Fitness Almere

Fitness bestaat uit krachttrainingen en cardiotrainingen. Krachttraining zorgt voor de groei en versteviging van jouw spiermassa. Cardiotraining zorgt er daarentegen voor dat je uithoudingsvermogen zich verder ontwikkeld. De studio van Personal Fitness Nederland - Almere beschikt over verschillende fitnessapparaten waarbij jij een vaste routine aan kunt houden of iedere training kan variëren.

Door middel van fitness kan jij specifieke spiergroep trainen of jezelf juist richten op vetverbranding. Zo ben jij de baas over je eigen training. Dankzij de kleinschalige opzet van de studio kan jij in alle rust trainen. De personal trainers zorgen ervoor dat jij alle oefeningen correct uitvoert. Op deze manier voorkomen wij blessures of andere pijntjes. 

Ben jij nieuwsgierig naar onze fitness studio in Almere? Kom dan gerust langs. Wij leiden je graag rond en vertellen ondertussen meer over onze manier van werken. Samen gaan we aan de slag om het beste uit jezelf te halen. Dat wil jij toch ook?
 

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen ↓

Wil jij eerst meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op om al je brandende vragen te beantwoorden. Waar wacht je nog op?

  • * velden zijn verplicht.

Fitness in Almere; een gezonder lichaam voor de rest van je leven

Het fitness in Almere Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geen standaard fitness programma. Wij veranderen je leven en garanderen onze leden een gezonder lichaam. Met onze 100% resultaatgarantie zorgen we ervoor dat iedereen de doelstellingen haalt. Shakes, dieetpillen en crash diëten helpen even, maar leveren op de lange termijn vaak weinig op. Dat komt doordat ze zich alleen richten op de gevolgen van je situatie en niet op de oorzaken.
 

Begin bij de basis met fitness in Almere

Aan de basis van een ongezond leven liggen vaak drie oorzaken, namelijk weinig beweging, slechte eetgewoonten en een gebrek aan zelfvertrouwen en wilskracht. Kom bij ons fitnessen in Almere en we richten ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Daarmee geven we je de tools om je slechte gewoontes te herkennen, deze te vervangen voor goede gewoontes en daar een tweede natuur van te maken. Gewichtsverlies en een fitter lichaam zijn dan automatisch het gevolg.
 

100% resultaatgarantie

Wij geloven dat ons Fit for Life programma iedereen helpt de doelen te bereiken. We hebben een prettige lifestyle- en fitness studio waar alles bij de hand is. Hier vinden de trainingssessies plaats, krijg je voorlichting over je eetgewoonten en werken we aan mental coaching. Wij geven je zo alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken. En wij stoppen in ieder geval niet totdat jij tevreden bent.
 

Alles op maat gemaakt

Vanaf het moment dat je komt fitnessen in Almere richten we ons op jou. Je krijgt een trainer die bij je past, op maat gemaakte trainings- en voedingsplannen en we werken aan jouw persoonlijke mentale drempels. Boek daarom een vrijblijvend intakegesprek en bekijk zelf wat ons fitness programma in Almere jou kan bieden. Je wilt daarna vast niet meer terug.

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum