Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Heerenveen

Personal trainer Heerenveen
personal trainer Heerenveen
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Heerenveen
06 2907 7268 heerenveen@personalfitnessnederland.nl
De Ynfeart 7-207, 8447 GM Heerenveen
84728868

Op zoek naar een personal trainer in Heerenveen? Welkom bij Personal Fitness Nederland in Heerenveen! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Heerenveen zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Heerenveen. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuis voelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Heerenveen

personal trainer Mart Jansma

Mart Jansma

Personal Coach & Eigenaar van Sneek, Leeuwarden & Heerenveen

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

personal trainer Lucas Makelaar

Lucas Makelaar

Personal Trainer / Lifestylecoach van Leeuwarden, Sneek & Heerenveen

Door mijn persoonlijke ervaring heb ik gemerkt hoeveel verschil gezond eten en sporten kan maken in zowel je mentale als je lichamelijke staat. Ik wil mijn ervaring en kennis van mijn studie fysiotherapie graag met jou delen zodat ook jij gezonder en gelukkiger wordt! 

Personal Trainer Teresa

Teresa Sikma

Lifestyle Coach van Sneek, Leeuwarden en Heerenveen

Sinds kort werkzaam als lifestyle coach in de vestiging Sneek, ook kun je me eens tegen komen in de vestigingen Heerenveen of Leeuwarden. Een gezonde levensstijl is iets waar ik me altijd in heb geïnteresseerd, uit mijn eigen ervaring ben ik ervan overtuigd dat balans de sleutel tot het leven is. Deze help ik je graag vinden door middel van beweging, voeding en coaching! Ik coach je graag naar een bewustere versie van jezelf, zodat je een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden. Ik combineer mijn kennis m.b.t. psychologie, fitness, yoga en ademwerk. Dit pas ik tijdens onze sessies toe, aangepast op jouw specifieke doelen en behoeften. Ik zie je graag in de studio tegemoet om samen aan jou doelen te gaan werken, tot snel!

personal trainer Irma Dijkstra

Irma Dijkstra

Personal Coach / Lifestylecoach van Leeuwarden, Heerenveen & Sneek

Door eigen ervaring weet ik dat een gezonde balans tussen voeding, beweging en op mentaal vlak erg belangrijk is als het gaat om een gelukkig en gezond leven. Met een positieve mindset en mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut zet ik mij in om iedereen te helpen bij zijn/haar gewenste doelen. Durf jij de stap te zetten naar dat doel wat je altijd al wenste?  

personal trainer Jamal Sinnema

Jamal Sinnema

Personal Coach / Lifestylecoach van Heerenveen, Sneek & Leeuwarden

Ik kijk verder dan alleen het voedings-en trainingsaspect, samen gaan we zorgen dat jij heerlijk in je vel zit en gelukkig bent. Jouw leven en het gewenste resultaat staat hierbij altijd centraal. Mindset en gedrag spelen bij leefstijlverandering een bepalende rol. Samen gaan we ervoor als één team!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Heerenveen

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Heerenveen. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Heerenveen, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Heerenveen aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Fitness in Heerenveen gegarandeerd met onze drie pijlers

Als jij denkt aan fitness in Heerenveen, dan denk je misschien aan regelmatig joggen, vaste sessies in de sportschool en afzien bij een spinning les. Gezond en fit zijn gaat veel verder dan dat. Je lichaam is niet volledig gezond als je veel sport, maar niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Je mentale gesteldheid moet ook niet vergeten worden, want stress en druk van het dagelijkse leven heeft ook direct invloed op je gezondheid. Je bent pas echt gezond als je op alle vlakken goed voor je lichaam zorgt en ons personal fitness programma in Heerenveen doet precies dat.

Met drie pijlers richting fitness in Heerenveen

De reden dat zoveel mensen falen hun goede voornemens door te zetten, is omdat ze niet aan alle pijlers van gezondheid aandacht besteden. Onze personal trainers in Heerenveen doen dat wel. Je krijgt bij ons een volledig persoonlijk plan dat bestaat uit bewegen, goed eten en mental coaching. We zetten afwisselende en uitdagende sessies voor je op in de sportschool, bespreken gezonde voeding met je en hoe jij beter kunt eten en besteden aandacht aan je mentale gezondheid. Zo ontwikkel je niet alleen lichamelijke kracht, maar ook de geestelijke kracht die je nodig hebt om er een succes van te maken.

100% resultaatgarantie met een personal trainer in Heerenveen

Door ons op deze drie pijlers te richten en onze personal training in Heerenveen specifiek op jou af te stemmen, bereiken we niet alleen je doelen, we handhaven ze ook. Dat hebben we al gedaan voor meer dan duizenden tevreden klanten in Nederland en daar kun jij ook bij horen. Wij richten ons op fitness in Heerenveen zodat jij voor de rest van je leven slanker, energieker en gelukkiger bent.

Woon je in Oudehaske, Rottum, Nieuweschoot, Mildam, Oranjewoud, De Knipe, Luinjeberd, Haskerdijken of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Heerenveen wonen. Of je nu uit Oudehaske, Rottum, Nieuweschoot, Mildam, Oranjewoud, De Knipe, Luinjeberd, Haskerdijken of een ander dorp of stad rondom Heerenveen komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Heerenveen en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Heerenveen, Oudehaske, Rottum, Nieuweschoot, Mildam, Oranjewoud, De Knipe, Luinjeberd, Haskerdijken of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Heerenveen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Heerenveen en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Heerenveen iets voor jou is.