Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Den Haag Piet Heinplein

06 1537 3586 / 06 1826 7800
info@personalfitnessdenhaag.nl
Piet Heinplein 66, 2518 BX Den Haag Piet Heinplein
KVK
75376733
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen Den Haag

Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Hoe belangrijk vind je het dat je genoeg energie hebt om leuke dingen te doen met je partner, gezin, vrienden en familie? Overgewicht kan ervoor zorgen dat zulke dingen steeds lastiger worden of zelfs niet meer kunnen en dat is natuurlijk het laatste dat we willen!

Met het Fit for Life programma wordt aandacht besteed aan de volgende aspecten:

  • Beweging: je traint wekelijks één op één met jouw coach die werkt aan jouw conditie, kracht en flexibiliteit. Je ontvangt een persoonlijk en effectief trainingsschema en eigen fitnessmateriaal zodat je naast je work outs bij ons ook thuis nog aan de slag kan.
  • Voeding: je ontvangt wekelijks persoonlijke voedingsschema’s van onze gewichtsconsulent waardoor je een voedingspatroon creëert voor de rest van je leven. Hierdoor heb je nooit meer te kampen met het zogenoemde ‘jojo-effect’.
  • Mental coaching: je ondergaat een permanente gedragsverandering en je leert jezelf coachen naar een gezonde levensstijl waardoor je niet terug kan vallen in oude gewoonten. Hierdoor ervaar je minder stress en leer je oplossingsgericht denken.

 

Tijdelijke actie: gratis proefweek fitness Den Haag Piet Heinplein
Ben jij tevreden met jouw leven? Of juist helemaal niet? Daar zit een heel groot gebied tussenin. Je kan tevreden zijn met een groot aantal facetten, maar toch een aantal punten willen veranderen. Één facet dat je hoogstwaarschijnlijk wilt veranderen, is je gewicht, je conditie of je huidige (ongezonde) manier van leven, anders was jij jezelf nu niet aan het oriënteren op onze website.

En nu je er toch bent, kan je maar beter onderstaand formulier invullen en de eerste stap zetten. Wij bellen je vervolgens binnen één werkdag terug en plannen een afspraak met je in.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?