Afvallen Alphen aan den Rijn

De medewerkers van onze studio in Alphen aan de Rijn zijn bekend met de vele fabeltjes die er zijn als het over afvallen en gezonde voeding gaat. Zo zouden er wondermiddeltjes bestaan en zou je nooit meer vet mogen eten. Ditzelfde geldt voor pasta en aardappelen én het ontbijt overslaan zou een goed idee zijn als je af wil slanken. Allemaal pure onzin als je het ons vraagt. De perfecte combinatie om verantwoordelijk af te vallen en hierbij blijvend resultaat te boeken is voldoende bewegen in combinatie met gezonde voeding.

Heb je hier hulp bij nodig? Train met onze deskundige personal trainers op basis van het Fit for Life programma: een combinatie van personal training, gezonde voeding en de juiste coaching. Wekelijks train je samen met je personal trainer en ontvang je voedingslijsten van onze voedingsdeskundige. Je staat versteld van je eigen kracht, het resultaat en het gemak waarmee je dit behaalt. Dit alles doordat je de juiste mensen om je heen hebt.
 

Ben jij jouw overtollige kilo’s beu? 

Wil je graag afvallen, lekkerder in je vel zitten en die ene mooie broek of dat mooie overhemd weer passen dat al jaren achterin je kast ligt? Maak dan vandaag nog vrijblijvend kennis met onze deskundige trainers en reken definitief af met jouw overtollige kilo’s! Het Fit for Life programma is zo succesvol dat wij onze klanten 100% resultaat garanderen. Of het nou gaat om afvallen of een betere conditie, onze personal trainers zorgen ervoor dat jij je doelstelling behaalt. 
 

Gewoon doen! 

Je bent slechts een halve minuut verwijderd van jouw eerste stap naar een gezonder leven. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. And remember: 'A goal without a plan is just a WISH..'. So let's go!

  • * velden zijn verplicht.

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum