Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Den Haag Piet Heinplein

Personal trainer Den Haag Piet Heinplein
personal trainer Den Haag Piet Heinplein
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Den Haag Piet Heinplein
9,4
uit 15 klantreviews " Ik ben sterker en dunner geworden, waardoor ik beter in mijn vel zit! Verder heb ik nu meer liefde en zelfzorg, door veel en goede voeding. "
06 1537 3586 / 06 1826 7800 info@pf4l.nl
Piet Heinplein 66, 2518 BX Den Haag Piet Heinplein
75376733

Onze personal trainers in Den Haag Piet Heinplein staan klaar voor jou om je te helpen met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Den Haag Piet Heinplein zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Den Haag Piet Heinplein. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Den Haag

Een 9,4 uit 15 klantervaringen
8
15 september 2023

"Kom altijd helemaal positief naar buiten na een training"

Reinier
10
25 februari 2023

"Ik sta nu sterker in mijn schoenen, ben bijna 25 kg afgevallen en voel me stukken fitter!"

Reinier
Simon Kos
10
25 november 2022

"Een vast moment in de week om te sporten onder begeleiding geeft regelmaat en omdat er iemand is die voor mij daar is, haak ik niet af uit luiheid!"

Simon Kos
James
10
23 november 2022

"I feel better, stronger and more energetic."

James
Madelon Noltee
9
23 november 2022

"PF heeft mij geholpen om beweging en gezonde voeding in mijn dagelijks leven te implementeren. Daardoor voel ik mij veel fitter en gezonder. Ik weet dat de juiste voeding en veel bewegen het leven fijner maakt. Ik ben minder vaak moe en heb veel energie. Bedankt Sanne!"

Madelon Noltee
Lisa Kappetijn
10
22 oktober 2022

"Sterker en dunner waardoor ik beter in mijn vel zit. Daarbij komt dat ik beter voor mijzelf zorg met veel en goed eten."

Lisa Kappetijn
Lisa Kappetijn
10
22 oktober 2022

"Sterker en dunner, en daardoor beter in mijn vel. Verder meer liefde en zelfzorg, door veel en goede voeding."

Lisa Kappetijn
9
12 februari 2022

"Personal Fitness werkt voor mij als een stok achter de deur. Ik saboteur mijzelf in mijn eigen geluk en ik merk door de hulp van Personal Fitness dat ik die extra ondersteuning krijg om mijn hogere doel te behalen: mijn geluk!"

Sophie de Groot
9
10 februari 2022
8
09 februari 2022

"Het houdt me in beweging die ik alleen niet kan opbrengen"

10
09 februari 2022

"Personal Fitness Nederland heef me geholpen een gezond ritme te vinden, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal! Het heeft ervoor gezorgd dat ik dagelijks meer energie over heb, ook na een lange werkdag. Met behulp van de app is het heel gemakkelijk om een gezonde maaltijd klaar te maken. Ik hield eerst niet van koken en bakken, maar ik vind het nu een stuk leuker!"

Marijke van der Velden
10
09 februari 2022

"Door Personal Fitness Nederland heb ik meer plezier gekregen in het dagelijks bewegen, verder heb ik met de voedingskeuzes elke dag lekkere gevarieerde maaltijden."

Isabella
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Den Haag

personal trainer Marco Hoogendijk

Marco Hoogendijk

Eigenaar & Coach van Den Haag & Delft

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

personal trainer Sanne Overdijk

Sanne Overdijk

Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein

Ik ben studiomanager en gewichtsconsulent. Het is ontzettend gaaf om de klanten mentaal en fysiek sterker te zien worden. Mijn kennis over voeding, beweging en een gezonde leefstijl draag ik graag aan jou over.        

Personal trainer Melih Kaya

Melih Kaya

Eigenaar & Coach van Den Haag & Delft

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Den Haag Piet Heinplein

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Den Haag Piet Heinplein. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Den Haag Piet Heinplein, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Den Haag Piet Heinplein aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Personal training in Den Haag met Fit for Life programma

Ons personal training in Den Haag Fit for Life programma is specifiek ontwikkeld voor iedereen die meer energie, een gezonder lichaam en een fitter leven wil hebben. Door jouw inzet te combineren met onze ervaring maken we van jou een betere versie van jezelf. Hiervoor richten we ons op drie pijlers die niet zonder elkaar kunnen als jij langdurige effecten wilt zien. Onze personal trainer in Den Haag richt zich op lichaamsbeweging, onze voedseldeskundige adviseert je over je eetgewoonten en onze mental coach zorgt ervoor dat je deze uitdaging mentaal ook aan kunt. Door ons te richten op deze drie ingrediënten garanderen wij 100% succes.

Een betere jij met een personal trainer in Den Haag Piet Heinplein

Als je ons Fit for Life programma volgt, dan zal je je fitter en energieker voelen en je stresslevels gaan naar beneden. Dit zal zich alleen maar voortzetten als je gewicht begint te verliezen, gezonder wordt en je zelfverzekerdheid terug krijgt. Wij willen de levens van alle Nederlanders veranderen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Onze personal training sessies zijn afwisselend en uitdagend en vinden zowel buiten als binnen plaats. Onze voedingsdeskundige helpt je elke week je eetpatronen te verbeteren en onze mental coach geeft je de fysieke kracht om je doeleinden te bereiken. De resultaten zijn levenslang, want je wilt niet meer terug.

Een vrijblijvend intakegesprek

Als je bij ons wilt komen fitnessen in Den Haag, dan begint dit altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Je krijgt een rondleiding door onze lifestyle- en fitnessstudio van je personal trainer Den Haag Piet Heinplein, je ontmoet het team en we bespreken je doeleinden. Ook voeren we een gezondheidscheck uit. Aan de hand van die informatie krijg je een persoonlijk plan en wijzen we een personal fitness trainer in Den Haag aan die bij je past. De belangrijkste stap richting een gezonder leven is gezet.

Woon je in Den Haag centrum, Regentessekwartier, Benoordenhout, Bezuidenhout, Scheveningen of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Den Haag Piet Heinplein wonen. Of je nu uit Den Haag centrum, Regentessekwartier, Benoordenhout, Bezuidenhout, Scheveningen of een ander dorp of stad rondom Den Haag Piet Heinplein komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Den Haag Piet Heinplein en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duo training of groepstraining, onze personal trainers staan ook klaar voor alle inwoners van Den Haag Piet Heinplein, Den Haag centrum, Regentessekwartier, Benoordenhout, Bezuidenhout, Scheveningen of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Den Haag Piet Heinplein. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving belt de personal trainer van Den Haag Piet Heinplein je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Den Haag Piet Heinplein en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer.