Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kun je sporten als je ziek bent?

diëten vijf soorten

Als je graag sport, dan is ziek zijn vervelend. Als je langere tijd ziek blijft, kun je je echter gaan afvragen of je kunt sporten als je ziek bent. Afhankelijk van de mate of wijze waarop je ziek bent, kun je mogelijk zeker gewoon sporten. En kan het zelfs bijdragen aan verbetering van je gezondheid. Als je ziek bent en sporten wilt, dan kun je de mogelijkheden bespreken met één van onze ervaren coaches bij Personal Fitness Nederland. In een vrijblijvend intakegesprek kun je jouw situatie voorleggen en bespreken wat mogelijk is aan coaching tijdens ziekte. Kan je sporten als je ziek bent? In veel gevallen is het zeker mogelijk om met aangepaste oefeningen het sporten weer op te pakken, zelfs als je ziek bent.

Kan je sporten als je ziek bent?

Als je langdurig ziek bent, kun je je gaan afvragen of kunt sporten als je ziek bent. Onze personal trainers geven jou graag advies en zullen je begeleiden volgens ons Leefstijl Programma. Hierbij wordt volop aandacht geschonken aan een drietal succesvolle pijlers, voor doeltreffend support:

  • Beweging
  • Mindset en mentale coaching
  • Voedingsadvies op maat

Herstel door sporten

Als je ziek bent en sporten wilt, neem dan contact op met onze gecertificeerde coaches. Uiteraard geldt dit ook voor als je weer wilt gaan sporten na ziek te zijn geweest. Samen start je een trainingstraject volgens onze Fit for Life methode, die ruimte geeft voor support op een drietal vlakken, namelijk fysiek en mentaal, plus voedingsgericht. Sporten als je ziek bent draagt vaak bij aan herstel van gezondheid.

Inschrijfformulier gratis adviesgesprek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Testimonia Berend Personal Fitness Nederland
10
24 april 2024
Personal Fitness Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen