Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Amsterdam Oost

Een gemiddelde score van 9 uit 61 klantenervaringen

Duivendrechtsekade 82, 1096 AJ Amsterdam Oost
KVK
75270773
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam Oost! Wij zijn meer dan een sportschool in Amsterdam Oost, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Amsterdam Oost staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam Oost

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Amsterdam Oost zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Amsterdam Oost. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen? 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Amsterdam Oost

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt. 

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam Oost. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Amsterdam Oost

Een gemiddelde score van 9 uit 61 klantenervaringen

Studio Amsterdam Oost
9
4 januari 2023

"Ik heb meer energie,wordt er gelukkig van."

Paula

Studio Amsterdam Oost
9
20 september 2022

"Voel me beter kleding zit beter."

Romana

Studio Amsterdam Oost
9
27 juli 2022

"Voel me stukken beter"

Studio Amsterdam Oost
10
14 juli 2022

"Goed resultsat, ben zeker tevreden."

Martha

Studio Amsterdam Oost
8
14 juli 2022

"Ik voel meer geluk"

Studio Amsterdam Oost
9
4 juli 2022

"Brings me the right structure and direction for healthy and active living under professional supervision I would not be able to achieve on my own"

Studio Amsterdam Oost
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Amsterdam Oost
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Vincent Koot
Studiomanager & Lifestylecoach van Amsterdam Oost & Aalsmeer

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Dat maakt mij tegelijkertijd avontuurlijk. Ik durf een stapje verder te gaan. De grens opzoeken. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven.

Wordt fitter dan ooit met fitness in Amsterdam Oost via Personal Fitness Nederland

Wanneer jij fitness in Amsterdam Oost doet, kan het erg frustrerend zijn als je geen progressie merkt. Daarbij kan het aan allerlei verschillende factoren liggen. Wil jij daarom zeker weten dat jij fitness in Amsterdam Oost goed doet? Denk dan aan Personal Fitness Nederland. Wij zijn dé experts om fitter te worden, af te vallen of spiermassa te kweken. Onze coaches hebben al talloze andere mensen geholpen, waardoor je volop van onze ervaring kunt profiteren. Weet je wat het mooiste is? Wij bieden een garantie dat jij resultaten haalt met onze hulp. Daardoor is er geen enkele reden om hier niet voor te gaan.

Fitness in Amsterdam Oost met behulp van onze drie pijlers

We hebben met de jaren een rotsvast systeem ontwikkeld voor personal fitness in Amsterdam Oost. Daardoor heb je een mooie vaste structuur die jouw de ideale springplank geeft om fitter te worden. Aan de hand van dit systeem zijn er drie soorten pijlers waarmee we aan de slag gaan. Dit zijn namelijk:

  • Voeding
  • Mindset en coaching
  • Beweging

Onze coaches helpen je verder via hun personal training in Amsterdam Oost

Naast dit systeem helpen onze personal trainers je ook met fitter worden. Op de dagen dat je even geen motivatie hebt, staan ze ook voor je klaar. Je zult aan de hand van deze personal trainers gegarandeerd groei merken. Onze coaches maken gebruik van fitness studio’s in plaats van sportscholen, zodat jij alle aandacht op jezelf kan vestigen in plaats van anderen. Met deze luxe vormen van trainen, is fitter worden gegarandeerd haalbaar. Al enthousiast geraakt over onze principes en methodes van training? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?