Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Heerlen

06 1523 6840
nadine@personalfitnessnederland.nl
Heerenweg 66, 6414 AN Heerlen
KVK
90437497
Personal Fitness Nederland Heerlen website

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Heerlen, wel resultaat!

Geen sportschool meer: met Personal Fitness Nederland boek je resultaat!

Lukt het je niet om gewicht te verliezen, om uithoudingsvermogen te ontwikkelen of om sterker te worden? Dan heeft dat vaak te maken met slechte gewoonten en een gebrek aan wilskracht. Ongezond eten, te weinig bewegen en stress of depressieve gevoelens maken het vaak moeilijk om je leven te veranderen en een fit, slank en energiek lichaam te ontwikkelen. Aan motivatie heb je geen te kort, maar toch lukt het niet om door te zetten. Vergeet de sportschool dan, want met het Personal Fitness Nederland en het Fit for Life programma in Heerlen zorgen we ervoor dat je de finish wel haalt.

Een complete aanpak

Onze aanpak is anders dan wat je bij sportscholen in Heerlen gewend bent. Daarom noemen we ons ook geen sportschool. Wij bieden jou een totaaloplossing aan door aan drie pijlers te werken:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mentale coaching

 

Een totaaloplossing

Door deze drie pijlers centraal te zetten zorgen we ervoor dat je deze keer wel de mindset hebt om meer te blijven bewegen en gezond te blijven eten. Ook als je een complete beginner bent weten we jou het goede pad op te sturen. We koppelen je aan een enthousiaste personal trainer, je krijgt wekelijks coaching en voedingsadvies en daar stoppen we niet mee tot jij je doelen hebt behaald. Onze blik staat altijd op de toekomst en het aanbieden van een lange termijn oplossing. Want alleen dan kun jij hier de rest van je leven van profiteren.

Boek een gratis proefweek

Mocht je nog twijfelen tussen Personal Fitness Nederland en een sportschool in Heerlen, kom dan bij ons langs. Je kunt een week gratis meedoen om te kijken of het programma voor jou interessant is. Wij weten zeker dat je daarna niet meer terug wilt.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?