Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Krommenie

Personal trainer Krommenie
personal trainer welkom video
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
8,7
uit 21 klantreviews " Ik zit lekkerder in mijn vel nu ik meerdere kilo's ben afgevallen door behulp van Personal Fitness Nederland! "
06 8368 8480 krommenie@personalfitnessnederland.nl
Zuiderhoofdstraat 12, 1561 AL Krommenie
74309641

Onze personal trainers in Krommenie kunnen helpen om met jou te werken aan je fitheid, conditie en kracht. Je hebt een doel voor ogen, je weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt raken Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Krommenie staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Krommenie

Een 8,7 uit 21 klantervaringen
7
15 oktober 2022
9
26 juli 2022

"Goede begeleiding, wisselende oefeningen"

Frank
9
25 juli 2022

"Door de combinatie van coaching en voeding. Het programma werkt voor mij, de adviezen van mijn coach helpen mij goed. Het 1e programma waarbij ik echt ben afgevallen."

Debby
Henk Dil
9
20 augustus 2021

"Directe en individuele bgeleiding met een duidelijk afgesproken doel."

Henk Dil
8
20 augustus 2021

"Verandering van mindset, trainen wordt een gewoonte"

Erik
9
28 mei 2021

"Passende Coaching bij het behalen van mijn doelen"

Burak
9
28 mei 2021

"Door de coaching en training van Personal Fitness Nederland voel ik me 10x beter, fysiek en mentaal."

Jesse
10
04 mei 2021

"Een geweldige stok achter de deur met enorm veel motivatie aan het werk hiermee"

Niels
10
08 april 2021

"betere conditie"

angelo
9
31 maart 2021

"Ben fitter en lichter en vind sport bijna leuk :)"

Jmu
8
24 maart 2021

"Heb overal weer zin in"

9
12 maart 2021

"Ik voel me beter, sterker en gezonder."

Renate
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Krommenie

Marcel Bartels personal trainer

Marcel Bartels

Studiomanager & Lifestylecoach van Krommenie

Gedrag veranderen en mentaal & fysiek sterker worden hebben mij een gelukkiger mens gemaakt. Dit gun ik iedereen en daarom zal ik mij maximaal inzetten om samen met jou te werken aan het behalen van jouw doelen!    

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Krommenie

Wij zijn meer dan een sportschool in Krommenie, bij Personal Fitness Nederland Krommenie train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven.

Elke week een weegmoment met je personal trainer in Krommenie

Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Een personal trainer in Krommenie bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Krommenie en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze personal trainers in Krommenie. Ontdek wat personal training Krommenie voor jou kan betekenen.

Fitness in Krommenie zonder een sportschool

Wat je meteen op zal vallen tijdens een personal training in Krommenie bij Personal Fitness Nederland, is dat de trainingen zich niet bevinden in een sportschool. In plaats daarvan gebruiken wij namelijk een veel betere locatie, namelijk een fitness studio. Je hebt hier helemaal geen last van andere mensen die bijvoorbeeld onnodig veel tijd innemen met hun machines of erg luid zijn. Daardoor heb jij veel meer concentratie om samen met onze personal trainer in Krommenie te werken aan jouw fitheid. Zo leer je alles over:

 • Voeding
 • Beweging
 • Mindset en coaching

Woon je in Assendelft, Wormerveer, Wormer, Westknollendam, Uitgeest of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Krommenie wonen. Of je nu uit Assendelft, Wormerveer, Wormer, Westknollendam, Uitgeest of een ander dorp of stad rondom Krommenie komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Krommenie en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Krommenie,  Assendelft, Wormerveer, Wormer, Westknollendam, Uitgeest of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Maak gebruik van onze garantie

Wat misschien wel het mooiste is en tevens datgene is wat je het meest gerust kan stellen, is dat je bij ons van Personal Fitness Nederland een garantie kunt vinden. Je weet daardoor volledig zeker dat jouw lichaam fit zal worden en een ware transformatie ondergaat. We weten dat er in deze markt veel mensen zijn met loze beloftes met betrekking tot personal fitness in Krommenie. Daarom is onze garantie extra waardevol. Ben jij eindelijk overtuigd? Dan wordt het tijd voor ons om kennis te maken. Boek daarom nu een personal training bij ons zodat jij eindelijk floreert.

Boek een gratis intakegesprek

Onze personal trainer in Krommenie laat je graag onze studio zien en stelt je voor aan ons team. Vervolgens gaan ze een gesprek met je aan waarin ze willen weten wat jij met het Fit for Life programma wilt bereiken. Ook vertellen ze wat je van ons kunt verwachten en krijg je een persoonlijk trainingsplan gericht op je huidige situatie en de doelen die je wilt halen. Personal training in Krommenie richt zich op lange termijn resultaten en het aanwennen van goede gewoonten. Ben je hier eenmaal aan begonnen, dan is terugkijken geen optie meer.