Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer aan huis

Planken met bal

Personal trainer aan huis voor mannen en vrouwen

Ben je op zoek naar een personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven personal trainingen op maat voor mannen en vrouwen aan huis. Het mooie is ook dat wij dit voor alle leeftijden doen en met verschillende doelen. Op die manier is er altijd een personal training die voor jou geschikt is. Samen met één van onze Personal Trainers zul je jouw doelen op een verantwoordelijke manier behalen. Wat het doel ook is samen gaan we ervoor!

Ontdek onze personal trainingen aan huis op maat:

✔ Een fit en strakker lichaam

✔ Strakkere buik (sixpack)

✔ Plaatselijk afvallen

✔ Strakkere of grotere billen

✔ Gezonde leefstijl

✔ Gezond eetpatroon

Maak kennis met ons Personal Training programma aan huis. Vraag een gratis adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bekijken.

Gratis adviesgesprek

Personal training aan huis

Heb jij na een drukke dag nog de moed om de deur uit te gaan en te sporten in een onbekende omgeving? Stukken moeten reizen richting de sportschool? Wij begrijpen dat dit drempels kunnen zijn. Train jij liever zonder de deur uit te gaan? Dat kan met een personal trainer aan huis!

Fit for Life vanuit huis

Onze personal trainers komen met plezier bij je aan huis voor een goede, gevarieerde work-out! Wij werken met het Fit for Life programma, dit is een gegarandeerd succesvol programma waarbij jij zelf jouw einddoelen stelt. Door gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende te eten, voldoende te bewegen en vooral ook te ontspannen, ben je niet fit voor heel even, maar voor heel je leven. Onze personal coach haalt het uiterste in je naar boven. De gezondheidscheck, die we uitvoeren voordat we het traject ingaan, zorgt ervoor dat de personal coach jouw grenzen kent én daardoor alles uit jouw training kan halen.

Crunches (buikspieren trainen) op de bank of lunges met pakken suiker in je handen? Je woonkamer is uiteraard geen fitnessruimte met een crosstrainer en andere fitness attributen. Daarom zorgen wij voor voldoende uitdagende materialen om mee aan de slag te gaan! Binnen 30 minuten ben je gegarandeerd voldaan!

Wil jij?

✔ Fitter worden en een strakker lichaam krijgen

✔ Een strakkere buik of een sixpack

✔ Een gezonde leefstijl

✔ Een gezond eetpatroon

✔ Minder blessures en minder medicijngebruik

✔ Een energieke levensstijl

Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze personal trainers aan huis. In een eerste oriënterend gesprek bespreken wij jouw doelen. Op basis daarvan krijg je van ons een advies op maat om te gaan werken aan een fitte, gezonde en gebalanceerde levensstijl. En het mooiste is dat wij je thuis gaan helpen met een programma afgestemd op jou! Dit kan op een tijdstip dat voor jou prima te combineren is met een drukke levensstijl.

Oefeningen om zelf thuis te trainen

Je kunt zelf ook al best veel doen om thuis te trainen. Wij hebben alvast een aantal oefeningen voor je waar je mee aan de slag kunt. Door met onze oefeningen aan de slag te gaan breng jij jouw lichaam binnen no-time aan het zweten! Zelfs dumbells zijn optioneel, want het lichaamsgewicht kan al een gewaagde tegenstander zijn! Wij zeggen: schiet in je sportkleding, neem een flinke slok water en zet je schrap!

Push-ups
Een basic oefening die je waarschijnlijk bekent voorkomt en je lichaam afgepeigerd zal achterlaten: de push-up. Wát een killer is dit! Je voert ‘m uit door met je gezicht naar beneden te gaan liggen, je handen op gelijke hoogte van je schouders op de grond te plaatsen en je benen te strekken. Vervolgens buig je je armen zodat je borstkas bijna de grond raakt. Duw daarna je lichaam weer omhoog. Pittig, hè? Niet voor niets behoort opdrukken tot één van de beste oefeningen om spiermassa op te bouwen. Met name je borst-, buik- en onderarmspieren zullen je dankbaar zijn!

Squats
Mooie ronde billen willen we allemaal wel! Een ideale oefening voor de billen, benen én buik zijn squats. Ga staan met je voeten op schouderbreedte, wijzend naar voren. Buig dan je knieën alsof je op een stoel gaat zitten. Laat je zo naar beneden zakken en kom op dezelfde manier weer omhoog.

Burpees
Zin om je spieren aan het werk te zetten én veel calorieën te verbranden? Dan dagen wij je uit voor de gevreesde burpee, een mix van een push-up en een squat. Zak door je knieën alsof je een squat uitvoert en breng vervolgens je handen naar de grond, om over te gaan in een push-up. Vervolgens trek je je benen weer omhoog en sta je weer rechtop. En dat is pas één burpee! Hoeveel kun jij er in één minuut achter elkaar?

Fitness-set
Ben je een gevorderde sporter of maak je liever gebruik van een apparaat, investeer dan in een professionele fitness-set. Een eenmalige uitgave waar je jaren plezier van hebt! Voor slechts twintig euro ben je bijvoorbeeld al een set dumbbells rijker. Het welbekende bankdrukken en de Biceps Curl zijn hier handig mee uit te voeren. Voor het grotere werk heb je aan machines als een roeitrainer en spinningfiets veel profijt. Bouw je eigen huis om tot sportpaleis!

Gezonde leefstijl en eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon zijn hierbij van belang. Onze personal trainers aan huis werken dan ook met het door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma. Hiermee hebben wij een positieve invloed op het geluk en de vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken hoe het is om een personal trainer aan huis te krijgen en of dit bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen