Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Zwolle

06 2023 4865
pfnzwolle@gmail.com
Punterweg 3B, 8042 PB Zwolle
KVK
75826410
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Zwolle, wel resultaat!

Falen is geen optie meer met Personal Fitness Nederland

Fit for Life in Zwolle is een programma van Personal Fitness Nederland dat exact doet wat het belooft: een fit lichaam voor de rest van je leven. Het richt zich op de lange termijn, dus crash diëten, afslankpillen en shakes kun je laten staan. Personal Fitness Nederland is veel meer dan een sportschool, want als jij een leven lang succes wilt boeken, dan is een gebrek aan beweging niet het enige aspect in je leven dat je aan moet pakken. Gezonde voeding en mentale kracht zijn daar ook een belangrijke bijdrager aan. Als deelnemer in het Fit for Life programma in Zwolle krijg je ondersteuning bij alles en daar kan geen sportschool tegen op.

Op drie manieren een fitter lichaam

Het Fit for Life programma werkt met drie pijlers en onderscheidt zich op die manier van de andere sportscholen in Zwolle.

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Deze drie pijlers zijn met elkaar verweven. Lichaamsbeweging moet ondersteund worden met gezonde voeding voor een optimaal effect. Door je eetpatronen te veranderen zal je in de verleiding komen en daar heb je de juiste mindset bij nodig. Mental coaching is ook belangrijk voor het ontwikkelen van doorzettingsvermogen en de mentaliteit van een winnaar.

Stap voor stap naar de finish

Fit for Life is een programma dat is ontwikkeld voor levenslange resultaten. Het werkt dan ook met de lange termijn en veel minder met korte termijn successen. Alleen als je je op de toekomst richt is er de kans dat je deze nieuwe levensstijl ook langdurig vol houdt en hier een gewoonte van maakt. Vergeet de sportschool, boek een gratis proefweek en verander je leven voor goed met Personal Fitness Nederland Zwolle.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?