Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Best

06 2320 0255
best@personalfitnessnederland.nl
Industrieweg 114, 5683 PM Best
KVK
82768137

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Best, wel resultaat!

Zet je leven op zijn kop met Personal Fitness Nederland in Best

Heeft jouw leven een opkikker nodig? Wil je energiek door het leven, vitaal zijn, sterk worden, afslanken, van kwaaltjes af of spieren opbouwen? Bij Personal Fitness Nederland kan dit allemaal. En toch zijn we geen sportschool, want we helpen je niet alleen om deze doelen te bereiken, maar ook om deze te behouden. Het is vaak moeilijker om slank te blijven dan om slank te worden. Een complete aanpak is gewenst en dat bieden wij.

Gezond is meer dan bewegen alleen

Als je in Best regelmatig naar de sportschool gaat dan ligt de nadruk daar op meer bewegen. En ook al is dat bijzonder goed voor je, een gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Gezond zijn betekent ook dat je geen stress en depressie ervaart, maar positief bent. Gezond zijn is gezond eten zodat je de voedingsstoffen binnen krijgt waarmee je lichaam optimaal kan functioneren. Sportscholen richten zich op beweging, wij doen daar nog twee schepjes bij op en hanteren drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mentale coaching

 

Succes is bij ons gegarandeerd

En dat bedoelen we letterlijk. Want iedereen die zich aansluit bij Personal Fitness Nederland in Best krijgt onze 100% resultaatgarantie. We geven niet op tot jij je doelen hebt bereikt en dat zetten we zwart op wit. We moedigen je aan terwijl je met je transformatie bezig bent. De personal trainer gaat met je de oefenruimte in en organiseert uitdagende sessies. We helpen je met het maken van de juiste beslissingen over voeding. Met onze mindset coaching zijn er geen verleidingen en uitdagingen meer die je nog in de weg kunnen staan. Vergeet de sportschool, want ons Fit for Life programma levert resultaat.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?