Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Waalwijk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 12 klantenervaringen

Grotestraat 274, 5142 CC Waalwijk
KVK
74413635
Personal Fitness Nederland Waalwijk
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Waalwijk! Wil je getraind worden door een personal trainer in Waalwijk? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Waalwijk aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Waalwijk voor jou kan betekenen.

 

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Waalwijk

Wij zijn meer dan een sportschool in Waalwijk, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Waalwijk werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Waalwijk. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Waalwijk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 12 klantenervaringen

Studio Waalwijk
Klantverhaal Diede
10
14 september 2022

"Ik heb nu meer respect voor mijn lichaam, mijzelf en mijn leven, mijn eigen ik. ⁣"

Diede

Studio Waalwijk
klantreview personal fitness nederland
10
24 maart 2021

"De kennis van Kevin draagt hij heel goed over zodat ik voldoende handvatten heb om beter in mijn vel te gaan zitten."

Jessica Zilverentant

Studio Waalwijk
10
24 maart 2021

"Door te werken aan een gezondere levensstijl en door middel van de juiste coaching op het gebied van voeding en sporten lukt het mij om mijn doelen volledig te behalen!"

Robin Hooijmaijers

Studio Waalwijk
klantreview personal fitness nederland
10
23 maart 2021

"Heb serieus zin gekregen om weer te gaan sporten door de coaching van Kevin. Hiermee ben ik samen met de juiste voeding en coaching al 10kg kwijt geraakt!"

Danielle den Braanker

Studio Waalwijk
9
23 maart 2021

"Doordat ik het veilige gevoel van mijn lichaam weer terug heb en op mezelf kan vertrouwen, sta ik vrolijker in het leven en zit ik steeds lekkerder in mijn vel. Daarnaast is het mij ook gelukt om samen met mijn coach Kevin ,15 kilo af te vallen waardoor ik letterlijk steviger in mijn schoenen sta en weer vertrouwen heb in mijn zwakke plekken, mijn knieën."

Renske Koenen

Studio Waalwijk
klantreview personal fitness nederland
8
23 maart 2021

"Door de coaching van Kevin ben ik gemoiveerd om mijn doelstellingen te behalen en voel mij hierdoor beter!"

Carla van Eeten

Studio Waalwijk
klantreview personal fitness nederland
10
22 maart 2021

"De trainingen en de humor humor/gezeligheid haalt bij mij het beste naar boven waardoor ik kom waar ik wil komen!"

Inge Langenhuizen

Studio Waalwijk
klantreview personal fitness nederland
10
22 maart 2021

"Zonder de 1 op 1 begeleiding zou ik dit niet helemaal kunnen bereiken en het kleinschalige vind ik prettig"

Helena Bregman

Studio Waalwijk
klantreview personal fitness nederland
10
22 maart 2021

"Met gezelligheid en goede training haal ik het beste uit mezelf en behaal hierdoor mijn doelen!"

Rachelle Vos

Studio Waalwijk
klantreview personal fitness nederland
8
22 maart 2021

"Kevin is mijn vangnet en draagt bij aan mijn totale welzijn, afvallen is niet het hoofddoel waardoor ik een positievere mindset heb."

Carla de Labie

Studio Waalwijk
klantreview personal fitness nederland
10
22 maart 2021

"Dat er niet alleen de focus ligt op sporten maar ook ruimte is voor mij en niemand anders, door mijn hart te kunnen luchten en hiermee handvatten voor mezelf te creeren."

Ivanka Ophorst

Studio Waalwijk
klantreview personal fitness nederland
9
17 maart 2021

"Door de juiste mindset te krijgen behaal ik mijn doelen en ga ik mij gelukkiger voelen!"

Kevin van Gestel

Studio Waalwijk
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Waalwijk
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Anna Koenen personal trainer
Anna Koenen
Lifestylecoach van Waalwijk

Geloven in jezelf is je grootste kracht! Mijn missie is om jou dat gevoel te geven. Door te bewegen, inzicht te krijgen en een positieve mindset bouwen we naar het geloof in jezelf. JIJ bent het waard om de krachtigste en gelukkigste versie van jezelf te zijn!

personal trainer kevin
Kevin van Gestel
Studiomanager & Lifestylecoach van Waalwijk

Samen gaan we voor een gezonde geest in een gezond lichaam! We stellen kleine concrete doelen om het hogere doel te behalen. Bewustwording creëren, plezier hebben in sporten en dat jij jezelf op nummer 1 zet, dat is mijn missie.

Personal training Waalwijk

Een verandering van levensstijl doe je niet zo maar even, want het is een hele klus en je moet er dan ook niet te licht over denken. Veel mensen die dit besluit uiteindelijk nemen leggen de lat dan ook vaak meteen erg hoog. Dan kan het zijn dat de doelstelling die je voor ogen hebt toch onhaalbaar lijkt, wat natuurlijk een behoorlijke domper kan geven.

Bij onze studio in Waalwijk bespreken we in een vrijblijvend intakegesprek uitgebreid de mogelijkheden en onmogelijkheden met jou, zodat je niet voor onverwachte tegenvallers komt te staan. Zijn je plannen in eerste instantie te ambitieus, dan zal je personal trainer dat eerlijk zeggen en samen met jou lagere tussendoelen bepalen, zodat het einddoel daarmee toch in zicht komt.

Ieder bereikt doel geeft je een stimulans voor de volgende stap

Als je bijvoorbeeld veel af wilt vallen, maar tegelijk ook je spieren wilt ontwikkelen, is het beter je eerst te focussen op het eerste, om daarna beter aan de slag te kunnen met het tweede. In onze sportschool in Waalwijk zal je personal trainer dan in samenwerking met een voedingsconsulent een uitgebalanceerd voedingsadvies uitwerken, samen met een bewegingsprogramma. Zijn je doelstellingen voor gewichtsverlies behaald, dan kan een zwaarder trainingsprogramma worden ingezet voor de gewenste spieropbouw. Zo’n gefaseerde aanpak zorgt ervoor dat je de moed niet verliest en verkleint tevens de kans op blessures.

Zijn de doelen eenmaal bepaald, dan gaan we ook door tot ze bereikt zijn

In het woordenboek van je personal trainer in Waalwijk komen de termen mislukken en opgeven niet voor. Ons Fit for Life programma staat ook hier garant voor een geslaagd eindresultaat. Natuurlijk spreken we een traject met je af, met een tijdschema wanneer je jouw doelstellingen gaat bereiken. Mocht dit door wat voor oorzaak dan ook onverhoopt niet lukken, dan doen we er gewoon een schepje bovenop en gaan door tot jij tevreden bent met wat je bereikt hebt. Dat is natuurlijk altijd de oorspronkelijke doelstelling waarmee je bij ons gekomen bent. Als jij ervoor gaat, is voor onze personal trainers geen enkele doelstelling onhaalbaar.

Vrijblijvend kennismaken met onze personal trainers?

Wil jij graag wat kilo’s afvallen, een betere conditie of weer fit, sterk en energiek zijn? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Dan kunnen we een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen om jouw oelstellingen te bespreken.

Fitness Waalwijk voor een vitale levensstijl

Ben je klaar om je levensstijl te wijzigen voor een fitter lichaam maar weet je niet hoe je dit aanpakt, dan past een personal fitness programma in Waalwijk bij jou. Dit kan in de studio van Personal Fitness Nederland. Bij ons ga je heel gericht aan de slag om een vitalere levensstijl te bewerkstelligen. Dit doe je niet alleen maar met hulp van een personal trainer die je stap voor stap op deze weg begeleidt. Daarbij passen we onze succesformule toe die rust op drie pijlers: beweging, voedingsadvies en mindset en coaching.

Duurzaam fitness programma in Waalwijk

Bij Personal Fitness Nederland zetten we altijd in op duurzame resultaten. We gaan niet voor korte termijn oplossingen, wondermiddeltjes of snelle diëten. We werken concreet aan jouw doelstellingen en geven je daarvoor de juiste tools. Denk hierbij aan persoonlijke voedingsadviezen en op maat gemaakte bewegingsschema’s. Vergeet ook de juiste mindset niet: je krijgt bij ons mentale coaching waarmee je naast je lichaam ook je geest traint. Alleen met deze totaalaanpak kun je blijvende resultaten boeken en bieden wij je een alternatief op reguliere fitness.

Resultaat gegarandeerd

Kom je bij ons fitnessen in Waalwijk dan ben je verzekerd van resultaat. Juist omdat onze aanpak zo persoonsgericht en concreet is. Wij gaan samen jouw doel behalen. Wat dit doel is, dat bepaal jij vooraf. Je kunt bij ons terecht met heel uiteenlopende motivaties. Afvallen of juist aankomen, werken aan mentale klachten, stress, een laag energieniveau, fitter worden, sterker worden of conditie opbouwen; we zorgen voor een passend plan.

Fitnessen Waalwijk: vrijblijvende kennismaking

Ben je enthousiast en lijkt een persoonlijk fitness programma in Waalwijk je iets? Kom dan gerust eens langs in onze studio om kennis te maken met de personal trainers en fitnessruimte. Verwacht geen zware fitnessapparatuur, we werken liever met functionele fitness materialen passend bij jouw persoonlijke programma. Benieuwd hoe dat programma eruit kan zien? De mogelijkheden nemen we graag eens met je door.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?