Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Almere

06-24843744 (Danny) / 06-38384433 (Rodney)
almere@personalfitnessnederland.nl
Markerkant 10 - 7W, 1316 AA Almere
KVK
82119287
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen Almere

Wanneer je eenmaal besluit dat er wat kilo’s af moeten, dan nog liever gisteren dan vandaag. Als de wiedeweerga ga je aan de slag. Voor even loop je de deur van de sportschool plat en ga je vreselijk op rantsoen. Het gevolg hiervan? Binnen no-time belanden jouw sportschoenen onder in de kast en hang je weer onderuitgezakt op de bank onder het mom ‘dit werkt voor mij niet’. Je valt terug in je oude patroon en bent eigenlijk geen stap verder. Dit moet en kan ábsoluut anders.

Personal Fitness Nederland – Almere begeleidt, ondersteunt en adviseert

De kunst is om jezelf tijd te gunnen, tijd om je levensstijl aan te passen. Bij Personal Fitness Almere werken we stapsgewijs aan je doelen. We begeleiden, ondersteunen en adviseren jou op weg naar de eindstreep. Opgeven? Dat is geen optie! We geven jou net hét zetje dat je nodig hebt om op het goede spoor te blijven. Met uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies werken we aan een duurzaam resultaat. Bij ons zijn resultaten niet voor even, maar voor de rest van jouw leven.

10 tot 20 kilo afvallen, het kan!

Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland bewijst zich keer op keer. Met ruim 50 studio’s gevestigd door heel Nederland gingen ruim duizenden mensen je voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Zij gaan na een intensief samenwerkingstraject allen vol zelfvertrouwen, gelukkig, fit en vitaal door het leven. Dat wil jij toch ook?!

Tijdelijke actie: gratis proefweek

Ben jij er klaar voor om onder professionele begeleiding de uitdaging van je leven aan te gaan? Laat dan hieronder je contactgegevens achter. Binnen één werkdag neemt ons team contact met je op een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe leven. Jij kunt dit!

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?