Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Heerenveen

De Ynfeart 7-207, 8447 GM Heerenveen
KVK
84728868
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Heerenveen! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Heerenveen zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Heerenveen. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Heerenveen

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Heerenveen. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Heerenveen, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Heerenveen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Heerenveen en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Heerenveen iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Heerenveen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Charissa personal trainer Personal Fitness Nederland Leeuwarden
Charissa Portier
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Leeuwarden, Sneek & Heerenveen

Mijn ervaring en kennis over beweging, voeding en coaching wil ik graag op jou overbrengen zodat je doel(en) kan behalen! Ik laat je zien dat een gebalanceerde levensstijl niet bestaat uit kip, rijst en groenten, maar dat er genoten kan worden! Ik zie je graag in de studio om samen aan de slag te gaan. Wie weet ben jij de volgende die zijn dromen waar komt maken! Winners never quit, and quitters never win!

Lucas Makelaar personal trainer
Lucas Makelaar
Personal Trainer / Lifestylecoach van Leeuwarden, Sneek & Heerenveen
Door mijn persoonlijke ervaring heb ik gemerkt hoeveel verschil gezond eten en sporten kan maken in zowel je mentale als je lichamelijke staat. Ik wil mijn ervaring en kennis van mijn studie fysiotherapie graag met jou delen zodat ook jij gezonder en gelukkiger wordt! 
Reinder Reitsma Personal trainer
Reinder Reitsma
Personal Trainer / Lifestylecoach Sneek, Heerenveen & Leeuwarden

Van mijn passie voor voeding, beweging en mental coaching heb ik mijn werk gemaakt. Ik kijk en naar uit om met jou te helpen fitter, gezonder en gelukkiger te worden om een leuke manier!

Irma Dijkstra personal trainer Leeuwarden
Irma Dijkstra
Personal Coach / Lifestylecoach van Leeuwarden, Heerenveen & Sneek

Door eigen ervaring weet ik dat een gezonde balans tussen voeding, beweging en op mentaal vlak erg belangrijk is als het gaat om een gelukkig en gezond leven. Met een positieve mindset en mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut zet ik mij in om iedereen te helpen bij zijn/haar gewenste doelen. Durf jij de stap te zetten naar dat doel wat je altijd al wenste?

 

Jaman Sinnema personal coach
Jamal Sinnema
Personal Coach / Lifestylecoach van Heerenveen, Sneek & Leeuwarden

Ik kijk verder dan alleen het voedings-en trainingsaspect, samen gaan we zorgen dat jij heerlijk in je vel zit en gelukkig bent. Jouw leven en het gewenste resultaat staat hierbij altijd centraal. Mindset en gedrag spelen bij leefstijlverandering een bepalende rol. Samen gaan we ervoor als één team!

Personal Trainer Mart Jansma
Mart Jansma
Personal Coach & Eigenaar van Sneek, Leeuwarden & Heerenveen

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

Fitness in Heerenveen gegarandeerd met onze drie pijlers

Als jij denkt aan fitness in Heerenveen, dan denk je misschien aan regelmatig joggen, vaste sessies in de sportschool en afzien bij een spinning les. Gezond en fit zijn gaat veel verder dan dat. Je lichaam is niet volledig gezond als je veel sport, maar niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Je mentale gesteldheid moet ook niet vergeten worden, want stress en druk van het dagelijkse leven heeft ook direct invloed op je gezondheid. Je bent pas echt gezond als je op alle vlakken goed voor je lichaam zorgt en ons personal fitness programma in Heerenveen doet precies dat.

Met drie pijlers richting fitness in Heerenveen

De reden dat zoveel mensen falen hun goede voornemens door te zetten, is omdat ze niet aan alle pijlers van gezondheid aandacht besteden. Onze personal coaches doen dat wel. Je krijgt bij ons een volledig persoonlijk plan dat bestaat uit bewegen, goed eten en mental coaching. We zetten afwisselende en uitdagende sessies voor je op in de sportschool, bespreken gezonde voeding met je en hoe jij beter kunt eten en besteden aandacht aan je mentale gezondheid. Zo ontwikkel je niet alleen lichamelijke kracht, maar ook de geestelijke kracht die je nodig hebt om er een succes van te maken.

Een totaaloplossing voor de rest van je leven

Door ons op deze drie pijlers te richten en onze personal training in Heerenveen specifiek op jou af te stemmen, bereiken we niet alleen je doelen, we handhaven ze ook. Dat hebben we al gedaan voor meer dan 80.000 tevreden klanten in Nederland en daar kun jij ook bij horen. Wij richten ons op fitness in Heerenveen zodat jij voor de rest van je leven slanker, energieker en gelukkiger bent.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?