Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Heerlen

06 1523 6840
nadine@personalfitnessnederland.nl
Heerenweg 66, 6414 AN Heerlen
KVK
90437497
sportschool Heerlen

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Lukt het je niet om gewicht te verliezen, om uithoudingsvermogen te ontwikkelen of om sterker te worden door te trainen in een normale sportschool in Heerlen? Dan heeft dat vaak te maken met slechte gewoonten en een gebrek aan wilskracht. Ongezond eten, te weinig bewegen en stress of depressieve gevoelens maken het vaak moeilijk om je leven te veranderen en een fit, slank en energiek lichaam te ontwikkelen. Aan motivatie heb je geen te kort, maar toch lukt het niet om door te zetten. Vergeet de sportschool dan, want met het Personal Fitness Nederland en het Fit for Life programma in Heerlen zorgen we ervoor dat je de finish wel haalt.

Anders dan een reguliere sportschool in Heerlen werken we bij Personal Fitness Nederland op verschillende fronten om een blijvend resultaat te behalen.

Wil jij ook:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek bij onze sportschool in Heerlen.

Gratis proefweek

Onze sportschool in Heerlen biedt aan

 • 1-op-1 training met een personal trainer
 • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal trainer)
 • Groepstraining

Plan op maat naar gelang van jouw budget

Bij onze sportschool in Heerlen stellen we graag voor iedereen een op maat gemaakt plan op, zodat sporten bij ons toegankelijk is voor alle doelgroepen, ongeacht hun budget. We hebben een verscheidenheid aan abonnementen met wekelijkse tarieven beschikbaar. Onze faciliteiten zijn geschikt voor diverse doelen, waaronder gewichtsverlies, het versterken van mentale veerkracht via sport, het bevorderen van een gezondere levensstijl, spieropbouw, revalidatie na blessures, en nog veel meer. Of je nu jong of oud bent, we hebben al een breed scala aan doelgroepen verwelkomd en geholpen bij het bereiken van hun doelen.

Wil je extra informatie over onze sportschool in Heerlen? Lees dan verder onder de afbeelding.

heerlen sportschool

Een complete aanpak

Onze aanpak is anders dan wat je bij sportscholen in Heerlen gewend bent. Daarom noemen we ons ook geen sportschool. Wij bieden jou een totaaloplossing aan door aan drie pijlers te werken:

 • Beweging
 • Gezonde voeding
 • Mentale coaching

Een totaaloplossing vind je bij onze sportschool in Heerlen

Door deze drie pijlers centraal te zetten zorgen we ervoor dat je deze keer wel de mindset hebt om meer te blijven bewegen en gezond te blijven eten. Ook als je een complete beginner bent weten we jou het goede pad op te sturen. We koppelen je aan een enthousiaste personal trainer bij onze sportschool in Heerlen, je krijgt wekelijks coaching en voedingsadvies en daar stoppen we niet mee tot jij je doelen hebt behaald. Onze blik staat altijd op de toekomst en het aanbieden van een lange termijn oplossing. Want alleen dan kun jij hier de rest van je leven van profiteren.

Boek een gratis proefweek

Mocht je nog twijfelen tussen Personal Fitness Nederland en een sportschool in Heerlen, kom dan bij ons langs. Je kunt een week gratis meedoen om te kijken of het programma voor jou interessant is. Wij weten zeker dat je daarna niet meer terug wilt. Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Vul dan nu onderstaand contactformulier in en onze sportschool in Heerlen neemt binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?