Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Amersfoort

06 4810 3803
info@personalfitnessamersfoort.nl
Kosmonaut 9a, 3824 MK Amersfoort
KVK
55910939
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Amersfoort, wel resultaat!

Geen sportschool meer. Personal Fitness Nederland levert resultaat!

Bij ons krijg je een 100% resultaatgarantie. Waarom? Omdat het Fit for Life programma in Amersfoort van Personal Fitness Nederland jou een totaaloplossing biedt waarmee je gegarandeerd een fitter lichaam, meer energie en een gezonde levensstijl ontwikkelt. Sportscholen richten zich vaak op beweging alleen en dat levert niet altijd een levenslang resultaat op. Wij maken je klaar voor een gezonder leven, omdat we ons niet alleen op beweging, maar ook op voeding en mindset richten.

Drie pijlers voor succes

Bij Personal Fitness Nederland in Amersfoort hanteren we drie pijlers, namelijk:

  • Beweging: met een personal trainer voer je uitdagende en afwisselende trainingen uit zodat je lichaam sterker en fitter wordt.
  • Gezonde voeding: door middel van voedingsadvies kijk je wekelijks naar jouw eetpatronen en leer je over wat jouw lichaam nodig heeft om perfect te kunnen functioneren.
  • Mindset coaching: alleen met de juiste mindset verander je je leven. Met wekelijkse coaching sessies zet je gemakkelijk door en zijn verleidingen geen probleem meer.

 

Wij gaan alleen voor 100% tevredenheid

Met dit complete programma in Amersfoort geloven wij dat jij niet kunt falen. We stoppen niet tot jij tevreden bent en jouw doelen zijn bereikt. Je kunt ons dan ook geen sportschool noemen, want bij ons sta je er niet alleen voor. Je wordt door drie pijlers ondersteund. Daarmee ontwikkel je jezelf totdat je de beste versie bent die je kunt zijn en dat voor de rest van je leven lang. Het woord ‘opgeven’ kennen we niet.

Vergeet je abonnement op de sportschool, maar boek vandaag nog een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland in Amersfoort. Je zet de eerste stap naar een fitter, energieker en gezonder lichaam.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?