Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe kan ik sterker worden?

Hoe kan ik sterker worden?

Door je spieren regelmatig met gewichten te belasten, verander je ze. Ze kunnen makkelijker energie omzetten, de bloeddoorstroming wordt vele malen beter, de spiervezels veranderen en je spieren worden alsmaar groter. Je wordt stapsgewijs dus sterker!

Je spieren opbouwen doe je met een trainingsschema. Met gezond eten leg je daarnaast de basis om goede prestaties neer te kunnen zetten en alles uit je work-outs te halen. Een voedingsschema waarin van moment tot moment staat beschreven wat je eet, helpt je hierbij. Wil je sterker worden, dan zijn dus zowel een voeding- als een trainingsschema van belang.

Sterker worden met een voedingsschema

Om in spiermassa aan te komen, moet je elke dag meer calorieën binnenkrijgen dan jouw lichaam verbrandt. Om te groeien moet je dus eten! Als sterker worden het doel is, komen bij het samenstellen van een voedingsschema allerlei aspecten om de hoek kijken. Factoren zoals geslacht en gewicht bijvoorbeeld. Wij maken persoonlijke voedingsschema’s, afgestemd op die genoemde factoren, maar ook op jouw voorkeuren, trainingsuren, trainingsintensiteit en jouw motivatie om meer spiermassa op te bouwen. Onze BGN-geregistreerde voedingsconsulent weet als geen ander wat je wél en níet moet binnenkrijgen op weg naar het bereiken van jouw doel. Je wordt wekelijks verrast met unieke combinaties, recepten en meer, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Sterker worden met een trainingsschema

Op internet zijn ontzettend veel trainingsschema’s te vinden om meer spiermassa op te bouwen. Maar welk schema past nou echt bij jouw lichaam en jouw doelen? En wat werkt het beste? Die vragen zijn helaas niet direct te beantwoorden, omdat ieder lichaam anders is en reageert. Wil je graag meer weten over de juiste lifestyle om spiermassa op te bouwen? Of wil je een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema? Ons team staat voor je klaar!

Samen sterken worden?!

Wij kunnen wel van de toren blazen over hoe effectief onze werkwijze om jou sterker te maken is. Maar we hebben veel liever dat jij dit zelf ervaart! Daarom bieden wij jou een gratis proefweek aan. Zo maak je ongedwongen en vrijblijvend kennis met ons en onze werkwijze en bepaal je na een week zélf of we samen doorgaan.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen