Snel afvallen in Waalwijk met succesgarantie?

Ben jij het jojo-effect zat? Onder begeleiding van onze personal trainers en voedingsdeskundigen kan ook jij in een korte periode veel afvallen. In een GRATIS intakegesprek zullen we jouw doelstellingen bespreken en daarvoor een gepast afvalprogramma samenstellen. Je zult er natuurlijk wel iets voor moeten doen, maar je zal al snel merken dat het volgen van ons programma een positieve invloed op je leven zal hebben. Je voelt je al snel fitter en gezonder, de kilo’s vliegen eraf en het mooiste van alles is dat je met ons programma een blijvend resultaat kan behalen. 
 

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat? Weer helemaal fit en gezond zijn? Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

  • * velden zijn verplicht.

 

Als afvallen al lukt, dan is dat altijd op de verkeerde plekken, horen we in Waalwijk mensen vaak klagen

Buik, billen of borsten, iedereen heeft zo zijn eigen probleemgebieden waar zich het meeste vet ophoopt. Het vervelende is dat bij afvallen juist op die plekken het ook het moeilijkste eraf gaat. Hele studies zijn er gewijd aan verschillende lichaamsvormen, die grofweg zijn onderverdeeld in drie categorieën: appel-, peer- en zandloperfiguur. De bekendste hiervan zijn het appelfiguur, waarbij het vet zich voornamelijk ophoopt in de buikstreek, en het peerfiguur, waar zich vooral op de heupen en billen het meeste vet bevindt. Welk figuur je ook hebt, ook na afvallen blijf je dat houden. Maar dat is niet erg, want het hoort bij jou, dat zal ook onze coach in Waalwijk je uitleggen.
 

Problemen zijn er om aan te pakken, zo ook de probleemgebieden van jouw lichaam

Bij een peervormig lichaam is gewichtsverlies het eerst zichtbaar in het bovenlichaam en het gezicht, bij een appelvormig lichaam is dit voornamelijk rond heupen en benen. Deze gebieden waren al goed volgens jezelf, dus lijkt afvallen zinloos. Met een goed uitgebalanceerd dieet en op maat gesneden training zul je zien dat het ook jou zal lukken op de moeilijke plaatsen vet te verliezen en spieren op te bouwen, zodat je lichaam beter geproportioneerd wordt. In onze studio in Waalwijk kunnen onze personal trainers en coaches je daar alles over vertellen en je ter zake kundig advies geven hoe je jouw specifieke probleem het beste te lijf kunt gaan.
 

Trainen om af te vallen, maar ook om gezondheidsrisico’s te vermijden

Het is bekend dat veel buikvet, dus de appelvorm, meer gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, zoals hoge bloeddruk en kans op diabetes. Vooral voor deze types is een goede training daarom extra van belang. Voordeel is weer dat hiermee dan snel zichtbare resultaten kunnen worden behaald. Maar ook voor de peertypes onder ons is een gerichte training belangrijk om het bovenlichaam te ontwikkelen, terwijl het onderlichaam afslankt. In alle gevallen is een combinatie van gezonde voeding en een persoonlijk trainingsprogramma de beste manier om je gewenste einddoel te bereiken. Wil je geproportioneerd afvallen, dan ben je in onze studio in Waalwijk aan het juiste adres... en van harte welkom!

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum