Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Tilburg

Personal trainer Tilburg
personal trainer welkom video
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9
uit 1 klantreviews " Ik kreeg mijn levenslust weer terug en begon te genieten van iedere dag! "
06 1858 6814 chris.pfn@gmail.com
Waalstraat 12, 5046 AP Tilburg
63971801

Onze gecertificeerde personal trainers in Tilburg kunnen jou helpen met het behalen van je doelen. Of je nu gaat voor afvallen of fitter, strakker en sterker worden, bij Personal Fitness Nederland werken we met ons eigen bewezen Fit for Life programma. Hiermee hebben wij al duizenden Nederlanders succesvol geholpen om hun persoonlijke doelen te realiseren. Dit kan met 1-op-1 begeleiding in de vorm van personal training of in duo- of small group trainingen. Benieuwd wat het Fit for Life programma precies inhoudt en welke manier van trainen het beste bij jou past? Ontdek dan snel wat de personal trainers van Tilburg voor jou kunnen betekenen!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Tilburg

Een 9 uit 1 klantervaringen
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Tilburg

personal trainer Christian

Christian Bartholomeus

Studiomanager van Tilburg

Via een persoonlijke aanpak werk ik graag met je aan jouw doelen. Dit gebeurt altijd met veel enthousiasme en plezier. Gezond leven kan immers ook gewoon leuk zijn!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Uitgangspunt Fit for Life programma

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal fitness in Tilburg. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken onze personal trainers in Tilburg een trainingsschema op maat.

Bij het Fit for Life programma zit altijd inbegrepen:

 • Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
 • Voedingsadvies op maat
 • Mental coaching sessies
 • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
 • Diverse werkboeken
 • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis
 • Wij bieden altijd 100% resultaatgarantie want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij zijn meer dan een sportschool in Tilburg, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Afvallen met een personal trainer in Tilburg

Onze personal trainers in Tilburg hebben jarenlange ervaring in het helpen van mensen die willen afvallen. Onze coaches kunnen net dat beetje extra motivatie en begeleiding bieden wat jij nodig hebt om je doel te behalen. De trainingsvorm om je te helpen met afvallen kies jij. Zo kun je kiezen voor één op één begeleiding, privé training met je partner, vriend of vriendin of in een groep in de vorm van small group trainingen. Benieuwd wat de kosten zijn? Dit hangt af van welke vorm van trainen jij kiest!

Wij zijn geen normale sportschool of fitness in Tilburg

Kom je bij ons fitnessen in Tilburg dan kies je niet voor een standaard fitness programma. We bieden je een persoonlijke aanpak volgens drie belangrijke pijlers. Dit zijn voeding, mindset en beweging. Door deze drie elementen te combineren in onze Fit for Life programma’s werken we evenzeer aan jouw fysieke als je mentale fitheid. Daarbij focussen onze personal trainers in Tilburg niet alleen op een gezond lichaam maar ook op een gezonde levensstijl.

Ook als je in Tilburg Noord, Oud-Noord, Reeshof, Goirle, Berkel-Enschot of in de directe omgeving woont, zijn onze personal trainers er voor jou!

Onze personal trainers zijn ook beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Tilburg. Of je nu uit Tilburg Noord, Oud-Noord, Reeshof, Goirle, Berkel-Enschot of een ander nabijgelegen dorp of stad komt. Bij Personal Fitness Nederland kunnen we je helpen met diverse gezondheidsdoelen, zoals gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie en meer. Onze personal coaches hebben al talloze mensen uit Tilburg en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor individuele training, training met een partner, groepstraining of een andere trainingsvorm die past bij jouw doelen, onze personal trainers zijn er voor alle inwoners van Tilburg, Tilburg Noord, Oud-Noord, Reeshof, Goirle, Berkel-Enschot en andere nabijgelegen steden en dorpen. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor een gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Tilburg. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen onze personal trainers uit Tilburg je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt.