Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Ik ben veel sterker en mijn rugpijn is verleden tijd! Ook heb ik mijn zelfvertrouwen terug en ik begin echt weer van mezelf te houden. Mijn leven is echt positief veranderd!

 Lees het verhaal van Allie!

Ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over deze plek. Omdat ik introvert ben, was het een grote stap om me aan te melden, maar uiteindelijk was het een van de beste dingen die ik voor mezelf heb gedaan. Ik was erg verlegen om met andere mensen te gaan sporten. Maar toen ik begon met groepstrainingen voelde het veilig en comfortabel. Trainers zijn zeer professionele en positieve mensen, en de groepen zijn erg klein, dus het is helemaal niet eng. Studio is klein maar gezellig en heeft alles wat je nodig hebt. Na een paar maanden vergat ik de rugpijn, werd veel sterker, kreeg meer uithoudingsvermogen, kreeg meer zelfvertrouwen en begon na een tijdje weer van mezelf te houden. Als je erover denkt om je leven ten goede te veranderen, doe het dan gewoon, je zult er geen spijt van krijgen. Ik heb vanaf nu foto’s bijgevoegd van mijn voortgang, maar mijn reis is nog niet voorbij :)

Ik ben veel sterker en mijn rugpijn is verleden tijd! Ook heb ik mijn zelfvertrouwen terug en ik begin echt weer van mezelf te houden. Mijn leven is echt positief veranderd!

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Verhalen niet gevonden

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen