Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Coaching voor goede personal training in kickboksen

diëten vijf soorten

Personal training in kickboksen geeft jou de gelegenheid om deze sport helemaal onder de knie te krijgen. Waar je mogelijk zelf al enige bewegingen kent, zul je met support en aanwijzingen van een echte professionele coach nog veel meer vaardigheden aanleren. Ook leer je op de juiste wijze kickboksen met personal training en zul je minder vatbaar zijn voor onaangename blessures. Bij Personal Fitness Nederland kun je je aanmelden voor het Leefstijl Programma, waarbij onze coaches jouw personal kickboks training kunnen geven. Zo kun je direct aan de slag met een persoonlijke trainer en leer de vaardigheden een stuk sneller aan.

Kickboksen met personal training

Onze coaches geven personal training in kickboksen als onderdeel van een uitgebreid coaching traject. Met volledige aandacht maak je zo alle technieken snel eigen en zul je snel vooruitgang boeken. Ook personal kickboks training wordt aangeboden volgens drie kenmerkende pijlers:

  • Beweging
  • Voeding
  • Mindset coaching

Coaching in kickboksen

Je kunt personal training in kickboksen aanvragen bij Personal Fitness Nederland. Wij bieden een intensief trainingstraject, waarbij jou de vaardigheden van het kickboksen worden bijgebracht. Bovendien zal jouw coach je mentaal motiveren om het beste uit jezelf te halen en krijg je voedingsadvies om je lichaam nog verder te ondersteunen bij intensieve activiteit. Werk aan een krachtig lichaam en meer zelfvertrouwen door je aan te melden voor personal training in kickboksen. Er zal een wereld voor je opengaan en jouw coach zal je met raad en daad bijstaan.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal Roos
10
20 februari 2024
Studio Sneek

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen