Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Eindhoven Zuid 

06 3077 5542 / 06 5891 0989
teun@personalfitnessnederland.nl / jasper@personalfitnessnederland.nl
Aalsterweg 24, 5615 CG Eindhoven Zuid
KVK
68945930
Personal Fitness Nederland Eindhoven
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Eindhoven Zuid
10
11 augustus 2021

"Ik kan Personal Fitness Nederland warm aanbevelen!"

Patrick

Studio Eindhoven Zuid
9
10 augustus 2021

"Ik heb meer energie en voel me al een stuk beter in mijn vel 😊."

Saskia

Studio Eindhoven Zuid
9
6 juli 2021

"Nu 5,5 maand later 10,5 kilo lichter en in totaal 60,5 cm verschil!"

Marion

Studio Eindhoven Zuid
9
29 juni 2021

"Ik zit een stuk beter in m’n vel en merk ook dat ik op andere vlakken mezelf minder druk maak."

Wouter

Studio Eindhoven Zuid
9
1 april 2021

"Laat mij beter in mijn vel zitten waardoor ik fitter ben en anders ga eten"

Studio Eindhoven Zuid
10
31 maart 2021

"Persoonlijk contact maakt het een prioriteit!"

Janssen

Studio Eindhoven Zuid
8
27 maart 2021

"Door de begeleiding, het programma, de oefeningen. Heb ik dit resultaat kunnen behalen. Door de corona was het een ander jaar op sport gebied dan ik had verwacht, en door 2 medische ingrepen heb ik niet helemaal het resultaat behaald wat ik voor ogen had, er had meer in gezeten. Helaas was het financieel niet mogelijk om nog een jaar bij PF te blijven."

Sylvia

Studio Eindhoven Zuid
10
27 maart 2021

"Ze laten zien hoe je jezelf met een beetje goede wil en inzet je leven kunt veranderen."

Studio Eindhoven Zuid
10
27 maart 2021

"Betere conditie gezonder leven veel positiever met alles beter figuur en tot het uiterste gaan met alles"

Studio Eindhoven Zuid
8
27 maart 2021

"Doordat alle trainingen zo divers zijn, blijf ik gemotiveerd om te blijven sporten 💪🏻."

Studio Eindhoven Zuid
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Eindhoven Zuid
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Jasper Weug
Studiomanager van Eindhoven & Valkenswaard

Graag help ik je bij het leven van een gezonde leefstijl. Samen zoeken we balans tussen beweging, gezonde voeding, werk en ontspanning. Met humor, vrolijkheid en enthousiasme zet ik me voor 100% in om jouw doelen te behalen!

Teun van de Laar
Studiomanager van Eindhoven & Valkenswaard

Ik ben studiomanager van Eindhoven Noord, Eindhoven Zuid en Valkenswaard. Ik help mensen graag omdat er helaas nog steeds teveel onzin verkocht wordt in onze branche. Mijn specialisaties zijn afvallen en spiermassa opbouwen.

Fit for life met personal training in Eindhoven

Ons personal training in Eindhoven programma heet Fit for Life en dat is dan ook precies ons doel. Een fitter lichaam kan voor een korte periode bereikt worden met crash diëten en allerlei wonderpillen, maar dat heeft op de lange termijn vaak maar weinig zin. Succes is alleen mogelijk als gewoonten worden veranderd en sleur wordt doorbroken. En dat is dan ook precies waar ons Fit for Life programma zich op richt.

Personal training in Eindhoven met drie pijlers

Je gewoonten veranderen is niet gemakkelijk. Je kunt nog zo vaak naar de sportschool gaan of een dieet beginnen, maar als je daar mentaal niet helemaal achter staat is het lastig om dat te handhaven. Daarom werken we met Fit for Life aan drie belangrijke en samenhangende pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale kracht. Door je meer te bewegen met de personal trainer in Eindoven verlies je gewicht, wordt je lichaam gezond en krijg je meer energie. Ondersteun dat met gezond eten en de resultaten worden alleen maar sterker en beter zichtbaar. De mental coaching sessies helpen je door de momenten van twijfel, verleidingen en tegenslagen. Zo is de kans van slagen veel groter.

100% succes gegarandeerd

Wij geloven zo in ons personal training in Eindhoven Fit for Life programma dat we succes garanderen. Wij zijn niet tevreden tot jij je doelstelling hebt bereikt en ook tevreden bent. We helpen mensen met overgewicht, een hoge bloeddruk, fysieke problemen, stress en diabetes op een normaal en gezond tempo richting hun doelen. Jij kunt hier ook deel van uitmaken en successen boeken met de tools die wij je aanreiken. Boek daarom een intakegesprek, maak kennis met de personal trainer in Eindhoven en begin eindelijk aan dat nieuwe hoofdstuk van je leven.

Fit voor het leven met fitness Eindhoven Zuid

Bij Personal Fitness Nederland houden we niet van haasten, want ons fitness programma in Eindhoven richt zich op levenslange resultaten. Snel gewichtsverlies, crash diëten, afslankpillen en shakes leveren wel succes op, maar ze helpen je niet je slechte gewoontes te verbeteren. Dat is dan ook de reden waarom je na zo’n kuur weer snel terugvalt in wat je daarvoor ook al deed. Ons Fit for Life programma is anders. Bij ons werken we aan een fitter lichaam en dat voor de rest van je leven lang.

100% succesgarantie bij fitness Eindhoven Zuid

Wij garanderen succes aan al onze leden. Dat komt doordat ons Fit for Life fitness programma in Eindhoven bewezen heeft te helpen. We hanteren drie pijlers die essentieel zijn bij langdurig succes, namelijk beweging, gezond eten en mentale kracht. Door daar aan te werken wordt je lichaam fitter, krijg jij meer energie en heb je de kracht om je slechte gewoonten te veranderen en goede gewoonten aan te nemen. Als dat eenmaal tweede natuur is geworden, is de finish line in zicht.

Voor goed gezond en fit

Bij ons krijg je de tools om je leven volledig om te gooien. Wij helpen je meer te bewegen, gebalanceerd te eten en zelfvertrouwen te krijgen. Slechte gewoonten horen tot het verleden en de basis voor een energiek en vitaal leven worden gelegd. Bij ons fitnessen in Eindhoven geeft je een nieuwe kijk op het leven en een gezonde lifestyle.

Kom bij ons langs

Twijfel je nog, boek dan een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt onze lifestyle- en fitnesstudio beoordelen, het team ontmoeten en spreken over je doeleinden. Aan de hand daarvan wijzen we een persoonlijke trainer aan die bij je past. Je krijgt voedingslijsten van onze voedingsdeskundige en kunt direct aan de slag. Kom je eenmaal fitnessen in Eindhoven, dan wil je vast niet meer terug.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt