Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Amsterdam

Sportschool Amsterdam Oost

In Amsterdam hebben wij als Personal Fitness Nederland een vestiging in Amsterdam Oost.

Amsterdam Oost

Ben je op zoek naar een personal trainer in Amsterdam?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben professionele personal trainers in Amsterdam die direct met jou aan de slag kunnen gaan. Onze personal trainingen op maat zijn geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën en verschillende doelen. Samen met één van onze personal trainers zul je jouw doelen op een verantwoordelijke manier behalen. Wat het doel ook is samen zullen we het behalen!

Ontdek onze personal trainingen in Amsterdam op maat:

  • ​Een fit en strak lichaam
  • Strakkere buik (blokjes buik)
  • Plaatselijk afvallen
  • Grotere billen
  • Bikini proof body in 30 dagen
  • Gezonde leefstijl
  • Een verantwoord eetpatroon

Maak kennis met ons personal training programma in Amsterdam. Vraag een gratis proefweek aan.

Personal training in Amsterdam voor vrouwen

Met name vrouwen zijn vaak bang dat ze door de krachttraining in een personal training programma te veel spieren ontwikkelen en zo hun vrouwelijke lijnen verliezen. Ze onderwerpen zich liever aan een moeilijk vol te houden dieet om vet kwijt te raken en maken het zich daarmee eigenlijk onnodig moeilijk. Het geheim om een beter gevormd lichaam te krijgen is namelijk niet minder eten, maar juist spieren opbouwen door krachttraining.

Personal trainer in Amsterdam voor mannen

Je conditie geeft aan hoe fit je eigenlijk bent. Een goede basisconditie zorg ervoor dat je gezond en fit blijft. Door een goede conditie kom je niet alleen je dag beter door, maar je geniet ook meer van het leven. Een goede conditie begint bij voldoende beweging en de juiste voeding.

Personal training in Amsterdam voor een fit en strak lichaam

Wil je een fit en strak lichaam, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk struggles die met het Fit for Life programma voorgoed verleden tijd zijn. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse rompslomp!

Amsterdam Oost

Personal training voor een strakkere buik

Wil je een strakkere buik of een blokjes buik? Train met één van onze personal trainers in Amsterdam en behaal het gewenste resultaat. Na een intake gesprek worden jouw persoonlijke doelen geformuleerd en ontwikkelen we een trainingsschema op maat voor een fit lichaam en een strakke buik.

Personal training voor vrouwelijke billen

Billen zijn voor vrouwen een belangrijk lichaamsdeel. Ronde billen zijn hot en daarom worden de billen vaak getraind. Helaas gaat het in praktijk nog vaak mis en worden de gewenste resultaten niet behaald. Train nu samen met een personal trainer en behaal jouw doelen wel.

Plaatselijk afvallen met een personal trainer

Kom je maar niet van de brede dijen af of heb je last van een overtollig vet op de benen? Plaatselijk afvallen is vrij lastig, maar niet onmogelijk. Met de juiste oefeningen, voeding en begeleiding is het mogelijk om plaatselijk af te vallen. Onze gecertificeerde personal trainers in Amsterdam hebben hier al jaren ervaring mee.

Gezonde leefstijl en een verantwoord eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers in Amsterdam. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Amsterdam Oost

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen