Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Zwolle

06 2023 4865
pfnzwolle@gmail.com
Punterweg 3B, 8042 PB Zwolle
KVK
75826410
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen Zwolle

De uitspraak ‘elk pondje gaat door het mondje’, kennen we allemaal. Wist je ook dat het just goed is om meerdere malen per dag te eten? Het geheim zit ‘m in wat je eet. En dat geheim willen we graag met je delen. Onze personal coach kijkt samen met een voedingsconsulent naar jouw voedingspatroon en past deze daar waar nodig aan. Samen ontwikkelen we een nieuwe levensstijl, zodat jij niet meer terugvalt in oude eetgewoontes.

Weg met die overtollige kilo’s

Al het vet, dat zich in al die jaren stilletjes heeft verzameld rondom je buik, kan je best missen. Wekelijks train jij samen met je personal coach om jouw ‘probleemzones’ aan te pakken. Je creëert een andere mindset en je wordt bewuster van wat je eet. Met ons plan van aanpak, wordt je lichaam gespierder. En waar spieren zitten is er geen ruimte voor vet. De combinatie van meer beweging, goede voeding en mental coaching, zorgen voor een blijvend resultaat. Met de nadruk op blijvend. Je voelt je fitter en zit strakker in je vel en dit blijft ook zo.

Believe in yourself

Het wordt tijd dat je voor jezelf kiest en in jezelf gaat geloven. Jij kunt dit en wij helpen jou! Schrijf je nu in voor een gratis proefweek en proef de sfeer bij Personal Fitness Nederland – Zwolle.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?