Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Nijkerk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 4 klantenervaringen

Melkrijder 17B, 3861 SG Nijkerk
KVK
81074972
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Nijkerk. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Nijkerk staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen. 

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Nijkerk

Wij zijn meer dan een sportschool in Nijkerk, bij Personal Fitness Nederland Nijkerk train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Nijkerk en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Nijkerk voor jou kan betekenen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Nijkerk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 4 klantenervaringen

Studio Nijkerk
klantreview personal fitness nederland
10
8 april 2021

"Door de juiste coaching in combinatie met het voedingsschema bereik ik mijn doel om af te vallen. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en ben gemotiveerd om door te gaan met afvallen."

Simone Thomassen

Studio Nijkerk
klantreview personal fitness nederland
8
8 april 2021

"Door het complete traject, voel ik mij op alle vlakken stukken beter. Ik ben en leef nu al veel gezonder. Dit is een leefstijl die ik altijd kan vast kan blijven houden"

Johanna de Meijer

Studio Nijkerk
klantreview personal fitness nederland
10
8 april 2021

"ik heb op mijn eigen tempo het vertrouwen in mijn lichaam terug gevonden en daar pluk ik dagelijks de vruchten van."

Annelies van den Brink

Studio Nijkerk
klantreview personal fitness nederland
10
8 april 2021

"Als ik terugkijk op vorig jaar sta ik nu al een stuk positiever en fitter in het leven en kan ik beter met emotionele situaties omgaan."

Maria Struik

Studio Nijkerk
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nijkerk
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Marianne Groeneveld personal trainer
Marianne Groeneveld
Studiomanager van Nijkerk

Als gediplomeerd Personal & functional trainer, gecertificeerd in voeding, weet ik jou optimaal te begeleiden. Daarnaast werken we samen aan jouw mentale gezondheid zodat jij straks weer trots in de spiegel kijkt!

Fitness in Nijkerk jouw pondjes weg

Het wordt tijd om met fitness in Nijkerk aan de slag te gaan. Maar dan moet je dit wel op de goede manier doen. Er liggen namelijk vele obstakels op de loer die je in de weg kunnen zitten op weg naar een beter lichaam. Daarbij is de juiste begeleiding een uitstekende manier om verspilde tijd en moeite te voorkomen. Wij van Personal Fitness Nederland zijn daarbij jouw gids naar een fitter lichaam krijgen aan de hand van fitness in Nijkerk. Aan de hand van onze coaches leer je straks alles over:

● Beweging
● Mindset en coaching
● Voeding

Fitness in Nijkerk in onze hypermoderne fitness studio’s

Wij staan erom bekend dat een personal training in Nijkerk niet in een sportschool, maar op een andere locatie wordt gegeven. Wij beschikken namelijk over hypermoderne fitness studio’s. Daardoor heb je straks samen met je coach toegang tot de beste fitnessapparatuur die je momenteel kunt vinden. Wij vinden dat als je iets doet, je het dan ook meteen goed moet doen. Dit geldt al helemaal voor personal fitness in Nijkerk. Je hebt deze studio’s helemaal voor jezelf, dus wees niet bang en ga helemaal los tijdens jouw trainingen.

Een garantie die je geruststelt

Ben jij nog steeds niet volledig overtuigd? We snappen dat je sceptisch bent. Er zijn immers talloze anderen die hetzelfde beloven. Maar wij zijn zo zeker van onze zaak dat je via de trainingen van Personal Fitness Nederland een fit lichaam krijgt, dat we een garantie hebben. Bij ons wordt namelijk iedereen fitter. En als jij onverhoopt toch de eerste wordt die dit niet voor elkaar krijgt? Maak je geen zorgen, je krijgt immers dan jouw investering terug. Je hebt dus niets te verliezen. Boek daarom nu een sessie bij ons.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?