Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Nijmegen

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

06 3969 0401
nijmegen@personalfitnessnederland.nl
Van der Brugghenstraat 3, 6511 SL Nijmegen
KVK
75038269
Nijmegen Personal Fitness Nederland

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Ga jouw dromen achterna met afvallen in Nijmegen

Is het jouw droom om een mooi lichaam te hebben door afvallen in Nijmegen? Wij jagen graag achter deze dromen met jou aan. Personal Fitness Nederland is dé manier om afvallen in Nijmegen te bewerkstelligen. Via onze coaching en begeleiding helpen we je in mum van tijd aan een lichaam waar minder vet in te vinden is. Ook wordt je aan de hand van onze personal trainers fitter qua lichaam. Zo sla je twee vliegen in één klap. Wij garanderen dat je met onze hulp gewichtsverlies zal hebben.

Wees trots op jezelf met afvallen in Nijmegen

Wij vinden het belangrijk dat je trots op jezelf bent na, maar ook tijdens het afvallen. Het is een beetje raar om dit te benadrukken in een publieke plek als een sportschool. Wij zijn van mening dat iedereen zich compleet moet kunnen laten uitdrukken, waardoor we juist een andere plek gevonden hebben waar jij heerlijk kunt sporten. Je traint bij ons in een intieme fitness studio. Deze studio heeft alle voordelen van een sportschool, terwijl juist de nadelen ontbreken. Zo kunnen we jouw prestaties tot een nieuw plafond stuwen.

Een systeem waarmee je floreert

Ons systeem laat je daarnaast ook verder floreren. Je hebt straks alle aspecten van afvallen in de hand. Zo kun jij straks bijvoorbeeld op een perfecte manier squatten, maar dit geldt ook voor alle andere bewegingen die essentieel zijn voor gewichtsverlies. Daarnaast wordt je mentaal ook vele malen beter door onze coaching wat betreft mindset. We vergeten vanzelfsprekend ook jouw dieet niet, waardoor jij ook dit aspect onder de knie hebt straks. Geef jouw gezondheid daarom een boost via onze begeleiding. Wij hopen je snel te zien in onze fitness studio.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?