Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten na bevalling: op verantwoorde wijze

diëten vijf soorten

Sporten na bevalling: op verantwoorde wijze

Sporten na bevalling: het kan een advertentie an sich zijn, om je weer actief aan het trainen te krijgen na het krijgen van een kindje. Onze coaches bij Personal Fitness Nederland kunnen je optimaal begeleiding bieden om weer te starten met sporten na de bevalling. Uiteraard dien je dit zorgvuldig en aandachtig aan te pakken, aangezien je lichaam nog herstellende is. Onze coaches stellen een effectief schema voor je op, als je besluit na de bevalling te sporten. Uiteraard wordt er aandacht gegeven aan opbouw van oefeningen, zodat je postpartum lichaam rustig weer sterker wordt. Naast trainingsoefeningen, ontvang je ook voedingsadvies en mindset motivatie om het sporten na bevalling een stuk aangenamer te maken.

Na bevalling sporten met coach

Sporten na de bevalling kan een flinke opgave zijn. Je lichaam heeft immers al een topprestatie geleverd en moet nu weer in balans komen. Onze coaches volgen het Leefstijl Programma dat een drietal pijlers hanteert om effectief, persoonlijk support te bieden:

  • Voeding
  • Mindset en motivatie
  • Voldoende beweging

 

Coaching met aandacht

Sporten na de bevalling kan een angstige gedachte zijn. Veel vrouwen weten niet goed waar ze moeten beginnen en welke oefeningen juist zijn, zonder het lichaam nog verder te belasten. Jouw coach weet precies welke oefeningen juist zullen zijn om mee te starten en hoe het persoonlijke trainingstraject verder kan worden vormgegeven. Met goed voedingsadvies en de juiste mentale aanmoediging krijg je weer vertrouwen in je lichaam door sporten na de bevalling.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen