Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten met kids brengt zelfvertrouwen

Sporten met kids brengt zelfvertrouwen

Sporten met kids moet leuk en uitdagend zijn om de aandacht van kinderen vast te houden. Met een professionele coach bij Personal Fitness Nederland is dat geen enkel probleem. Als geen ander weet zo’n coach hoe kinderen in beweging gebracht kunnen worden, zodat ze kunnen werken aan een goede fysieke ontwikkeling. Sporten met een persoonlijke coach zal jouw kind het zelfvertrouwen geven dat het nodig heeft voor dagelijkse uitdagingen. Sporten brengt coach en kids samen op een leuke en vermakelijke wijze, zodat het kind met plezier beweegt. Samen werken we aan een positieve instelling, zodat het kind leert met moeilijke situaties om te gaan. Naast fysieke aanmoediging door oefeningen, zal ook de mentale gezondheid van je kind met sprongen erop vooruitgaan.

Sporten brengt coach en kids samen

Sporten met kids is voor een professionele coach de ideale combinatie om kinderen aan het bewegen te krijgen. Door lekker bezig te zijn, ontwikkelt het kind een goede fysieke kracht en motoriek. Pijlers die de volle aandacht krijgen binnen coaching, zijn:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Sporten met kids brengt vreugde

Sporten met een persoonlijke coach geeft jouw kind de stimulans om bewust in beweging te komen. Plezier zal de juiste motivatie geven om de oefeningen te volbrengen, waarna het kind een gevoel van overwinning zal hebben. De support van een coach bij Personal Fitness Nederland is gericht op zowel fysieke als mentale gezondheid en sporten met kids geeft aan hen de voordelen van beweging.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
30 januari 2023
Studio Groningen

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen