Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe word jij gelukkig met jezelf?

Gelukkig met jezelf zelfvertrouwen

Hoe word jij gelukkiger met jezelf?

Wat maakt dat jij je niet gelukkig voelt? Ben je onzeker? Zit je niet lekker in je vel? Of heb je last van moodswings? Wij zijn ervan overtuigd dat werken aan gezondheid en geluk kwaliteit van leven verbetert. Van onze klanten, en daarmee dus ook die van ons. En dat komt mooi uit, want wij hebben één missie: íedereen in Nederland gezond én gelukkig maken voor een prettigere maatschappij. Daar hoor jij ook bij!

Iedereen wil gelukkig zijn, maar niet iedereen is het uiteindelijk ook

Gelukkig word je niet in één dag; daar gaan maanden, soms zelfs jaren overheen. Geluk begint vaak bij jezelf, niet bij een ander. Want pas als jij leert om van jezelf te houden, kun je gelukkig zijn met jezelf en met een ander. Pas als jij jezelf in de spiegel aan kunt kijken en vol overtuiging kunt zeggen dat je een prachtig mens bent met een heerlijk uiterlijk en een schitterend innerlijk, houd je echt van jezelf. En precies dát gunnen we jou!

Wij zijn de coaches van gelukkig Nederland

Wij zien onszelf ook wel als de coaches van een gezond en gelukkig Nederland. We zijn gek op ons vak, gek op onze klanten en gek op maximaal presteren. Dat voel je meteen als je als je onze studio’s binnenstapt. En ook de resultaten liegen er niet om: we zien dat onze leden zich door ons Fit for Life programma ontpoppen tot een betere versie van zichzelf. Het vooruitzicht op die resultaten maakt dat we iedere dag met een glimlach opstaan en ons vol enthousiasme klaarmaken voor steeds weer een nieuwe dag in onze studio’s. Want met de juiste begeleiding is doelen bereiken mogelijk voor iedereen. Duurzaam. En écht. Dat bewijzen we al 15 jaar en dat zullen we ook blijven doen.

5 stappen op weg naar geluk

Onze manier van werken kent 5 stappen:

1. Intakegesprek
In een fijne en veilige sfeer luisteren we naar je wensen en verwachtingen. We geven vervolgens duidelijke uitleg en een persoonlijke rondleiding door de studio. Ook de diverse trainingsvormen (de wegen naar succes) leggen we uitgebreid uit. Je gaat dus goed geïnformeerd naar huis en wij hebben een helder beeld van wat ons te doen staat om jou gelukkiger te maken.

2. Trainingsplan op maat
Trainen bij Personal Fitness Nederland betekent de mogelijkheid om op diverse locaties aan het behalen van doelen te werken; in onze studio’s natuurlijk (de basislocatie), maar je krijgt ook de juiste tools om daarbuiten aan de slag te gaan. Wáár je ook aan je doelen werkt, de programma’s zijn speciaal op maat gemaakt en worden steeds verder aangepast naarmate je fitter en gezonder wordt. Alleen zó blijven de resultaten maximaal.

3. Persoonlijk voedingsschema
Om doelen te behalen, is een gezond voedingspatroon van groot belang. Maar wat zijn je huidige eetgewoontes? Welke patronen moet je zo snel mogelijk doorbreken? Welke voedingstoffen zijn nodig in combinatie met jouw specifieke trainingsschema? En hoe verhogen we je energie? Voor velen bij aanvang een vraag, voor ons is het een weet. En dus vertellen we je er alles over.

4. Fysieke en mentale ontwikkeling
Het is tijd om te knallen! En dus stappen we vol goede moed in onze sportschoenen en trainingstenues. Maar naast de fysieke trainingen, is er ook aandacht voor lichaam en geest. Wij leren je rust in je dag en agenda in te bouwen, en licht in het leven te staan. Dat zorgt voor balans en groei qua zelfvertrouwen; allemaal zaken die maken dat doelen bereiken niet alleen gemakkelijker wordt, maar die resultaten behóúden opeens ook een haalbare kaart is.

5. Gelukkigere versie van jezelf
Door ons gezonde geloof in ons eigen kunnen, onze jaren aan ervaring, het succes van onze studio’s en de succesverhalen van onze klanten, durven wij je een succesgarantie te geven. Door middel van de stappen die wij met je doorlopen en onze passie voor ons vak, geven wij de juiste ondersteuning die nodig is om de beste versie van jezelf te worden. Dat houdt bij onszelf ook lekker de druk op de ketel. Want we gaan dus net zo lang door totdat de vooraf gestelde doelen behaald zijn. Geen uitdaging is ons te groot, en geen weg te lang. Wat de vraag ook is, resultaat is áltijd het antwoord.

Samen werken aan een gelukkigere versie van jezelf

Ben je klaar om samen de bovenstaande werkwijze, die in het verleden keer op keer succesvol is gebleken, te doorlopen? Je kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en een resultaatgerichte aanpak. En omdat we nauw betrokken blijven bij het gehele proces – van meten tot verbeteren – staan we garant voor de realisatie van gezondheid en geluk. Neem vandaag nog contact op met ons en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen één werkdag contact met je op. Samen zetten we ons dan voor de volle 100% in voor een fittere, gezondere en gelukkigere versie van jezelf!

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal danique
10
17 juni 2024
Personal trainer Geldrop

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen