Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Roden

Een gemiddelde score van 10 uit 2 klantenervaringen

Exportweg 6-7, 9301 ZV Roden
KVK
80549039
Personal Fitness Nederland Roden
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Roden! Wil je getraind worden door een personal trainer in Roden? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Roden aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Roden voor jou kan betekenen.

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Roden

Wij zijn meer dan een sportschool in Roden, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Roden werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Roden. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Roden

Een gemiddelde score van 10 uit 2 klantenervaringen

Studio Roden
10
10 maart 2023

"Ik ben 20 kilo afgevallen en mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan!"

Bart

Studio Roden
10
2 november 2022

"Je hebt het gevoel dat er echt naar je geluisterd wordt, zeer prettige sfeer en kennis van zaken blij dat ik deze stap gezet heb!"

Jeanet

Studio Roden
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Roden
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Kevin Reiffers
Lifestylecoach van Roden
Ik ben positief, gedreven en sportief en heb een passie voor vechtsporten, voetbal en mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Veel energie en rust haal ik uit het sporten, dit wil ik jou ook laten ervaren door mijn kennis, inspiratie en energie met je te delen. Ik ga voor een no nonsens aanpak, zodat we ons samen kunnen focussen op jouw doelen! Het beste uit jezelf halen dat is mijn motto!
Marion van der Schuur
Studiomanager van Hoogezand-Sappemeer & Roden

Al mijn energie en passie kwijt te kunnen in mijn eigen studio, daar wordt ik gelukkig van! Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en prettig voelen in onze studio.  Specialisatie: burn-out coaching en schildklierproblematiek.

 

Carl Lilienthal
Studiomanager van Hoogezand-Sappemeer & Roden

Het beste uit mensen naar boven halen binnen hun eigen kaders dat is mijn doel! Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt bij ons in de studio. Ongedwongen werken aan je doelen met een lach, soms een traan, het kan allemaal.

 

Personal Training in Roden begint bij Personal Fitness Nederland

Wil je graag een aantal kilo’s afvallen, sterker worden, gezonder leven en meer bewegen? Maar weet je niet hoe je moet starten? Heb je al diverse pogingen gedaan, maar is het nog niet gelukt? Dan staan onze personal trainers in Roden voor jou klaar met een totaaloplossing!

We richten ons niet alleen op beweging, want een gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Als je veel beweegt, dan moet dat worden ondersteund met een goede voeding zodat je daadwerkelijk gezonder wordt. Je lichaam heeft de juiste voedingsstoffen nodig, juist als je wil afvallen of sterker wil worden. Je krijgt dus ook altijd een persoonlijk voedingsadvies. Daarnaast is mentale kracht een essentieel element om echt fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Daarom gaan we ook met mental coaching aan de slag. Samenvattend richt onze totaaloplossing zich op deze drie pijlers van gezondheid: beweging, voeding en mental coaching. Dat gaat ervoor zorgen dat jij doelen deze keer wél bereikt, 100% gegarandeerd!

Drie pijlers van Personal Fitness Nederland in Roden

Bij onze Personal Fitness Nederland studio in Roden stel je samen met een van onze personal coaches een op maat gemaakt plan samen. We kijken naar je doelen, je huidige fitheid en je persoonlijke voorkeur en naar wat jij leuk vindt. Vervolgens krijg je één-op-één personal training sessies in Roden van jouw personal trainer in onze studio. Je krijg advies voor thuis over gezonde voeding en gebalanceerd eten met recepten die geschikt zijn voor het hele gezin. Ook geven we je de mentale kracht en zelfvertrouwen om door te zetten. Op deze manier hebben we al meer dan 90.000 Nederlanders geholpen hun persoonlijke doelen te bereiken én behouden.

Succes op de lange termijn

Een tijdje gezond leven, dat kan vrijwel iedereen. Gezond blijven leven, dat is de grote uitdaging. Wij richten ons op jouw fitheid en wij geven jou de tools en inzichten zodat jij jouw nieuwe fitte en gezonde levensstijl kan blijven leven. Je nieuwe levensstijl wordt een tweede natuur en je blijft energieker, slanker, fitter én gelukkiger. Personal Fitness Nederland in Roden is niet alleen genoeg bewegen en gebalanceerd eten, maar we gaan ook aan de slag met een goede mentale gezondheid. Door alles samen met ons aan te pakken ga je de rest van je leven door als de beste, vitaalste en gelukkigste versie van jezelf. Ben jij er klaar voor?

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?