Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Middenrugpijn verhelp je met coaching support

Middenrugpijn verhelp je met coaching support

Wil je jouw gezondheid verbeteren en afkomen van middenrugpijn? Bezoek dan zeker één van de vestigingen van sportschoolconcern Personal Fitness Nederland en laat je begeleiden door een ervaren coach. Om de rugpijn te verminderen zul je gerichte oefeningen voor midden rugpijn nodig hebben, zodat je meer ruimte in dit gedeelte van je rug kunt creëren. Begeleiding van een coach zorgt ervoor dat dit zorgvuldig en veilig gebeurt. Voor ‘rugpijn in de middenrug’ oefeningen meld je je eenvoudig aan voor het Leefstijl Programma, waarbij je een persoonlijke coach krijgt aangewezen. Leer een nieuwe en gezonde leefstijl aan en jouw gezondheid zal met sprongen vooruitgaan.

Midden rugpijn verminderen volgens pijlers

Je kunt jouw middenrugpijn tackelen door te kiezen voor begeleiding van een coach. Deze coach zal je onder andere oefeningen geven voor de midden rugpijn. Personal Fitness Nederland biedt meer dan enkel de mogelijkheid tot sporten. Volgens deze drie pijlers ontvang jij de support die je nodig hebt om middenrugpijn samen met ons te behandelen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Doe mee met coaching

De coaches van deze sportschool werken volgens de Fit for Life methode, die gericht is op het bieden van fitness support en mentale aanmoediging voor een gezonde mindset. Daarnaast draagt goede voeding bij aan een gezonde leefstijl. Voor oefeningen tegen middenrugpijn kun je vertrouwen op de expertises van jouw persoonlijke coach. Met de juiste begeleiding zal de middenrugpijn snel verholpen zijn en minder snel terugkomen. Om rugpijn in de middenrug met oefeningen te verhelpen meld je je direct aan voor het persoonlijke coaching traject.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
54 minuten geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen