Afvallen Wageningen

Goede voornemens met nieuwjaar, afvallen voor de zomer, na de kerst, of voor je trouwdag? Hoeveel pogingen heb jij al gedaan? En hoeveel pogingen daarvan bleken effectief? Om nog maar niet te spreken over alle shakes, repen en crashdieets… Waarschijnlijk komt dit door de honderden bedrijven die jou beloofden om af te vallen. Het verschil tussen deze bedrijven en Personal Fitness Nederland? Wij garanderen daadwerkelijk resultaat.* Wij houden vast aan onze gouden combinatie: voeding, beweging en mental coaching, waardoor wij deze garantie kunnen bieden. Dit betekent niet dat het afvallen vanzelf gaat, het blijft namelijk een proces van hard werken en doorzetten. Ons zogeheten Fit for Life programma heeft al talloze mensen geholpen om hun persoonlijke doelstellingen te behalen, met verbluffende resultaten als gevolg. 

De Personal Fitness studio in Wageningen

In onze studio in Wageningen bieden wij een afwisseling van cardio, kracht en parcours. Hierdoor blijft trainen een uitdaging en wordt het niet eentonig. Mocht het een dag wat minder gaan, dan zorgt jouw personal trainer voor dat extra zetje in de rug. Daarnaast wordt er voor jou een persoonlijk en op maat gemaakt plan van aanpak aangemeten. Ieder lichaam reageert namelijk anders en iedereen heeft immers andere doelen.

Doe een (geslaagde) poging bij ons

Is dit al poging nummer drie om jouw doelstellingen te behalen? Of moet jouw eerste poging nog komen? Bij Personal Fitness Wageningen bereik jij jouw doelstellingen gegarandeerd.* Schrijf je nu in voor een gratis proefweek! Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. 

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum