Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer voor vrouwen met obesitas

Planken met bal

Personal trainer voor vrouwen met obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer voor vrouwen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende behandelingen voor vrouwen met obesitas. Onze personal trainers zullen je ondersteunen bij het opbouwen van een gezond eetpatroon in combinatie met oefeningen op maat. Dit programma is speciaal samengesteld voor vrouwen met obesitas. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag naar een gezondere levensstijl zonder obesitas.

Ontdek onze personal trainingen voor vrouwen met obesitas:

  • Vitaler leven
  • Kilo’s kwijtraken
  • Conditie verbeteren
  • Gezond eetpatroon opbouwen
  • Meer zelfvertrouwen

 

Personal trainer obesitas specialist

Mensen die kampen met obesitas en dit willen aanpakken kunnen dit het beste onder begeleiding doen. Niet elke oefening in een sportschool is geschikt voor mensen met obesitas. Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het trainen van mensen met obesitas. Maak een afspraak en wij gaan met jou bekijken welke oefeningen jij het beste kunt doen.

Wacht niet, begin nu!

Om obesitas te verhelpen is het van belang om actie te ondernemen. Onze personal trainers zijn ervaren met obesitas en hierdoor weten we dat obesitas goed te behandelen is. Samen bespreken we welk voedingsschema en welke oefeningen bij jou passen.

Hoe kun je obesitas behandelen zonder operatie?

Natuurlijk kun je obesitas behandelen met een operatie. Wees je er echter van bewust dat dit een ingrijpende operatie is en zeker niet zonder risico’s. Er is een andere manier om van die extra kilo’s af te komen. Maak een afspraak en wij gaan met jou bekijken welke manier het beste bij jou past.

Onze personal trainingen voor vrouwen met obesitas:

✔ Een fit en strakker lichaam
✔ Een kleinere buik
✔ Een betere conditie
✔ Sterker worden
✔ Weer zelfstandig kunnen bewegen
✔ Gezonde leefstijl

Maak kennis met ons personal training programma voor mannen. Vraag een gratis proefweek aan.

Fitness oefeningen voor vrouwen met obesitas

Vrouwen die kampen met obesitas en dit willen aanpakken kunnen dit het beste onder begeleiding gaan doen. Niet alle fitness oefeningen zijn gezond indien er sprake is van obesitas. Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het trainen van mensen met obesitas.

Krachttraining voor vrouwen met obesitas

Krachttraining verhoogt de energiebehoefte en stimuleert de stofwisseling, ook tijdens rustperiodes. De vetverbranding komt hierdoor sneller op gang en omdat spieren minder ruimte innemen dan vet, wordt je lichaam slanker. Met een gericht fitnessprogramma die onze personal trainer voor je opstelt lukt dat jou ook.

Buikspieroefeningen voor mannen met obesitas

Niet alle buikspieroefeningen zijn makkelijk uit te voeren als er sprake is van obesitas. Onze personal trainers zijn daarom allemaal getraind om oefeningen met jou te doen die goed uit te voeren zijn en waarbij je werkt aan minder buikvet.

Trainingsschema voor vrouwen met obesitas

Vrouwen met obesitas die zelf gaan trainen zonder begeleiding lopen een hoger risico op blessures. Uiteraard willen wij dit voorkomen en daarom wordt er samen met jou een trainingsschema opgesteld die ervoor zorgt dat je op een gezonde en verantwoorde manier van de overtollige kilo’s af komt.

Gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en de vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Werken aan Obesitas met ons bewezen Fit for Life programma

Bij Personal Fitness Nederland start iedereen met het zeer succesvol bewezen ‘FIT for LIFE’ programma. Het programma is gebaseerd op de drie belangrijkste pijlers voor een slank, fit en gezond leven: Beweging, Coaching en Voeding. Bij dit fitness- en lifestyle programma draait alles om jou! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een deskundige personal trainer en een gediplomeerde voedingsdeskundige.

Gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en de vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen