Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Leeuwarden

Personal trainer Leeuwarden
personal trainer Leeuwarden
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Leeuwarden
9
uit 22 klantreviews " Dankzij het sporten en de coaching zit ik beter in mijn vel en is mijn zelfbeeld gegroeid. "
06 2907 7268 | 06 2929 4019 leeuwarden@personalfitnessnederland.nl
Zuiderkruisweg 20E, 8938 AP Leeuwarden
84215240

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Leeuwarden. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Leeuwarden staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Leeuwarden

Een 9 uit 22 klantervaringen
10
24 november 2021

"Voel me vrijer en bewegelijker waardoor ik me zeer happy voel . Een echte aanrader voor een ieder."

Bennie Meinsma
9
18 november 2021

"Ik heb meer energie gekregen en vind sporten nu leuk om te doen. Voel me nu veel beter."

Chantal
7
18 november 2021

"Dankzij het sporten en de coaching zit ik beter in mijn vel en is mijn zelfbeeld gegroeid"

Daphne
8
18 november 2021

"Het is een stok achter de deur om te blijven trainen."

Mark
8
18 november 2021

"Ik voel me energieker en zit beter in mijn vel, mentaal en fysiek."

Rebecca
9
11 november 2021

"Ik heb heel veel steun aan de begeleiding van Daan, Motiveert en stimuleert"

Marlinde
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Leeuwarden

personal trainer Irma Dijkstra

Irma Dijkstra

Personal Coach / Lifestylecoach van Leeuwarden, Heerenveen & Sneek

Door eigen ervaring weet ik dat een gezonde balans tussen voeding, beweging en op mentaal vlak erg belangrijk is als het gaat om een gelukkig en gezond leven. Met een positieve mindset en mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut zet ik mij in om iedereen te helpen bij zijn/haar gewenste doelen. Durf jij de stap te zetten naar dat doel wat je altijd al wenste?  

personal trainer Jamal Sinnema

Jamal Sinnema

Personal Coach / Lifestylecoach van Heerenveen, Sneek & Leeuwarden

Ik kijk verder dan alleen het voedings-en trainingsaspect, samen gaan we zorgen dat jij heerlijk in je vel zit en gelukkig bent. Jouw leven en het gewenste resultaat staat hierbij altijd centraal. Mindset en gedrag spelen bij leefstijlverandering een bepalende rol. Samen gaan we ervoor als één team!

personal trainer Mart Jansma

Mart Jansma

Personal Coach & Eigenaar van Sneek, Leeuwarden & Heerenveen

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

personal trainer Lucas Makelaar

Lucas Makelaar

Personal Trainer / Lifestylecoach van Leeuwarden, Sneek & Heerenveen

Door mijn persoonlijke ervaring heb ik gemerkt hoeveel verschil gezond eten en sporten kan maken in zowel je mentale als je lichamelijke staat. Ik wil mijn ervaring en kennis van mijn studie fysiotherapie graag met jou delen zodat ook jij gezonder en gelukkiger wordt! 

Personal Trainer Teresa

Teresa Sikma

Lifestyle Coach van Sneek, Leeuwarden en Heerenveen

Sinds kort werkzaam als lifestyle coach in de vestiging Sneek, ook kun je me eens tegen komen in de vestigingen Heerenveen of Leeuwarden. Een gezonde levensstijl is iets waar ik me altijd in heb geïnteresseerd, uit mijn eigen ervaring ben ik ervan overtuigd dat balans de sleutel tot het leven is. Deze help ik je graag vinden door middel van beweging, voeding en coaching! Ik coach je graag naar een bewustere versie van jezelf, zodat je een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden. Ik combineer mijn kennis m.b.t. psychologie, fitness, yoga en ademwerk. Dit pas ik tijdens onze sessies toe, aangepast op jouw specifieke doelen en behoeften. Ik zie je graag in de studio tegemoet om samen aan jou doelen te gaan werken, tot snel!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Leeuwarden

Wij zijn meer dan een sportschool in Leeuwarden, bij Personal Fitness Nederland Leeuwarden train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Personal training Leeuwarden, word Fit for Life

