Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer IJmuiden

Personal trainer IJmuiden
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,1
uit 30 klantreviews " Personal Fitness Nederland heeft mij inzicht gegeven in mijn leef gewoontes. Deze inzichten hebben geresulteerd in een andere en bewustere levensstijl. "
06 8322 2401 ijmuiden@personalfitnessnederland.nl
Marktplein 48, 1972 GC IJmuiden
87971666

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Ijmuiden. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in IJmuiden staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Ijmuiden

Een 9,1 uit 30 klantervaringen
8
28 februari 2022

"Personal Fitness heeft mij inzicht gegeven in mijn leef gewoontes en deze inzichten hebben geresulteerd in een andere en bewustere levensstijl."

Danny
8
03 augustus 2021

"Fitter gevoel, consequenter trainen en bewuster met voeding bezig zijn"

Marieke
10
03 augustus 2021

"Een beter gevoel over mezelf. En een beter beeld in de spiegel"

Kimberly
9
03 augustus 2021

"Leuke coaching. Leuk matriaal om mee te trainen. Leuke uitgebreide voedings app."

Kim Rietveld
8
03 augustus 2021

"Fitheid"

9
03 augustus 2021

"Doorzettings vermogen en fitheid. Andere gezonde leefstijl"

Yvonne
10
03 augustus 2021

"Door de begeleidimg krijg ik meer zelfvertrouwen en leer ik anders kijken naar dingen"

Wendy
10
02 augustus 2021

"Meer energie en meer fitheid. Nog lang niet waar ik wil zijn maar ben zeker goed onderweg door jullie"

Timo
10
07 juni 2021
10
08 mei 2021

"Enog goede stok achter de stoktober achter de deur om vol te houden doorganisatie de mentale coaching"

9
05 mei 2021

"Het geeft me de motivatie en de stok achter de deur om te sporten en een betere levenstijl aan te houden"

Jelle
10
05 mei 2021

"Ik voel me fitter en iets beter in mijn vel."

Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Ijmuiden

personal trainer Michael Wittenberg

Michael Wittenberg

Lifestylecoach van Nieuw-Vennep & IJmuiden

Met veel energie en passie ga ik met jou de uitdaging aan om op het gebied van training, voeding en mindset het maximale uit jezelf te halen. Samen gaan wij dit doen door realistische doelen te stellen. Durf je met mij de uitdaging aan? Dan hoop ik je snel te zien!

personal trainer Stephanie

Stéphanie Rademaker

Lifestylecoach van IJmuiden

Wil jij weer fit, gezond, energiek en zelfverzekerd door het leven gaan? Dan zit je bij mij aan het goede adres. Ik ben van naturen een rustig persoon en zal jou dan ook gelijke door het proces begeleiden. Laten we samen gaan knallen en zorgen dat je je sterk en zelfverzekerd voelt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in onze studio.

personal trainer Mitchel Nieuw-Vennep

Mitchel Bosch

Studiomanager & Lifestylecoach van IJmuiden & Nieuw-Vennep

Ik ben studiomanager van IJmuiden en ben al 16 jaar bezig met kracht, duursport en voeding. Fysiek en mentaal jouw gezondheid verbeteren en doelen behalen bij ons in de studio is wat mij voldoening en energie geeft.  

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in IJmuiden

Wij zijn meer dan een sportschool in IJmuiden, bij Personal Fitness Nederland IJmuiden train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in IJmuiden, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Personal Training IJmuiden

Gaat het sporten je niet altijd even makkelijk af of is de motivatie even ver te zoeken? Onze bevlogen personal coaches zitten vol enthousiasme en positiviteit. Zij zijn gecertificeerde personal trainers, die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal Coach Mitchel Bosch. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – IJmuiden en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit IJmuiden

Bij Personal Fitness Nederland werken we met het Fit for Life programma. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Ons concept is dus geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Door onze professionele begeleiding behaal je maximaal resultaat, zowel in de sportschool als daarbuiten.

Iedereen succesvol met onze personal trainers in Ijmuiden

Fitnessen in IJmuiden bij Personal Fitness Nederland betekent gegarandeerd succes. Wij bieden iedereen een 100% resultaatgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Wij zijn er voor jou met een totaaloplossing dus zet ook de eerste stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

Woon je in Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Velserbroek, Driehuis, Velsen Noord, Velsen Zuid of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Ijmuiden wonen. Of je nu uit Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Velserbroek, Driehuis, Velsen Noord, Velsen Zuid of een ander dorp of stad rondom Iijmuiden komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Ijmuiden en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Ijmuiden, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Velserbroek, Driehuis, Velsen Noord, Velsen Zuid of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Kom je ook trainen met een personal trainer in IJmuiden?

De locatie is zeer goed bereikbaar. In de Lange Nieuwstraat vind je de kledingwinkel C&A. Personal Fitness Nederland – IJmuiden bevindt zich 100 meter achter deze C&A. De studio is gelegen rechts naast de groenteboer en links naast dierenwinkel Discus.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Ijmuiden. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Ijmuiden en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en onze personal coach uit Ijmuiden neemt binnenkort contact met je op voor een eerste intake.