Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Nijmegen

06 3969 0401
nijmegen@personalfitnessnederland.nl
Van der Brugghenstraat 3, 6511 SL Nijmegen
KVK
75038269
Personal Fitness Nederland Nijmegen

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Nijmegen, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland: gegarandeerd resultaat met een totaaloplossing

Wil je gewicht verliezen, wil je conditie en spieren opbouwen of wil je van je lichamelijke klachten af? Dan kan een regelmatig bezoek aan de sportschool wonderen doen. Het is niet moeilijk om die stap te zetten, maar om je daar de rest van je leven aan te binden, dat is een ander verhaal. Toch zou je lichaam veel gezonder zijn als deze regelmatig beweging kreeg. Personal Fitness Nederland in Nijmegen is geen sportschool. Het is een lifestyle programma dat jouw lichaam gezond, energiek en vitaal maakt.

Een gezond lichaam van buiten en binnen

Als je wilt werken aan de gezondheid van je lichaam dan is beweging alleen niet genoeg. Je hebt altijd de juiste mindset nodig om je goede voornemens te blijven volhouden en om een kilometer extra te rennen of 10 kilo extra te tillen. Daarnaast moet beweging worden ondersteund met een gezonde voeding, zodat je lichaam zich kan herstellen en optimaal kan presteren. Ons Fit for Life programma in Nijmegen richt zich daarom op drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mentale coaching

 

Drie pijlers

De drie pijlers vormen de rode draad door ons programma en deze maken ons anders dan standaard sportscholen. Je krijgt in Nijmegen een personal trainer die samen met je traint en die je aanmoedigt en ondersteunt. Je krijgt advies over gezond eten en het maken van de juiste keuzes. Tijdens de mental coaching sessies leer je uitdagingen en verleidingen te weerstaan en om door te zetten. Deze steun krijg je bij geen andere sportschool. Wij geloven dat iedereen met ons programma voor de rest van zijn of haar leven gezond en fit blijft.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?