Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Den Haag Piet Heinplein

Een gemiddelde score van 9.4 uit 15 klantenervaringen

Piet Heinplein 66, 2518 BX Den Haag Piet Heinplein
KVK
75376733
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Den Haag Piet Heinplein! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Den Haag Piet Heinplein zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Den Haag Piet Heinplein. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Den Haag Piet Heinplein

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Den Haag Piet Heinplein. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Den Haag Piet Heinplein, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Den Haag Piet Heinplein. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Den Haag Piet Heinplein en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Den Haag Piet Heinplein iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Den Haag Piet Heinplein

Een gemiddelde score van 9.4 uit 15 klantenervaringen

Studio Den Haag Piet Heinplein
8
15 september 2023

"Kom altijd helemaal positief naar buiten na een training"

Studio Den Haag Piet Heinplein
10
25 februari 2023

"Ik sta nu sterker in mijn schoenen, ben bijna 25 kg afgevallen en voel me stukken fitter!"

Reinier

Studio Den Haag Piet Heinplein
10
25 november 2022

"Een vast moment in de week om te sporten onder begeleiding geeft regelmaat en omdat er iemand is die voor mij daar is, haak ik niet af uit luiheid!"

Simon Kos

Studio Den Haag Piet Heinplein
10
23 november 2022

"I feel better, stronger and more energetic."

James

Studio Den Haag Piet Heinplein
9
23 november 2022

"PF heeft mij geholpen om beweging en gezonde voeding in mijn dagelijks leven te implementeren. Daardoor voel ik mij veel fitter en gezonder. Ik weet dat de juiste voeding en veel bewegen het leven fijner maakt. Ik ben minder vaak moe en heb veel energie. Bedankt Sanne!"

Madelon Noltee

Studio Den Haag Piet Heinplein
10
22 oktober 2022

"Sterker en dunner waardoor ik beter in mijn vel zit. Daarbij komt dat ik beter voor mijzelf zorg met veel en goed eten."

Lisa Kappetijn

Studio Den Haag Piet Heinplein
10
22 oktober 2022

"Sterker en dunner, en daardoor beter in mijn vel. Verder meer liefde en zelfzorg, door veel en goede voeding."

Lisa Kappetijn

Studio Den Haag Piet Heinplein
klantreview personal fitness nederland
9
12 februari 2022

"Personal Fitness werkt voor mij als een stok achter de deur. Ik saboteur mijzelf in mijn eigen geluk en ik merk door de hulp van Personal Fitness dat ik die extra ondersteuning krijg om mijn hogere doel te behalen: mijn geluk!"

Sophie de Groot

Studio Den Haag Piet Heinplein
klantreview personal fitness nederland
9
10 februari 2022
Studio Den Haag Piet Heinplein
klantreview personal fitness nederland
8
9 februari 2022

"Het houdt me in beweging die ik alleen niet kan opbrengen"

Studio Den Haag Piet Heinplein
klantreview personal fitness nederland
10
9 februari 2022

"Personal Fitness Nederland heef me geholpen een gezond ritme te vinden, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal! Het heeft ervoor gezorgd dat ik dagelijks meer energie over heb, ook na een lange werkdag. Met behulp van de app is het heel gemakkelijk om een gezonde maaltijd klaar te maken. Ik hield eerst niet van koken en bakken, maar ik vind het nu een stuk leuker!"

Marijke van der Velden

Studio Den Haag Piet Heinplein
klantreview personal fitness nederland
10
9 februari 2022

"Door Personal Fitness Nederland heb ik meer plezier gekregen in het dagelijks bewegen, verder heb ik met de voedingskeuzes elke dag lekkere gevarieerde maaltijden."

Isabella

Studio Den Haag Piet Heinplein
klantreview personal fitness nederland
9
9 februari 2022

"Toen ik begon had ik een hekel aan sporten en moest ik mezelf elke keer enorm motiveren om toch naar de sportschool te gaan. Daar kreeg ik ook zeker niet de aandacht die ik bij PFNL krijg! Maar nu vind ik het zowaar leuk om op deze manier te bewegen!"

Lara

Studio Den Haag Piet Heinplein
klantreview personal fitness nederland
10
9 februari 2022

"Ik zit veel beter in mijn vel, ben veel fitter en soepeler geworden en heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven!"

Marion

Studio Den Haag Piet Heinplein
Henk klantervaring
9
6 juli 2021

"Mijn spierkracht in armen en benen is fors toegenomen."

Henk

Studio Den Haag Piet Heinplein
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Den Haag Piet Heinplein
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Marijke van der Velden personal coach
Marijke van der Velden
Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein

Mijn passie is om het beste in mensen naar boven te halen! Ik ben zelf van klant naar Personal Coach bij Personal Fitness Nederland gegaan en geloof dat jij, net als ik, net zulke mooie doelen zult behalen. Ik zal je met alle openheid en positiviteit begeleiden naar de beste versie van jezelf!

