Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Hilversum

06 4159 8163 / 06 4527 8551
hilversum@personalfitnessnederland.nl
Groest 89, 1211 EB Hilversum
KVK
83134700
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Hilversum, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland voor gegarandeerd resultaat: daar kan geen sportschool aan tippen

Wil jij een gezonder lichaam, wil je sterker en slanker worden, wil je meer energie en fitter zijn? Zet dan je crash diëten, je afslankpillen, je sportschool en je shakes aan de kant, want bij Personal Fitness Nederland in Hilversum werken we niet met resultaten op de korte termijn. Wij geven je de tools en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen niet alleen te bereiken, maar ook te behouden. Zo word je de beste versie van jezelf en dat voor de rest van je leven lang.

Hoe werkt Fit for Life?

Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland in Hilversum kan voor verscheidene doeleinden worden ingezet, maar de basis is voor iedereen hetzelfde:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Je krijgt een personal trainer aangewezen die bij je past en die uitdagende en afwisselende trainingen voor je opzet. Je spreekt wekelijks over het maken van de juiste keuzes en een gebalanceerde voeding en werkt aan je mindset, zodat je een houding ontwikkelt waarmee je de uitdagingen en verleidingen gemakkelijk aan kunt. Het resultaat is een gezonder en fitter lichaam voor de rest van je leven. Daar kan geen sportschool in Hilversum aan tippen.

Kom bij ons langs

Als je nog twijfelt, dan is het een goed idee om onze studio te bezoeken en om daar zelf te bekijken wat we voor jou kunnen doen. Je maakt kennis met ons team en leert over het programma. We bieden ook een gratis proefweek aan, zodat je ziet dat Personal Fitness Nederland niet met andere sportscholen kan worden vergeleken. Zet voet bij ons binnen en je wilt vast niet meer terug.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?