al onze leden resultaat garanderen. We stoppen niet totdat jij je doelen hebt bereikt met personal fitness. Deze doelen geef je zelf bij ons aan tijdens je vrijblijvende intakegesprek. Wij koppelen hier de personal trainer aan die bij je past en die jou het beste kan helpen. Je krijgt een op maat gemaakt plan waarmee je niet alleen tijdens je tijd bij ons successen boekt, maar dit ook de rest van je leven handhaaft. Kom fitnessen in Tilburg bij ons en zet de eerste stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?