Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Rijswijk

Personal trainer Rijswijk
personal trainer Rijswijk
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Rijswijk
9,2
uit 47 klantreviews " Heb nu veel meer motivatie. Sporten ben ik veel leuker gaan vinden, mentaal ben ik ook een stuk sterker! "
06 1611 5902 rijswijk@personalfitnessnederland.nl
Minister Talmalaan 83, 2285 EC Rijswijk
92039022

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Rijswijk! Wil je getraind worden door een personal trainer in Rijswijk? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Rijswijk aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Rijswijk voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Rijswijk

Een 9,2 uit 47 klantervaringen
Farah
10
24 maart 2024

"Ik had nooit gedacht ik bewegen/sporten leuk zou vinden! Door de coaching en trainingen van Musa behaal ik niet alleen mijn doelen, maar ik ga het sporten steeds leuker vinden! Daarnaast blijft Musa je motiveren om je doelen te behalen. Top coach!"

Farah
Karin
9
13 maart 2024

"Mijn conditie en mindset zijn een stuk beter."

Karin
Zahra
10
04 maart 2024

"Personal Fitness Nederland geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan met je levensstijl door middel van begeleiding."

Zahra
8
13 september 2023

"De discipline van het constant sporten rolt over in andere dingen; ik haal zo ook het meeste uit mijn leven in andere manieren. Een Fijne bijkomst!"

Nadine
10
12 september 2023

"Motiverend,geld zeker waard!"

Natasja
8
18 juli 2023

"Die stok achter de deur. Heb meer routine gekregen. En ben mij bewuster geworden van voeding en beweging."

Yerusha
Annette
9
30 mei 2023

"Betere gezondheid en een betere humeur!"

Annette
10
15 maart 2023

"Ik ben nu fitter dan ik ooit was. Heel erg blij mee!"

Kim
9
14 maart 2023

"Heb meer energie gekregen. Voel me een stuk fitter, zowel fysiek als mentaal."

Natasja
Peggy
10
11 maart 2023

"Een stok achter de deur. Ben weer gaan sporten, ben mijn lichaam aan het onderhouden. Merk nu echt verschil! Erg blij mee!"

Peggy
Henry
10
11 maart 2023

"Je wordt er sterker van, ben met je gezondheid bezig. Algehele training voor je hele lichaam. Spreekt me zeer aan!"

Henry
Caroline
10
10 maart 2023

"Heb nu veel meer motivatie. Sporten ben ik veel leuker gaan vinden, mentaal ben ik ook een stuk sterker!"

Caroline
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Rijswijk

personal trainer mirjam

Mirjam van Etten

Lifestylecoach van Rijswijk

Mensen enthousiasmeren voor een gezonde levensstijl en hen dit laten ervaren. Als mensen dan positieve resultaten boeken, dat is mijn passie als coach.

personal trainer Musa

Musa Kaya

Eigenaar & Personal Coach van Rijswijk

Ik ben een enthousiaste personal coach en houd ervan om samen met de klant te kijken naar het hoogst haalbare. Mijn posiviteit en mijn doorzetters mentaliteit breng ik graag over op anderen. Ongeacht de leeftijd kan ik me goed verplaatsen in de klant en samen werken we aan de gestelde doelen. Ieder mens heeft een ander doel en daar hoort individuele aanpak en trainingen op maat bij. Mijn kennis, passie en enthousiasme helpen jouw doelen te bereiken. Ik haal het beste in jou naar boven, samen werken we aan het gewenste resultaat. Ik help jou om jezelf in je eigen kracht te zetten zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn. lk bied begeleiding op het vlak van bewegen, voeding en coaching en help je om goede gewoontes te creëren.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Rijswijk

Wij zijn meer dan een sportschool in Rijswijk, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Rijswijk werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan honderden mensen uit Rijswijk gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Een op maat gemaakt programma voor jou

