Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Wezep

06-19080048 / 06-10766335
wezep@personalfitnessnederland.nl
Meidoornpassage 17, 8091 KS Wezep
KVK
54361745
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Laat jouw proces van afvallen in Wezep eindelijk haar vruchten afwerpen

Afvallen in Wezep is voor het merendeel van de mensen een zwaar proces. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Bij ons is afvallen in Wezep juist een zaak van simpel volhouden onder de juiste begeleiding. Personal Fitness Nederland is dé specialist wat betreft afvallen. We zijn zo overtuigd van onze capaciteit om je te helpen, dat we je een garantie geven op succes. Zo hoef je niet langer twijfels te hebben en kun je onmiddellijk samen met onze coaches aan het werk.

Een sportschool is niet langer nodig voor afvallen in Wezep

We claimen een specialist te zijn op het vlak van afvallen, doordat we juist andere methodes dan de meeste begeleiders gebruiken. Zo train je bijvoorbeeld niet stereotypisch in een sportschool. Je zult juist op een compleet andere locatie trainen, namelijk een fitness studio. Dit is de perfecte plek voor jouw coach om je de juiste aansporingen te geven. En dat terwijl je toegang hebt tot dezelfde apparatuur als in een sportschool. En als kers op de taart krijg je ook nog eens een fitter lichaam in onze fitness studio.

Drie pijlers die het verschil maken voor je in Wezep

Een andere factor die je gigantisch veel verder helpt met afvallen, is onze methode voor afvallen. De meeste mensen behandelen afvallen als een geheel, terwijl je daardoor het overzicht kwijtraakt. Je moet immers alle problemen tegelijkertijd aanpakken. Daarom hebben afvallen verdeeld in drie subcategorieën. Je leert hierdoor precies wat je moet doen op het vlak van voeding, beweging en mindset. Op elk gebied maak jij progressie, totdat je afvallen compleet onder de knie hebt. Begin nu met onze methode via het boeken van een eerste sessie bij ons.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?