Personal trainer Cindy
Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

Personal trainer Mike
Mike Smeelen
Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein & Oude Haagweg

Mijn passie is jou begeleiden als jij vol voor jouw doel wil gaan. Met mijn achtergrond als fysiotherapie en topsport is geen doel onhaalbaar. Zet jij je zinnen op de toekomst en een doel die je wilt halen? Dan voer ik graag mijn passie uit, zie je in de studio!

 

 

 

Personal trainer Sanne
Sanne Overdijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein

Ik ben studiomanager en gewichtsconsulent. Het is ontzettend gaaf om de klanten mentaal en fysiek sterker te zien worden. Mijn kennis over voeding, beweging en een gezonde leefstijl draag ik graag aan jou over.

 

 

 

 

Personal trainer Marco
Marco Hoogendijk
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

Personal trainer Melih Kaya
Melih Kaya
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

Personal training in Den Haag voor een gezonder leven

Ons personal training in Den Haag Fit for Life programma is specifiek ontwikkeld voor iedereen die meer energie, een gezonder lichaam en een fitter leven wil hebben. Door jouw inzet te combineren met onze ervaring maken we van jou een betere versie van jezelf. Hiervoor richten we ons op drie pijlers die niet zonder elkaar kunnen als jij langdurige effecten wilt zien. Onze personal trainer in Den Haag richt zich op lichaamsbeweging, onze voedseldeskundige adviseert je over je eetgewoonten en onze mental coach zorgt ervoor dat je deze uitdaging mentaal ook aan kunt. Door ons te richten op deze drie ingrediënten garanderen wij 100% succes.

Een betere jij met personal training in Den Haag

Als je ons Fit for Life programma volgt, dan zal je je fitter en energieker voelen en je stresslevels gaan naar beneden. Dit zal zich alleen maar voortzetten als je gewicht begint te verliezen, gezonder wordt en je zelfverzekerdheid terug krijgt. Wij willen de levens van alle Nederlanders veranderen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Onze personal training sessies zijn afwisselend en uitdagend en vinden zowel buiten als binnen plaats. Onze voedingsdeskundige helpt je elke week je eetpatronen te verbeteren en onze mental coach geeft je de fysieke kracht om je doeleinden te bereiken. De resultaten zijn levenslang, want je wilt niet meer terug.

Een intakegesprek

Waarom kom je niet bij ons langs voor een intakegesprek? Je personal trainer in Den Haag laat je de studio zien, stelt je voor aan het team en beoordeelt je huidige gezondheid. We kijken naar de doeleinden die jij wilt bereiken en stellen een persoonlijk plan op waarmee dat kan. Personal training in Den Haag is meer dan alleen sporten en crash diëten alleen. Het is een change for life en het begin van een gezonder leven.

Fitness in Den Haag begint bij Personal Fitness Nederland

Een gezonder lichaam, minder gewicht en mentale stabiliteit; dat zijn bij ons Fit for Life fitness in Den Haag programma de resultaten die we jou garanderen. Wij bieden een 100% resultaatgarantie aan voor iedereen die onze deuren doorstapt en besluit aan ons programma deel te nemen. Vanaf dat moment gaan we werken aan drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale coaching zodat jij niet alleen je gewicht kwijt kunt raken, maar dat jij ook de rest van je leven de beste versie van jezelf blijft. Daarmee zijn we anders dan andere fitness scholen.

Fitness in Den Haag voor resultaat

Ons Fit for Life programma is specifiek opgesteld zodat iedereen resultaat boekt. Dat doen we door ons te richten op jou. Je krijgt een personal trainer aangewezen die je uitdagende en gevarieerde trainingen aanbiedt, gericht op de doelen die jij wilt bereiken. De voedseldeskundige stelt een op maat gemaakte lijst voor je samen waarmee jij gezonder en gebalanceerde maaltijden bereidt. We werken aan mental coaching zodat je sterker wordt en doorzet tot het einde.

Een vrijblijvend intakegesprek

Als je bij ons wilt komen fitnessen in Den Haag, dan begint dit altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Je krijgt een rondleiding door onze lifestyle- en fitnessstudio, je ontmoet het team en we bespreken je doeleinden. Ook voeren we een gezondheidscheck uit. Aan de hand van die informatie krijg je een persoonlijk plan en wijzen we een personal fitness trainer in Den Haag aan die bij je past. De belangrijkste stap richting een gezonder leven is gezet.

Slechte gewoontes het raam uit

Gewichtsverlies en fitnessen in Den Haag heeft alleen langdurig effect als je je slechte gewoontes aan de kant zet. Hij geven je alle tools die je nodig hebt om dit te doen. Tegen de tijd dat je nieuwe gewoontes tweede natuur zijn geworden denk je hier niet eens meer bij na. Dat is het moment dat jouw leven voor goed en ten goede is veranderd.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?