Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Helmond

06 1123 0315
kevin@pfnhelmond.nl
Cederhoutstraat 30A, 5706 XC Helmond
KVK
86255657
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Helmond, wel resultaat!

Geen abonnement op de sportschool meer, want Helmond heeft Personal Fitness Nederland

Heb je je wel eens afgevraagd waarom alle goede gewoonten die je aanneemt nooit tweede natuur worden? Het is goed mogelijk dat dit te maken heeft met de verkeerde mindset, met een gebrek aan energie om verder te gaan of een gebrek aan kennis om er een succes van te maken. Fit for Life is een programma van Personal Fitness Nederland waarmee je traint, waarmee je voorlichting krijgt en waarmee je de juiste mindset ontwikkelt. Het is een programma dat je – in tegenstelling tot de sportschool – op alle manieren mogelijk ondersteunt om een fitter en gezonder (leef: gelukkiger) leven te leiden.

Een gezond lichaam op alle vlakken

Gezond is niet alleen voldoende beweging, maar dat is waar ze zich in sportscholen in Helmond op richten. Wij geloven juist dat een gezond lichaam ook de juiste voedingsstoffen krijgt en dat deze mentaal sterk is. Stress is erg slecht voor je gezondheid. Door jou te helpen op al deze vlakken gezond en fit te worden, is de kans van slagen aanzienlijk groter. De volgende pijlers lopen dan als rode draad door ons Fit for Life programma.

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Een pakket voor succes

Met dit pakket geloven we dat iedereen een gezonder en fitter lichaam kan hebben, zonder dat er een sportschool aan te pas komt. Daarbij nemen we dan met het bereiken van je doelen geen genoegen, want daarna is het de kunst om dit door te zetten. Bij ons blijf je uitdagingen vinden en blijven we je voorlichten en trainen, zodat je alle tools en informatie hebt om succesvol te zijn en te blijven. We bieden onze leden in Helmond niet voor niets een 100% resultaatgarantie aan.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?