Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Amsterdam Oost

Een gemiddelde score van 9.1 uit 55 klantenervaringen

Duivendrechtsekade 82, 1096 AJ Amsterdam Oost
KVK
75270773
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Amsterdam Oost

Een gemiddelde score van 9.1 uit 55 klantenervaringen

10
28 juli 2022

"Iedere dag lekker eten en 22 kg afgevallen: dit is mij gelukt! Ik voel me nu zelfverzekerd en vol energie! Bedankt voor de steun, inspiratie en motivatie! "

Mandy

Studio Amsterdam Oost
9
12 november 2021

"Ik zit veel beter in mijn vel en ben krachtiger geworden! "

Nina

Studio Amsterdam Oost
9
11 augustus 2021

"Ik voel nu al een enorm verschil! Ook zie ik spieren die ik voorheen nooit zag."

Tania

Studio Amsterdam Oost
10
10 augustus 2021

"Ik kan iedereen dit programma aanraden voor een wakeup call. Mijn leven is totaal veranderd én ik geniet nu meer!"

Wesley

Studio Amsterdam Oost
9
29 juni 2021

"Het Fit for Life programma gaf mij echt een stuk meer energie."

Maureen

Studio Amsterdam Oost
9
12 uur geleden

"Voel me beter kleding zit beter."

Romana

Studio Amsterdam Oost
9
27 juli 2022

"Voel me stukken beter"

Studio Amsterdam Oost
10
14 juli 2022

"Goed resultsat, ben zeker tevreden."

Martha

Studio Amsterdam Oost
8
14 juli 2022

"Ik voel meer geluk"

Studio Amsterdam Oost
9
4 juli 2022

"Brings me the right structure and direction for healthy and active living under professional supervision I would not be able to achieve on my own"

Studio Amsterdam Oost
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Amsterdam Oost
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Vincent Koot
Studiomanager & Lifestylecoach van Amsterdam Oost & Aalsmeer

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Dat maakt mij tegelijkertijd avontuurlijk. Ik durf een stapje verder te gaan. De grens opzoeken. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven.

Wordt fitter dan ooit met fitness in Amsterdam Oost via Personal Fitness Nederland

Wanneer jij fitness in Amsterdam Oost doet, kan het erg frustrerend zijn als je geen progressie merkt. Daarbij kan het aan allerlei verschillende factoren liggen. Wil jij daarom zeker weten dat jij fitness in Amsterdam Oost goed doet? Denk dan aan Personal Fitness Nederland. Wij zijn dé experts om fitter te worden, af te vallen of spiermassa te kweken. Onze coaches hebben al talloze andere mensen geholpen, waardoor je volop van onze ervaring kunt profiteren. Weet je wat het mooiste is? Wij bieden een garantie dat jij resultaten haalt met onze hulp. Daardoor is er geen enkele reden om hier niet voor te gaan.

Fitness in Amsterdam Oost met behulp van onze drie pijlers

We hebben met de jaren een rotsvast systeem ontwikkeld voor personal fitness in Amsterdam Oost. Daardoor heb je een mooie vaste structuur die jouw de ideale springplank geeft om fitter te worden. Aan de hand van dit systeem zijn er drie soorten pijlers waarmee we aan de slag gaan. Dit zijn namelijk:

  • Voeding
  • Mindset en coaching
  • Beweging

Onze coaches helpen je verder via hun personal training in Amsterdam Oost

Naast dit systeem helpen onze personal trainers je ook met fitter worden. Op de dagen dat je even geen motivatie hebt, staan ze ook voor je klaar. Je zult aan de hand van deze personal trainers gegarandeerd groei merken. Onze coaches maken gebruik van fitness studio’s in plaats van sportscholen, zodat jij alle aandacht op jezelf kan vestigen in plaats van anderen. Met deze luxe vormen van trainen, is fitter worden gegarandeerd haalbaar. Al enthousiast geraakt over onze principes en methodes van training? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?