Nu denk je wellicht ‘een personal trainer, dat is toch heel erg duur en meer iets voor beroemdheden?’ Dat heb je volledig mis! Deze gedachte is écht achterhaald. Onze personal trainers in Rijswijk zijn bereikbaarder dan je misschien denkt en steeds meer mensen schakelen er daarom een in om hun doelen te bereiken. Onze personal trainers halen je uit je comfort zone en zorgen ervoor dat jij net dat stapje éxtra zet. Je gaat inzien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk voor ogen had.
Go for (f)it De combinatie van persoonlijke training, voedingsadvies en mental coaching is de sleutel tot succes. Ben je bereid om alles te geven en je doelen te behalen maar…

• Weet jij niet welke oefeningen je moet doen?
• Vraag jij je af of je de oefeningen goed uitvoert?
• En kamp je met onvoldoende motivatie om tot het uiterste te gaan?
• … dan is personal training bij Personal Fitness Nederland – Rijswijk de oplossing!

Samen met onze personal trainers in Rijswijk werken aan je doelen

Hoe werkt ons programma concreet? Allereerst bieden we je een gratis intake en gezondheidscheck aan. Zo kunnen wij in kaart brengen aan welke doelen je wilt werken en waar je op dit moment precies staat. Vervolgens koppelen we je op basis hiervan aan een personal trainer. De personal trainer gaat jou begeleiden in één op één trainingen in onze studio en in de buitenlucht. Gezamenlijk werken jullie toe naar het behalen van jouw doelstellingen.

Fitness Rijswijk: werken aan een fit lichaam én gezonde levensstijl

Wil je naast een fitter lichaam ook graag inzetten op een bijpassende, gezonde levensstijl, dan past ons Fit for Life fitness programma in Rijswijk wellicht bij jou. Bij Personal Fitness Nederland hebben we inmiddels jarenlange ervaring met dit programma en kunnen we jou een resultaatgarantie geven. Het succes zit onder meer in de drie pijlers waarop het programma rust: mentale coaching, beweging én voedingsadvies. Door deze drie factoren succesvol te combineren, gaat een fitter lijf hand in hand met een vitalere levensstijl.

Meer dan fitnessen alleen

Kies je ervoor bij ons te fitnessen in Rijswijk dan kun je rekenen op bewegingsschema’s op maat. Daar blijft het echter niet bij. Ons Fit for Life programma is juist succesvol doordat het een stapje verder gaat dan fitnessen alleen. Je personal trainer in Rijswijk en voedingsconsulent stellen op basis van je wekelijkse gewicht een voedingsadvies samen. Daarnaast is er veel aandacht voor jouw mindset. We richten ons met ons fitness programma in Rijswijk dus op het totale plaatje én op blijvende resultaten.

Woon je in Wateringen, Ypenburg, Leidschenveen of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers zijn beschikbaar voor iedereen in de nabije omgeving van Rijswijk, ongeacht of je nu in Wateringen, Ypenburg, Leidschenveen of een ander dorp of stad rond Rijswijk woont. Streef je naar afvallen? Het verbeteren van je conditie? Of andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al vele inwoners van Rijswijk en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan open voor alle bewoners van Rijswijk, Wateringen, Ypenburg, Leidschenveen of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking

Spreekt fitnessen in Rijswijk je aan en wil je aan de slag voor een fitter lichaam en gezondere levensstijl? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze fitness studio. Zo zie je meteen hoe wij werken en leer je het team kennen. Daarbij kunnen we je op basis van jouw persoonlijke doel meer vertellen over onze resultaatgarantie.

Schrijf je in voor een gratis proefweek met onze personal coach in Rijswijk

Kom en ontdek onze studio in Rijswijk tijdens een gratis proefweek en ontmoet onze personal trainers. Je krijgt niet alleen een gratis 1-op-1 sessie, maar ook een gratis gezondheidscheck met alle nodige gezondheidsmetingen. Op basis daarvan geven we je advies op maat, zodat je meteen thuis aan de slag kunt gaan voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder meteen in voor de gratis proefweek, en onze personal coach uit Rijswijk neemt binnenkort contact met je op voor een eerste kennismaking.