Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Nijkerk

Personal trainer Nijkerk
personal trainer welkom video
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,6
uit 5 klantreviews " Door het complete traject, voel ik mij op alle vlakken stukken beter. Ik ben en leef nu veel gezonder. Dit is een leefstijl die ik altijd vast kan blijven houden. "
06 2952 3412 nijkerk@personalfitnessnederland.nl
Melkrijder 17B, 3861 SG Nijkerk
81074972

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Nijkerk. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Nijkerk staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Nijkerk

Een 9,6 uit 5 klantervaringen
10
08 april 2021

"Door de juiste coaching in combinatie met het voedingsschema bereik ik mijn doel om af te vallen. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en ben gemotiveerd om door te gaan met afvallen."

Simone Thomassen
8
08 april 2021

"Door het complete traject, voel ik mij op alle vlakken stukken beter. Ik ben en leef nu al veel gezonder. Dit is een leefstijl die ik altijd kan vast kan blijven houden"

Johanna de Meijer
10
08 april 2021

"ik heb op mijn eigen tempo het vertrouwen in mijn lichaam terug gevonden en daar pluk ik dagelijks de vruchten van."

Annelies van den Brink
10
08 april 2021

"Als ik terugkijk op vorig jaar sta ik nu al een stuk positiever en fitter in het leven en kan ik beter met emotionele situaties omgaan."

Maria Struik
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Nijkerk

Marianne Groeneveld personal trainer

Marianne Groeneveld

Studiomanager van Nijkerk

Als gediplomeerd Personal & functional trainer, gecertificeerd in voeding, weet ik jou optimaal te begeleiden. Daarnaast werken we samen aan jouw mentale gezondheid zodat jij straks weer trots in de spiegel kijkt!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Nijkerk

Wij zijn meer dan een sportschool in Nijkerk, bij Personal Fitness Nederland Nijkerk train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Fitness in Nijkerk jouw pondjes weg

Het wordt tijd om met fitness in Nijkerk aan de slag te gaan. Maar dan moet je dit wel op de goede manier doen. Er liggen namelijk vele obstakels op de loer die je in de weg kunnen zitten op weg naar een beter lichaam. Daarbij is de juiste begeleiding een uitstekende manier om verspilde tijd en moeite te voorkomen. Onze personal trainers in Nijkerk van Personal Fitness Nederland zijn daarbij jouw gids naar een fitter lichaam krijgen aan de hand van fitness in Nijkerk. Aan de hand van onze coaches leer je straks alles over:

 • Beweging
 • Mindset en coaching
 • Voeding

Een 100% resultaatgarantie met onze personal trainers in Nijkerk

Ben jij nog steeds niet volledig overtuigd? We snappen dat je sceptisch bent. Er zijn immers talloze anderen die hetzelfde beloven. Maar onze personal trainers in Nijkerk zijn zo zeker van onze zaak dat je via de trainingen van Personal Fitness Nederland een fit lichaam krijgt, dat we een garantie hebben. Bij ons wordt namelijk iedereen fitter. En als jij onverhoopt toch de eerste wordt die dit niet voor elkaar krijgt? Maak je geen zorgen, je krijgt immers dan jouw investering terug. Je hebt dus niets te verliezen. Boek daarom nu een sessie bij ons.

Woon je in Strijland, Nijkerkerveen, Bunschoten Spakenburg of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Nijkerk wonen. Of je nu uit Strijland, Nijkerkerveen, Bunschoten Spakenburg of een ander dorp of stad rondom Nijkerk komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Nijkerk en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Nijkerk, Strijland, Nijkerkerveen, Bunschoten Spakenburg of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Altijd een personal trainer in Nijkerk bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Nijkerk. Ontdek wat personal training Nijkerk voor jou kan betekenen.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Nijkerk. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Nijkerk en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en onze personal coach uit Nijkerk neemt binnenkort contact met je op voor een eerste intake.