Wil jij meer energie? Een aantal kilo’s afvallen en meer zelfvertrouwen? Wil jij je conditie verbeteren, sterker worden, meer spiermassa, je slechte gewoontes gedag zeggen en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma van Personal Fitness Nederland in Leeuwarden de oplossing. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak jou wel over de finish halen. Bij Personal Fitness Nederland – Leeuwarden kijken onze personal trainers niet alleen naar de korte termijn resultaten, we geven jou de tools waarmee je ook nadat je doelstellingen zijn bereikt je gezonde levensstijl kan vasthouden. Onze doelstelling is dat jij fit voor het leven wordt!

Voldoende bewegen, gezonde voeding en mental coaching voor 100% succes

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezonde voeding en mental coaching. Wij geloven dat deze drie pijlers samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Leeuwarden gaan met je fysieke gezondheid aan de slag en als voedingsdeskundige zorgen zij ervoor dat je ook daar buiten goed voor je lichaam zorgt. Door de mental coaching sessies krijg je bovendien de mentale kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal coaches in Leeuwarden stoppen niet tot jij tevreden bent!

Resultaat voor het leven – personal trainer in Leeuwarden

Als je zelf al geprobeerd hebt om gezonder te worden of 5, 10 of 15 kilo’s af te vallen, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het lastig is om bepaalde slechte gewoonten af te leren. Je spant je in, maar op de één of andere manier val je altijd weer terug in je oude gewoontes. Onze personal trainers weten daar alles van en willen je helpen om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe aan te nemen. Dat doen we door ons bij Personal Fitness Nederand – Leeuwarden te richten op drie pijlers die als een rode draad door al onze persoonlijke personal training Fit for Life programma’s lopen.

Altijd een persoonlijke aanpak

Na het intakegesprek gaan we aan de slag en maken we voor jou een persoonlijk beweegplan en voedingsplan. Onze drie pijlers staan centraal en alles daar omheen is gericht op jouw doelstellingen. Tijdens de persoonlijke trainingssessies besteden we aandacht aan de mentale drempels die je moet overwinnen om je leven voor goed te veranderen. Mentale kracht is namelijk essentieel voor succes!

Fitness in Leeuwarden begint met een intakegesprek

Door je aan te melden voor ons Fit for Life programma werk je richting een gezonder en vitaler lichaam, zowel van binnen als van buiten en zowel mentaal als fysiek. Het begint allemaal met een intakegesprek met de personal trainer in onze personal fitness studio. Onze personal trainers geven je een rondleiding door onze lifestyle en fitness studio in Leeuwarden, je wordt voorgesteld aan het team en we beoordelen je huidige gezondheid, bloeddruk en conditie. Ook bespreken we mogelijke blessures en jij vertelt ons wat je door bij ons te fitnessen wilt bereiken.

Woon je in Goutum, Hempens, Hemrik, Lekkum, Snakkerburen, Marsum, Ritsumazijl, Deinum, Boskum of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Leeuwarden wonen. Of je nu uit Goutum, Hempens, Hemrik, Lekkum, Snakkerburen, Marsum, Ritsumazijl, Deinum, Boskum of een ander dorp of stad rondom Leeuwarden komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Leeuwarden en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Leeuwarden, Goutum, Hempens, Hemrik, Lekkum, Snakkerburen, Marsum, Ritsumazijl, Deinum, Boksum of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Leeuwarden en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde personal trainers. Ontdek wat personal training Leeuwarden voor jou kan betekenen.

Boek een gratis intakegesprek

Onze personal trainer in Leeuwarden laat je graag onze studio zien en stelt je voor aan ons team. Vervolgens gaan ze een gesprek met je aan waarin ze willen weten wat jij met het Fit for Life programma wilt bereiken. Ook vertellen ze wat je van ons kunt verwachten en krijg je een persoonlijk trainingsplan gericht op je huidige situatie en de doelen die je wilt halen. Personal training in Leeuwarden richt zich op lange termijn resultaten en het aanwennen van goede gewoonten. Ben je hier eenmaal aan begonnen, dan is terugkijken geen optie meer.