Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Helmond

06 1123 0315
kevin@pfnhelmond.nl
Cederhoutstraat 30A, 5706 XC Helmond
KVK
86255657
sportschool Helmond

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Ga je naar een normale sportschool in Helmond? En heb je je wel eens afgevraagd waarom alle goede gewoonten die je aanneemt nooit tweede natuur worden? Het is goed mogelijk dat dit te maken heeft met de verkeerde mindset, met een gebrek aan energie om verder te gaan of een gebrek aan kennis om er een succes van te maken. Fit for Life is een programma van Personal Fitness Nederland waarmee je traint, waarmee je voorlichting krijgt en waarmee je de juiste mindset ontwikkelt. Het is een programma dat je – in tegenstelling tot de normale sportschool – op alle manieren mogelijk ondersteunt om een fitter en gezonder (leef: gelukkiger) leven te leiden.

Anders dan een reguliere sportschool in Helmond werken we bij Personal Fitness Nederland op verschillende fronten om een blijvend resultaat te behalen.

Wil jij ook:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek bij onze sportschool in Heerlen.

Gratis proefweek

Onze sportschool in Helmond biedt aan

 • 1-op-1 training met een personal trainer
 • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal trainer)
 • Groepstraining

Plan op maat naar gelang van jouw budget

Bij onze sportschool in Helmond stellen we graag voor iedereen een op maat gemaakt plan op, zodat sporten bij ons toegankelijk is voor alle doelgroepen, ongeacht hun budget. We hebben een verscheidenheid aan abonnementen met wekelijkse tarieven beschikbaar. Onze faciliteiten zijn geschikt voor diverse doelen, waaronder gewichtsverlies, het versterken van mentale veerkracht via sport, het bevorderen van een gezondere levensstijl, spieropbouw, revalidatie na blessures, en nog veel meer. Of je nu jong of oud bent, we hebben al een breed scala aan doelgroepen verwelkomd en geholpen bij het bereiken van hun doelen.

Wil je extra informatie over onze sportschool in Helmond? Lees dan verder onder de afbeelding.

Een gezond lichaam op alle vlakken

Gezond is niet alleen voldoende beweging, maar dat is waar ze zich in sportscholen in Helmond op richten. Wij geloven juist dat een gezond lichaam ook de juiste voedingsstoffen krijgt en dat deze mentaal sterk is. Stress is erg slecht voor je gezondheid. Door jou te helpen op al deze vlakken gezond en fit te worden, is de kans van slagen aanzienlijk groter. De volgende pijlers lopen dan als rode draad door ons Fit for Life programma.

 • Beweging
 • Gezonde voeding
 • Mindset coaching

Onze sportschool in Helmond biedt een pakket voor succes

Met dit pakket geloven we dat iedereen een gezonder en fitter lichaam kan hebben, zonder dat er reguliere sportschool in Helmond aan te pas komt. Daarbij nemen we dan met het bereiken van je doelen geen genoegen, want daarna is het de kunst om dit door te zetten. Bij ons blijf je uitdagingen vinden en blijven we je voorlichten en trainen, zodat je alle tools en informatie hebt om succesvol te zijn en te blijven. We bieden onze leden in Helmond niet voor niets een 100% resultaatgarantie aan.

Boek een gratis proefweek

Mocht je nog twijfelen tussen Personal Fitness Nederland en een sportschool in Helmond, kom dan bij ons langs. Je kunt een week gratis meedoen om te kijken of het programma voor jou interessant is. Wij weten zeker dat je daarna niet meer terug wilt. Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Vul dan nu onderstaand contactformulier in en onze sportschool in Helmond neemt binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?