Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Wageningen

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

06 8408 4227
wageningen@personalfitnessnederland.nl
Costerweg 1 QR, 6702 AA Wageningen
KVK
88159817
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Word lichter dan ooit met afvallen in Wageningen via Personal Fitness Nederland

Wil jij gewicht verliezen met afvallen in Wageningen? Maar weet je nog niet precies hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dan kun je beter naar de juiste begeleiding zoeken zodat afvallen in Wageningen succesvol is. Bij Personal Fitness Nederland zijn wij de perfecte begeleider hiervoor. In onze gerenommeerde fitness studio’s kun je alles uit jezelf halen. Daarnaast wordt je op deze manier ook nog eens fitter, waardoor je twee vliegen in één klap slaat. Zo profiteer je optimaal van onze hulp.

Afvallen in Wageningen met behulp van onze drie pijlers

Een andere reden waarom wij de perfecte begeleider zijn om je te laten afvallen, is door onze speciale manier van afvallen. Wij verdelen afvallen namelijk in drie verschillende onderdelen in plaats van het als één geheel te zijn. Zo kunnen we namelijk veel beter jouw obstakels per categorie aanpakken. Je leert bij ons hoe je mentaal sterker wordt. Dit doe je via onze mindset coaching. Een andere pijler is voeding, waarbij we precies in de gaten houden of je de juiste (hoeveelheid) voedingstoffen consumeert. Verder coachen we ook de bewegingen die je uitvoert tijdens onze sessies samen.

Onze coaches helpen je verder via hun sessies

Bij Personal Fitness Nederland staan we bekend als de begeleider die op de details let. Onze structuur en fitness studio als locatie doet al 80% van het juiste werk. Maar het resterende percentage is persoonlijk. Hier zijn onze personal trainers de personen die ook dit perfectioneren bij jou. Zo passen we gaandeweg jouw trainingen en dieet aan totdat we de vorm hebben gevonden die het beste bij jouw lichaam past. We garanderen daardoor dat jij hoe dan ook resultaten behaalt met ons.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?