Personal Training Gouda

Wil je wel graag sporten, maar heb je geen motivatie om naar de sportschool te gaan? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Je hebt er geen lol in, je mist een sportmaatje of je loopt met je ziel onder je arm wat betreft het zelf samenstellen van een uitdagende work-out. Welke oorzaken jouw gebrek aan motivatie ook heeft, Personal Fitness Gouda wijst ze stuk voor stuk de deur. Ons team aan deskundige personal trainers laat jou inzien dat sporten ook leuk kan zijn, acteert als stok achter de deur én voorziet jou wekelijks van een uitdagende training. Let’s go!
 

Plan van aanpak op weg naar de eindstreep

We bekijken allereerst waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Vervolgens stippelt jouw personal trainer de route uit op weg naar het behalen van jouw doelen. Aan de hand van wekelijkse afwisselende trainingen zorgen we ervoor dat je voldoende beweegt. Onze voedingsdeskundige neemt jouw huidige voedingspatroon onder de loep, adviseert hierin en past aan daar waar nodig. Om te voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, plannen we ook diverse mental coaching-sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.
 

Alles gouwenaars fit en vitaal

Ben jij woonachtig in of rondom Gouda? Zet dan vandaag nog de stap naar een nieuw leven en profiteer van onze tijdelijke actie waarbij de eerste proefweek helemaal gratis is. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op om een afspraak in te plannen. Zo maak jij geheel vrijblijvend kennis met ons en onze manier van werken.
 

NU: Gratis Proefweek

Ben jij er klaar voor om jouw leven drastisch te veranderen? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen. 

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum