Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Herstellen na ziekte

Wie last heeft van een vervelende verkoudheid, wordt vaak geadviseerd om zijn of haar verstopte neus in de gezonde buitenlucht te steken. Heb je daarentegen te maken met griep, koorts of ernstigere verschijnselen, dan is het verstandig om per direct je bed op te zoeken. Maar hoe zit het met de periode na het ziek zijn: wat is de beste manier om na ziekte optimaal te herstellen?

Wanneer je wekelijks volop in beweging bent en lekker op schema zit, voelt het inlassen van een pauze als een grote tegenslag. Helaas is het in geval van ziekte even niet anders. Natuurlijk betekent dit niet dat je na al dat hoesten en proesten in bed moet Herstellen na ziekteblijven  liggen. Sterker nog: zoek bij voorkeur een van onze sportscholen op! En train stapje voor stapje om rustig te herstellen.

Langzaam opbouwen als je weer beter bent

Het welbekende sportadvies luidt: voor elke dag dat je ziek bent, mag je twee dagen niet sporten. Mocht je je zo langzamerhand weer beter zijn gaan voelen, dan adviseren wij je om twee extra dagen in te zetten om weer op kracht te komen. Vervolgens bouw je met ons Fit For Life-programma het sporten weer op. Dankzij de deskundigheid van je personal trainer doe je dat op een effectieve en verantwoorde manier. Bovendien worden de wekelijkse oefeningen aangepast op jouw behoeften en kunnen. Om een terugval te voorkomen staat jouw gezondheid bij ons Fit For Life-programma op nummer één.

Gezonde en genoeg voeding

Ook nemen we gedurende het Fit For Life-programma je voeding onder de loep. Met name wanneer je gezondheid in gevaar is (geweest), is het belangrijk om je lichaam met zoveel mogelijk verschillende voedingsmiddelen aan te sterken. Zo raden we aan je eetpatroon te vullen met voldoende koolhydraten, mineralen, vitaminen en vezels. Zorg ook dat je calorie-inname hoog genoeg is, want ziek zijn gaat vaak gepaard met gewichtsverlies. Dankzij het wekelijkse weegmoment dat in het programma zit, blijven jouw coach en gewichtsconsulent gedurende het herstelproces op de hoogte van de stand van zaken.

Ja, ik voel me weer beter en wil graag weer fit worden

Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Wellicht vind je dit ook interessant:

Personal trainer voor mannen
Personal trainer voor vrouwen

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.