Fitness Alphen aan den Rijn

Dagelijks staan onze ervaren en gecertificeerde personal trainers voor jou klaar. Gezamenlijk wordt er een plan van aanpak opgesteld en de stappen naar een vernieuwde levensstijl besproken. Personal Fitness Alphen aan den Rijn staat voor een no-nonsense aanpak. Geen dure maaltijdvervangers, shakes of wonerpillen, maar werken aan een nieuwe levensstijl door aan de slag te gaan met beweging, voeding en mental coaching. 
 

Succesvolle formule 

Waarom moet je kiezen voor Personal Fitness Alphen aan den Rijn? Niets moet, maar het Fit for Life programma waarmee wij werken is een bewezen succesvol lifestyle programma. Al honderden deelnemers van het programma hebben hun doelstellingen behaald én behouden. Dat wil jij toch ook? Na aanmelding nemen we contact met je op en ontvang je een personal trainer in groeps- of duoverband. Dit mag je zelf kiezen. Daarnaast heb je contact met onze gewichtsconsulent én leren we je om mentaal anders te denken. Kortom alles wordt in handen genomen om ervoor te zorgen dat je voor altijd fit en gezond bent. 

Om de eventuele twijfel die je nog bij ons hebt, weg te nemen, bieden wij jou 100% resultaatgarantie. Wij zijn de enige fitnessstudio die daadwerkelijk resultaten garandeert! Jouw doelstellingen worden allemaal behaald. Doel tóch niet behaald? Dan gaan we kosteloos door. Want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Is dat geen fijne gedachte?!
 

Zet de eerste stap bij Personal Fitness Nederland - Alphen aan den Rijn

Als jij de eerste stap naar een gezond leven durft te zetten, dan zorgen wij ervoor dat de koffie of thee voor je klaarstaat. Vul onderstaand formulier in en wordt binnen één werkdag telefonisch uitgenodigd voor een gratis intakegesprek en gezondheidscheck.

  • * velden zijn verplicht.

Fitness in Alphen aan den Rijn

Heb jij de standaard fitness programma’s in Alphen aan den Rijn al uitgeprobeerd, maar blijf je terugvallen op je oude gewoonten? Dan ben je niet de enige. Slechte gewoonten zoals te weinig beweging en ongezond eten zijn bijzonder lastig te veranderen. Vooral als je daar de mentale kracht niet bij hebt. Wij bieden ons Fit for Life programma aan voor iedereen die een fitter lichaam wil, die meer energie wil hebben en die mentaal sterk in de schoenen wil staan. Dit is dan ook geen standaard fitness programma, maar een totaaloplossing en een complete lifestyle verandering.
 

Drie fitness pijlers in Alphen aan den Rijn

Iedereen die bij ons komt fitnessen in Alphen aan den Rijn maakt deel uit van het Fit for Life programma. En in dat programma staan drie pijlers centraal: beweging, gezonde voeding, mentale coaching. Deze drie pijlers liggen aan de basis en daar omheen krijg je steun van een persoonlijke trainer en een voedingsdeskundige. Zij helpen je meer beweging te krijgen, gezonder te eten en mentaal sterk te worden. Nieuwe gewoonten worden tweede natuur en dan zijn gewichtsverlies en het verminderen van lichamelijke klachten de logische gevolgen.
 

Een vrijblijvend intakegesprek

De eerste stap richting een fitter lichaam en een gezonder leven is een vrijblijvend intakegesprek. We geven je een kijkje in onze lifestyle en fitness studio in Alphen aan den Rijn, je ontmoet het team en we bekijken je huidige conditie. Vervolgens geef jij aan wat je met ons Fit for Life programma wil bereiken en wat je doelen zijn.
 

Fitness op maat

Met die informatie stellen we op maat gemaakte fitness- en voedingsplannen op en gaan we aan jouw mentale hordes werken die succes nu nog in de weg staan. Kom bij ons fitnessen in Alphen aan den Rijn en je verandert je leven ten goede en voor goed. Met onze 100% resultaatgarantie is een fitter lichaam vol energie en vitaliteit voor jou ook een realistisch vooruitzicht.

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum