Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Met een lifestyle coach afvallen, iets voor jou?

Afvallen door personal coach

Met een lifestyle coach afvallen, iets voor jou?

Wil jij ook graag wat gewicht kwijt? Maar zie je met alle uiteenlopende en tegenstrijdige adviezen door de bomen het bos niet meer? Dan is afvallen onder persoonlijke begeleiding misschien iets voor jou. Op eigen houtje afvallen is op z’n zachtst gezegd een enorme uitdaging. Onder begeleiding van een lifestyle coach lukt afvallen vaak wél. Ontdek het hoe en wat van afvallen onder persoonlijke begeleiding van een lifestyle coach in dit blog.

Met een lifestyle coach afvallen: een investering die loont

Voor veel mensen is afvallen onder begeleiding van een lifestyle coach een investering. Daarom proberen veruit de meesten op eigen houtje wat gewicht te verliezen. Toch zien we dat wat extra budget voor een personal coach (vrijwel) altijd loont. Met een lifestyle coach afvallen gaat namelijk vaak sneller en effectiever dan afvallen in je eentje. Dat komt omdat jouw coach je voorziet van een trainingsschema en voedingsadvies op maat.

Met een lifestyle coach afvallen door een persoonlijk trainingsplan

Een lesje zumba, de trap een keer extra op en af, of voor de tv meedoen aan Nederland in Beweging. Al deze losse oefeningen vormen geen plan voor de lange termijn. Wat je nodig hebt is een schema dat werkt voor jou. Met oefeningen die passen bij jouw lichaam, leeftijd, conditie en doelen. Daarom is een lifestyle coach ideaal als je wilt afvallen. Je coach stelt namelijk een training samen met de juiste oefeningen. Zo hoef je nooit (meer) zelf te bedenken wat je gaat doen in de sportschool. Bovendien weet je zeker dat wanneer je traint, je ook effectief werkt aan je droomlichaam.

Daarnaast verkleint persoonlijke begeleiding de kans op blessures: een verkeerde houding wordt direct gecorrigeerd. En die uitdaging? Daar wordt voor gezorgd. Jouw lifestyle coach weet dat afvallen niet vanzelf gaat en motiveert jou om nét die extra stap te zetten. Zo behaal jij het beste resultaat. Doordat elke training anders is en je vooraf nooit weet wat je die dag te wachten staat, blijft sporten leuk. En natuurlijk heb je niet altijd zin in je work-out. Maar een afspraak met je trainer zeg je niet zomaar af! Ook daarom is met een lifestyle coach afvallen super effectief.

Een voedingsadvies op maat

Je leest wat over eiwitten hier en daar, begrijpt dat je minimaal 200 gram groenten per dag binnen moet krijgen en bent geswitcht naar cola light. Maar je hebt geen flauw idee wat je verder allemaal moet eten. In welke voeding zitten nou precies de voedingsstoffen die jij nodig hebt? Hoe groot mogen je porties zijn? Hoe vaak eet je deze ingrediënten? En dan hebben we het lastigste nog niet eens genoemd: want hoe maak je van deze ingrediënten lekkere gerechten?

Met een op maat gemaakt voedingsschema door een lifestyle coach kun je afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. Stap voor stap leer je welke voeding je regelmatig mag eten en welke producten je beter wat vaker kunt laten staan. Zo blijf je ver weg van crashdiëten waarbij je in een mum van tijd alle verloren kilo’s er weer aan eet (het welbekende jojo-effect). Bovendien kan het zelfs gevaarlijk zijn als je niet weet wat je aan het doen bent. Door geleidelijk je eetpatroon aan te passen ontwikkel je een compleet nieuwe leefstijl, die je makkelijker volhoudt. Zo verlies je kilo’s die er ook daadwerkelijk af blijven.

Ja, ik wil met een lifestyle coach afvallen

Lijkt het je wat, afvallen met een lifestyle coach? Dan helpen we je graag, en wel met ons Fit for Life-programma. Met vestigingen door het hele land zit er altijd een Personal Fitness Nederland-vestiging bij jou in de buurt. Eerst brengen we je wensen en doelen in kaart. Vervolgens werk je wekelijks met je personal coach aan een gezond en fit lichaam. Behalve personal training ontvang je ook elke week een voedingsadvies speciaal voor jou op maat gemaakt. En met behulp van mental coaching zit jij helemaal lekker in je vel. Kom kennismaken met onze Fit for Life-methode tijdens een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis Proefweek

De hulp van een lifestyle coach bij het afvallen: de sleutel tot succes

De begeleiding van een lifestyle coach bij het afvallen is een perfecte manier om controle te krijgen over jouw afvalproces. We weten allemaal dat afvallen en sporten een reis is die veel ups en downs bevat. Het vergt veel motivatie en wanneer jij jouw doelen niet snel genoeg behaald verwatert deze motivatie makkelijk. De lifestyle coach voor afvallen van Personal Fitness Nederland staat klaar om je door het gehele proces te begeleiden.

Begeleiding van een lifestyle coach bij het afvallen

Door te afvallen onder onze lifestyle coach creëer je meer controle over het proces. Vaak kan ons lichaam niet effectief afvallen wanneer onze geest te veel stress en druk ervaart. Al deze aspecten die niet vallen binnen bewegen, maar wel het behalen van jouw doelen belemmeren, worden opgepakt door onze lifestyle coach. Onze lifestyle coach helpt jou met afvallen en helpt je om een gezonde geest te behouden tijdens alle ups en downs.

Het doel van een lifestyle coach

Afvallen met onze lifestyle coach is een perfecte manier om jouw persoonlijke doelen te behalen. IN al onze op maat gemaakte plannen wordt er naast een bewegingsschema, ook rekening gehouden met mentale coaching en voeding. Dit volledige plan voorkomt dat je jouw doelen uit het oog verliest, terwijl het ook zorgt dat je een gelukkig leven blijft leven waar je genoeg tijd behoudt voor leuke dingen.

Een positieve mindset

Samen met een fitness coach en een lifestyle coach wordt afvallen een geweldige reis. In het plan vinden wij het essentieel om je te laten zien dat je veel meer kan behalen dan jij ooit voor ogen had. Hiervoor is een positieve en gemotiveerde mindset enorm van belang. Door samen met onze gekwalificeerde coaches aan de slag te gaan, werk jij toe naar een gezonde en gelukkige levensstijl waar jij oud mee kan worden.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal Roos
10
20 februari 2024
Studio Sneek

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen