Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer voor vrouwen

Planken met bal

Personal trainer voor vrouwen

Ben je op zoek naar een personal trainer voor vrouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven personal training op maat voor vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende doelen. Samen met één van onze personal trainers zul je jouw doelen op een verantwoorde manier behalen.

Personal training voor vrouwen die een fit, strak en gezond lichaam willen

Zie jij op tegen je welverdiende vakantie omdat jij je onzeker voelt in je bikini of badpak? Kan jij je lievelingsspijkerbroek niet meer aan omdat deze zo strak zit dat jij je er niet meer prettig in voelt? Wil je een fit en strak lichaam, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk struggles die met het Fit for Life programma voorgoed verleden tijd zijn. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse zorgen!

Personal training op maat voor vrouwen

Met name vrouwen zijn vaak bang dat ze door de krachttraining in een lifestyle-en fitnessprogramma te veel spieren ontwikkelen en zo hun vrouwelijke lijnen verliezen. Ze onderwerpen zich liever aan een moeilijk vol te houden dieet om vet kwijt te raken en maken het zich daarmee eigenlijk onnodig moeilijk. Het geheim om een beter gevormd lichaam te krijgen is namelijk niet minder eten, maar juist spieren opbouwen door krachttraining. Dit verhoogt de energiebehoefte en stimuleert de stofwisseling, ook tijdens rustperiodes. De vetverbranding komt hierdoor sneller op gang en omdat spieren minder ruimte innemen dan vet, wordt je lichaam slanker. Met een gericht lifestyle-en fitnessprogramma die onze personal trainer voor je opstelt lukt dat jou ook.

Personal training voor vrouwen die een strakkere buik willen

Wil je een strakkere buik of misschien wel een sixpack? Train met een personal trainer en behaal het gewenste resultaat. Na een intakegesprek worden jouw persoonlijke doelen geformuleerd en ontwikkelen we een training en voedingsschema op maat voor een fit lichaam en een strakke buik.

Personal training voor vrouwen die rondere billen willen

Billen zijn voor vrouwen een belangrijk lichaamsdeel. Grote billen zijn hot en daarom worden de billen vaak getraind. Helaas gaat het in praktijk nog vaak mis en worden de gewenste resultaten niet behaald. Train nu samen met een personal trainer en behaal jouw doelen wel.

Onze personal trainingen voor vrouwen:
✔ Een fit en strakker lichaam
✔ Strakkere buik (sixpack)
✔ Plaatselijk afvallen
✔ Strakkere of grotere billen
✔ Bikini proof body in 30 dagen
✔ Gezonde leefstijl
✔ Gezond eetpatroon

Maak kennis met ons personal training programma voor mannen. Vraag een gratis proefweek aan.

Plaatselijk afvallen

Kom je maar niet van de brede dijen af of heb je last van overtollig vet op de benen? Plaatselijk afvallen is vrij lastig, maar niet onmogelijk. Met de juiste oefeningen, voeding en begeleiding is het mogelijk om plaatselijk af te vallen.

Gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en de vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Bikini proof in 30 dagen

Train met onze personal trainers naar een bikini proof lichaam in 30 dagen. Door persoonlijke begeleiding met trainen en een verantwoord eetschema werken we samen naar een bikini proof body. Op die manier loop jij straks vol zelfvertrouwen in een prachtige nieuwe bikini!

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen