Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten met een verzakking: zeker mogelijk met coaching

Sporten met een verzakking: zeker mogelijk met coaching

Als je last hebt van een verzakking, dan kan sporten minder aantrekkelijk lijken. Tot is sporten met een verzakking zeker mogelijk, als je weet welke oefeningen je wel of beter niet kunt doen. Jouw coach brengt de situatie met jou in kaart en bespreekt de mogelijkheden voor training. Gerichte oefeningen zorgt ervoor dat met een verzakking sporten gewoon mogelijk blijft. Er zijn uiteraard oefeningen die je beter kunt vermijden en jouw coach begeleid je door dit proces van aanpassing heen. Personal Fitness Nederland biedt coaching aan vrouwen die zich afvragen: ‘Hoe werkt sporten met een verzakking?’. Zo krijg je opnieuw vertrouwen in eigen lichaam en werk je toe aan een algehele fysieke en mentale verbetering in gezondheid.

Hoe kun je sporten met een verzakking?

Een verzakking is een aandoening waar veel vrouwen mee te maken krijgen. Om het vertrouwen in jezelf en je lichaam niet kwijt te raken, kan coaching helpen om te leren sporten met een verzakking. Onze coaches zijn gecertificeerd en leren je met een verzakking te sporten. We hanteren hierbij drie pijlers:

  • Mentale bemoediging
  • Fysieke training
  • Voedingsadviezen

Advies bij oefeningen

Om je lichaam weer optimaal sterk en fit te krijgen, meld je je aan voor het Fit for Life programma. Hierdoor kun je sporten met een verzakking, zonder zorgen over het uitvoeren van de verkeerde oefeningen. Vaak werken oefeningen als sumo squat of uitstap lunge minder bevorderend en jouw coach kan je hier attent op maken.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
5 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen