Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Zwolle

Personal trainer Zwolle
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9
uit 11 klantreviews " Dankzij de eerlijke begeleiding die PFN geeft heb ik kunnen werken aan mijn gezondheid en fitheid. Door de coaching en trainingen fitter geworden en daardoor beter in mijn vel komen te zitten. "
06 2023 4865 pfnzwolle@gmail.com
Punterweg 3B, 8042 PB Zwolle
75826410

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Zwolle! Wil je getraind worden door een personal trainer in Zwolle? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Zwolle aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Zwolle voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Zwolle

Een 9 uit 11 klantervaringen
10
23 september 2022

"ik ben afgevallen toch mede met dankzij Matthijs"

Natasja
10
31 januari 2022

"Het heeft me een blijvende verandering in mijn mindset gegeven."

Daphne Wolters
8
10 mei 2021

"Minder risico in verband met overgewicht, ik zie er dan ook beter uit"

Ronald De Bie
10
10 mei 2021

"Het heeft mij geholpen met een betere kwaliteit van leven doormiddel van het sporten en het voedingsadvies"

Loek Smit
8
10 mei 2021

"Dankzij de eerlijke begeleiding die PFN geeft heb ik kunnen werken aan mijn gezondheid en fitheid. Door de coaching en trainingen fitter geworden en daardoor beter in mijn vel komen te zitten. Raad dit zeker aan als het je niet lukt om de stappen in je eentje te zetten."

Annemieke Wijkhuizen
9
10 mei 2021

"Fysieke fitheid draagt ook bij aan je mentale fitheid!"

Herman Van Norel
8
10 mei 2021
Eveline Tulner
8
28 april 2021

"Het heeft mij geleerd om gezonde keuzes te maken en het sporten op te bouwen, hierdoor zit ik beter in mijn vel. Ik heb mijn doel bereikt!"

Eveline Tulner
9
24 april 2021

"Personal fitness Nederland heeft er voor mij voor gezorgd dat mijn dagen beter verlopen qua vermoeidheid en fitheid, geen hongergevoel en afvallen naar wens."

Rick Brandsma
9
24 april 2021

"Het op een leuke en duidelijke manier inzichtelijk maken van je trainings- en dieetadviezen!"

Maurice Bogema
10
24 april 2021

"Personal Fitness Nederland heeft er voor gezorgd dat ik door mijn rouwproces ben gekomen, een beter beeld van mezelf heb gekregen en goed in mijn vel zit."

Marga Handstede
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Zwolle

Matthijs personal trainer

Matthijs Martens

Studiomanager & Lifestylecoach van Emmen, Kampen & Zwolle

Ik vind het werken met mensen die echt een doel hebben zowel lichamelijk maar ook mentaal ontzettend leuk. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, functioneel trainen en spiermassa opbouwen.        

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Zwolle

Wij zijn meer dan een sportschool in Zwolle, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Zwolle werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Honderden mensen uit Zwolle gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Voorgoed de sleur uit met personal training in Zwolle

Ons Fit for Life personal training in Zwolle programma is niet zoals alle ander programma’s met een personal trainer. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat jij je doeleinden bereikt, we stellen ook zeker dat je nooit meer naar je oude gewoonten terugkeert. Om dat te doen hanteren we drie pijlers, namelijk beweging, gezonde voeding en coaching. Daarmee geven we jou alle tools die je nodig hebt tijdens je reis richting een gezonder lichaam en een gelukkiger leven.

Personal training in Zwolle met de beste specialisten

Onze personal trainer in Zwolle is gecertificeerd en weet exact welk programma jou uitdaagt en motiveert. De trainingssessies vinden zowel binnen als buiten plaats en kunnen ook aan twee personen gegeven worden. De voedingsdeskundige kijkt naar je eetgewoonten en stelt deze bij, zodat je ook van binnen gezond en vitaal wordt. De mental coach helpt je aan de wilskracht om van dit proces een langdurig succes te maken.

Fitness Zwolle voor gewichtsverlies en een gezond leven

Shakes, crash diëten en afslankpillen werken vaak maar even en daarom willen we daar bij Personal Fitness in Zwolle niets van weten. Wondermiddelen helpen je tijdelijk gewicht te verliezen, maar daarna val je vaak gewoon weer terug in je oude slechte gewoontes. Kom bij fitness Zwolle en we pakken deze slechte gewoontes aan, zodat gewichtsverlies en een gezond leven vanzelf volgen.

Personal trainer in Zwolle richt zich op de drie pijlers

In ons Fit for Life programma pakken we de onderliggende redenen aan voor gewichtsverlies door ons te richten op beweging, gezond eten en mentale coaching. Deze drie pijlers vormen de rode draad door al onze programma’s en dat maakt onze fitness school uniek. De personal fitness trainers in Zwolle organiseren uitdagende en gevarieerder trainingssessies. Onze voedseldeskundigen lichten je voor over gezond en gebalanceerd eten. Door onze uitdagingen aan te gaan groeit je mentale kracht en krijg je wilskracht en word je zelfverzekerd. Je kunt alles aan.

Alles is gericht op jou

Wij bieden al onze leden een 100% resultaatgarantie aan. Kom je bij ons fitnessen in Zwolle, dan sta jij centraal. We wijzen een personal trainer in Zwolle aan die bij je past, je krijgt op maat gemaakt voedingsadvies, plannen en lijsten en we richten ons op de drempels die jij nog moet overwinnen. Onze lifestyle- en fitnesstudio is op dit alles ingericht. Wij geven je alles wat je nodig hebt om van jouw tijd bij ons een succes te maken.

Een intakegesprek

Wil jij je gewoonten ook voorgoed veranderen, een fitter lichaam hebben en slank en vol energie door het leven gaan? Kom dan bij ons voor een vrijblijvend intakegesprek zodat je de studio kunt zien en we kunnen praten over wat we jou kunnen bieden. Fitnessen in Zwolle doe je bij Personal Fitness Nederland en jij wordt ook de beste versie van jezelf.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Zwolle. Tijdens de proefweek ontmoet je de personal trainers in Zwolle en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.