Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Zwolle

Een gemiddelde score van 9 uit 11 klantenervaringen

Punterweg 3B, 8042 PB Zwolle
KVK
75826410
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Zwolle! Wil je getraind worden door een personal trainer in Zwolle? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Zwolle aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Zwolle voor jou kan betekenen.

 

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Zwolle

Wij zijn meer dan een sportschool in Zwolle, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Zwolle werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Zwolle. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Zwolle

Een gemiddelde score van 9 uit 11 klantenervaringen

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
10
23 september 2022

"ik ben afgevallen toch mede met dankzij Matthijs"

Natasja

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
10
31 januari 2022

"Het heeft me een blijvende verandering in mijn mindset gegeven."

Daphne Wolters

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
8
10 mei 2021

"Minder risico in verband met overgewicht, ik zie er dan ook beter uit"

Ronald De Bie

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
10
10 mei 2021

"Het heeft mij geholpen met een betere kwaliteit van leven doormiddel van het sporten en het voedingsadvies"

Loek Smit

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
8
10 mei 2021

"Dankzij de eerlijke begeleiding die PFN geeft heb ik kunnen werken aan mijn gezondheid en fitheid. Door de coaching en trainingen fitter geworden en daardoor beter in mijn vel komen te zitten. Raad dit zeker aan als het je niet lukt om de stappen in je eentje te zetten."

Annemieke Wijkhuizen

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
9
10 mei 2021

"Fysieke fitheid draagt ook bij aan je mentale fitheid!"

Herman Van Norel

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
8
10 mei 2021
Studio Zwolle
8
28 april 2021

"Het heeft mij geleerd om gezonde keuzes te maken en het sporten op te bouwen, hierdoor zit ik beter in mijn vel. Ik heb mijn doel bereikt!"

Eveline Tulner

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
9
24 april 2021

"Personal fitness Nederland heeft er voor mij voor gezorgd dat mijn dagen beter verlopen qua vermoeidheid en fitheid, geen hongergevoel en afvallen naar wens."

Rick Brandsma

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
9
24 april 2021

"Het op een leuke en duidelijke manier inzichtelijk maken van je trainings- en dieetadviezen!"

Maurice Bogema

Studio Zwolle
klantreview personal fitness nederland
10
24 april 2021

"Personal Fitness Nederland heeft er voor gezorgd dat ik door mijn rouwproces ben gekomen, een beter beeld van mezelf heb gekregen en goed in mijn vel zit."

Marga Handstede

Studio Zwolle
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Zwolle
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
personal trainer Matthijs
Matthijs Martens
Studiomanager & Lifestylecoach van Emmen, Kampen & Zwolle

Ik vind het werken met mensen die echt een doel hebben zowel lichamelijk maar ook mentaal ontzettend leuk. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, functioneel trainen en spiermassa opbouwen.

 

 

 

 

Voorgoed de sleur uit met personal training in Zwolle

Ons Fit for Life personal training in Zwolle programma is niet zoals alle ander programma’s met een personal trainer. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat jij je doeleinden bereikt, we stellen ook zeker dat je nooit meer naar je oude gewoonten terugkeert. Om dat te doen hanteren we drie pijlers, namelijk beweging, gezonde voeding en coaching. Daarmee geven we jou alle tools die je nodig hebt tijdens je reis richting een gezonder lichaam en een gelukkiger leven.

Personal training in Zwolle met de beste specialisten

Onze personal trainer in Zwolle is gecertificeerd en weet exact welk programma jou uitdaagt en motiveert. De trainingssessies vinden zowel binnen als buiten plaats en kunnen ook aan twee personen gegeven worden. De voedingsdeskundige kijkt naar je eetgewoonten en stelt deze bij, zodat je ook van binnen gezond en vitaal wordt. De mental coach helpt je aan de wilskracht om van dit proces een langdurig succes te maken.

Traag maar zeker naar de finish

Wij geloven niet in crash diëten en wonderpillen. Deze leveren misschien op de korte termijn resultaat, maar veranderen jou niet in een betere versie van jezelf. Daarom val je daarna vaak terug in je oude gewoonten en bevind je jezelf snel weer in je oude sleur. Ons personal training in Zwolle Fit for Life programma kijkt hier met een lange termijn blik naar en brengt je in een gezond tempo en met kleine stappen richting de finish. Dat betekent dat je kans van slagen veel groter is.

Drie onafscheidelijke pijlers

Door met onze specialisten te werken creëer jij een fitter lichaam, in de brede zin van het woord. Je wordt van binnen en van buiten gezond en zowel mentaal als fysiek. Wij garanderen 100% succes. Als jij je inzet meebrengt dan geven onze personal trainers in Zwolle jou de begeleiding die jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Fitness Zwolle voor gewichtsverlies en een gezond leven

Shakes, crash diëten en afslankpillen werken vaak maar even en daarom willen we daar bij Personal Fitness in Zwolle niets van weten. Wondermiddelen helpen je tijdelijk gewicht te verliezen, maar daarna val je vaak gewoon weer terug in je oude slechte gewoontes. Kom bij fitness Zwolle en we pakken deze slechte gewoontes aan, zodat gewichtsverlies en een gezond leven vanzelf volgen.

Fitness in Zwolle met drie pijlers

In ons Fit for Life programma pakken we de onderliggende redenen aan voor gewichtsverlies door ons te richten op beweging, gezond eten en mentale coaching. Deze drie pijlers vormen de rode draad door al onze programma’s en dat maakt onze fitness school uniek. De personal fitness trainers in Zwolle organiseren uitdagende en gevarieerder trainingssessies. Onze voedseldeskundigen lichten je voor over gezond en gebalanceerd eten. Door onze uitdagingen aan te gaan groeit je mentale kracht en krijg je wilskracht en word je zelfverzekerd. Je kunt alles aan.

Alles is gericht op jou

Wij bieden al onze leden een 100% resultaatgarantie aan. Kom je bij ons fitnessen in Zwolle, dan sta jij centraal. We wijzen een personal trainer aan die bij je past, je krijgt op maat gemaakt voedingsadvies, plannen en lijsten en we richten ons op de drempels die jij nog moet overwinnen. Onze lifestyle- en fitnesstudio is op dit alles ingericht. Wij geven je alles wat je nodig hebt om van jouw tijd bij ons een succes te maken.

Een intakegesprek

Wil jij je gewoonten ook voorgoed veranderen, een fitter lichaam hebben en slank en vol energie door het leven gaan? Kom dan bij ons voor een vrijblijvend intakegesprek zodat je de studio kunt zien en we kunnen praten over wat we jou kunnen bieden. Fitnessen in Zwolle doe je bij Personal Fitness Nederland en jij wordt ook de beste versie van jezelf.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?